התפקדות דצמבר

yaelrs

New member
התפקדות דצמבר../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo192.gif

מי פה בכלל? O: שם: גיל: מיקום: מסנג'ר: אייסיקיו: להקות אהובות [חוץ מדה יוזד כמובן]: סתם משו שאתם רוצים להוסיף: שיהיה לכולנו חודש נפלא

may90

New member
האלו

שם: מאי גיל: 16 מיקום: הרצליה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: -- להקות אהובות [חוץ מדה יוזד כמובן]: Incubus סתם משו שאתם רוצים להוסיף: -

whatascene

New member
אני, כרגיל.. חח

שם: שאאאאאאאאאאאאאאאני גיל: 19 עוד 3 שבועות.. =\) מיקום: רחובות רוק סיטי /m\ מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא מתחברת להקות אהובות [חוץ מדה יוזד כמובן]: pearl jam, something corporate, snow patrol, mae, jeff buckley, rufus wainright ועוד ועוד סתם משו שאתם רוצים להוסיף: אמריקה של רייזורלייט ממש נחמד! וכפרע על גלגל"צ שטוחנים אותו כל היום

MoonyAvFreak

New member
me too

שם:מעיין גיל: 15 מיקום: רעות מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין להקות אהובות [חוץ מדה יוזד כמובן]: יותר מידי אבל חלק בחתימה סתם משו שאתם רוצים להוסיף: כלום? חח

Rose131

New member
אני פה!../images/Emo7.gif

שם: נועה גיל: 15 מיקום:רושלים\מבשרת מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:- להקות אהובות [חוץ מדה יוזד כמובן]:HIM, MCR סתם משו שאתם רוצים להוסיף:קולה!

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

שם: נועהD: גיל: 16 מיקום: באר שבע סיטי עלק מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין.. להקות אהובות [חוץ מדה יוזד כמובן]: אלכסיסאונפייר, בלינדסייד, דסנדנטז, פיונרל, בולט, טייקינג באק, באקייארד ועוד כלמיניD: סתם משו שאתם רוצים להוסיף: אל תאכלו יותר מידי שוקולד, לא טוב.

O L g i T

New member
:SSS

נמאס שהפורום חי על השירשורים המפגרים האלה [בלי לזלזל אומשו..] יבש פה!! ובכל זאת שם: אולגה גיל: 16 מיקום: ראשון מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: להקות אהובות [חוץ מדה יוזד כמובן]: FATA סתם משו שאתם רוצים להוסיף:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifאני פה. :]

שם:
גלוֹס [גלי] גיל:
17 וחצי+ מיקום:
איזור חיפה מסנג'ר:
לא כלכך עובד אייסיקיו:
131212046 להקות אהובות [חוץ מדה יוזד כמובן]:
המ.טוב.אתם ביקשתם. עברי לידר the used aerosmith a new found glory alkaline trio american hi-fi apocalyptica arctic monkeys blink 182 blackfield bob dylan bowling for soup bullet for my valentine coldplay creed eric clapton evanescence fall out boy bob marley foo fighters funeral for a friend good charlott green day guns 'n roses him led zeppelin linkin park metallica my chemical romance nirvana oasis panic! at the disco story of the year sum 41 system of a down the beatles the killers within temptation yellowcard אביב גפן אריק אינשטיין בית הבובות בן ארצי ברי סחרוף דניאל סלומון יוני בלוך מוניקה סקס מוש בן-ארי עברי לידר שבק ס' שוטי הנבואה שלום חנוך billy talent finch hawthorne heights maroon 5 red hot chilly peppers taking back sunday the all-american rejects הדג נחש משינה סינרגיה ...the academy is the kooks lostprophets pink floyd מוקי useless id היהודים man alive ירמי קפלן מופע הארנבות של דוקטור קספר trapt razorlight afi סתם משו שאתם רוצים להוסיף:
תראו איזה תיק יפייפה קניתי

GD ROCKS

New member
אני עדיין פה [:

שם: רותי תותי פרוטי. גיל: 16 מיקום: ב"ש מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: הוא מת =/ להקות אהובות [חוץ מדה יוזד כמובן]: גרינדיי, מיי כימקל, אלכסיס, אנטי פלאג, ברנד ניו, טאקין באק סנדיי.. אומגאד זה לא נגמר. עזבו. סתם משו שאתם רוצים להוסיף: אני משתגעת מפיסיקה כבררררררררררר $!@$!#$@$!@!$#$@@!#$

O L g i T

New member
חחח זאת את!!? מהבלוג? ישלי אותך

במסנג'ר גם בואנה איזה עולם קטן :|

MC bental

New member
כנראה שכן

שם: מיכל גיל: 16 +3 חודשים מיקום: קרוב לכפר סבא..נתניה.. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא זוכרת להקות אהובות [חוץ מדה יוזד כמובן]: rufio alesana nofx reel big fish xzibit chamillionair בלהבלהבלה סתם משו שאתם רוצים להוסיף: יש לי סקיטלס

Noa Tsror

New member
רדי מזה

לא קוראים לך מיכל פשוט חח כלפעם אני מנסה להבין מי החצופה שהשתלטה לך על הניק חהחה גמלי יש סקיטלס D: אבל לא נשארו אדומים -.-

../images/Emo55.gif

שם: ספיר גיל: 12 מיקום: ערד מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: - להקות אהובות [חוץ מדה יוזד כמובן]: MCR, אלקסיסאוןפייר, HIM, oasis, טקינג בק סנדיי, מיוז.. סתם משו שאתם רוצים להוסיף: אמ, בננה!!11 D:

MyMystery

New member
באיחור ../images/Emo12.gif ../images/Emo203.gif

שם: אילנה גיל: 15 מיקום: עכו ._." מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 252512382 להקות אהובות [חוץ מדה יוזד כמובן]: דיי יש הרבה >< סתם משו שאתם רוצים להוסיף: מיעו

Let it Bleed

New member
../images/Emo217.gif

שם: מישל גיל: 14 מיקום:ראשון מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:225393915 להקות אהובות [חוץ מדה יוזד כמובן]:MCR,FFTL סתם משו שאתם רוצים להוסיף:שתקו

nesta girl

New member
אני פה בערך

שם: מורן גיל: 18 מיקום: ראשלצ מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא בשימוש להקות אהובות [חוץ מדה יוזד כמובן]: MCR, RJA, Nirvana, 30STM ועוד שלא עולות כרגע סתם משו שאתם רוצים להוסיף: אני בבית

Fragile Dream

New member
הוגאד, איזה דילאיי XDDDD../images/Emo79.gif

שם: לי/פונץ'. >.>" גיל: 15 וקצת...^~^ מיקום: חדר? T_T מסנג'ר: [email protected] תוסיפו DD: אייסיקיו: איכ, אין. Xx להקות אהובות [חוץ מדה יוזד כמובן]: dream theater, opeth, the doors, led zeppelin. אבל יש עוד הרבה :םם.. סתם משו שאתם רוצים להוסיף: אני רוצה אלבום חדש של דהיוזד ||:

zivid

New member
גם באיחור אבל לא נורא ../images/Emo129.gif

שם: זיו גיל: 14 מיקום: סינגפור מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 347442353 להקות אהובות [חוץ מדה יוזד כמובן]: שוגרכולט ופינצ', אבל דה יוסד הכיהכי סתם משו שאתם רוצים להוסיף: עוד פחות מ6 חודשים אני באה לארץ

D:

שם: מישל גיל: 15 ו7 חודשים! [כןכן, זה נחוץ] מיקום: ת"א מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא משתמשת בו כלכך להקות אהובות [חוץ מדה יוזד כמובן]: טסט אייסיקלס, פייק שארק-ריל זומבי, ראק אטט אגג, בלוק פארטי ועוד סתם משו שאתם רוצים להוסיף: בחיים אל תבחרו סוציולוגיה!!!111 אה כן, ומזגן על חום לא הורג דגים. בדקתי.

למעלה