התפקדות דצמבר

michalushK

New member
התפקדות דצמבר

גאש מת כאן :/ להחיות! ולמנהלות: אתן יכולות להעביר את כל ההודעות של תפוז וכל ההודעות שלא קשורות לכלום לשרשור OFF? שלפחות יהיה פה סדר
שם: גיל: פרק אהוב בחודש האחרון [זה אם ראיתם פרקים מעונה שניה ]: סצנה אהובה בחודש האחרון: דמות אהובה: יצור על טבעי אהוב: סדרה אהובה חוץ מSN: ספרו עוד משהו מעניין... תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף: יאללה אנשים :] לענות!

michalushK

New member
עונה לעצמי XD

שם: מיכל גיל: 14.8 פרק אהוב בחודש האחרון [זה אם ראיתם פרקים מעונה שניה ]: פרק 6 -> ג'ו
סצנה אהובה בחודש האחרון: כל הסצנות של ג'ו ודין :]] דמות אהובה: דין
יצור על טבעי אהוב: אעהא.. השדה הזאת מפרק 8 הייתה יפהה [זונהמסריחה] סדרה אהובה חוץ מSN: נמלטים , גריי'ס אנטומי , OTH , וכל הסדרות בערוץ YES STARS
ספרו עוד משהו מעניין... לא הייתי שבוע בבצפר! הא! XD תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף: פאניק!

dance13

New member
../images/Emo195.gif+../images/Emo58.gif

שם:גל גיל:11 פרק אהוב בחודש האחרון [זה אם ראיתם פרקים מעונה שניה ]:2.01,2.06 סצנה אהובה בחודש האחרון:הכל דמות אהובה:דין(ג'ו) יצור על טבעי אהוב:משנה הצורה סדרה אהובה חוץ מSN:הרבה(בחתימה שלי) ספרו עוד משהו מעניין... :התחרפנתי היום

LiriWay

New member
Pumpkin Pie Mother Fucker

שם: ל י ר י גיל: 17.4 פרק אהוב בחודש האחרון [זה אם ראיתם פרקים מעונה שניה ]: האחרון עם ג'ו סצנה אהובה בחודש האחרון: לאזוכרת כבר דמות אהובה: סאם יצור על טבעי אהוב: פיכס סדרה אהובה חוץ מSN: ורוניקה מארס, בנות גילמור, טופ מודל, CSI ספרו עוד משהו מעניין... ג'רארד הוא שמקסססססי
תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף: אומגגג שמקס יאמי. בלאד

darklighter

New member
Fake tales of San Fransisco../images/Emo190.gif

שם: עדי גיל:
פרק אהוב בחודש האחרון [זה אם ראיתם פרקים מעונה שניה ]: בינתיים עדיין 2X01 למרות ש2X09 נראה טוב לפי הפרומואים... סצנה אהובה בחודש האחרון: לא זוכרת... דמות אהובה: דין
יצור על טבעי אהוב: בלאדי מרי
סדרה אהובה חוץ מSN: כתוב בעולם שלי. ספרו עוד משהו מעניין... אני רוצה לראות אראגון...ושבוע הבא אני במילואים
... תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף: טוב אני אשים סתם דרקון נחמד...

עונה..עונה.. לא להתעצבן..+ ../images/Emo58.gif

שם:לירון [AKA לירוני,לירונה,לירי...] גיל:15 פרק אהוב בחודש האחרון [זה אם ראיתם פרקים מעונה שניה ]: 207 סצנה אהובה בחודש האחרון: דין והשדה בפרק 208 דמות אהובה: דין
יצור על טבעי אהוב:ערפדים (בעיקר אלה מעונה 2) סדרה אהובה חוץ מSN:באטלסטר גלקטיקה, פשע מן העבר, נמלטים ושאר הסדרות ביס סטארז בקיצור.. ספרו עוד משהו מעניין... אין שום דבר מעניין תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף:

Batelg

New member
מתפקדת!

שם: בתאל גיל: 18 פרק אהוב בחודש האחרון [זה אם ראיתם פרקים מעונה שניה ]: לא רואה :( סצנה אהובה בחודש האחרון: לא רואה :( דמות אהובה: דין יצור על טבעי אהוב: משנה הצורה סדרה אהובה חוץ מSN: יס סטארס... ספרו עוד משהו מעניין... אממממממממ תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף: אלקסיס כזאת מאמי!!

עוננננה

שם: דנוש גיל: 19 ו-5 ימים פרק אהוב בחודש האחרון [זה אם ראיתם פרקים מעונה שניה ]: אממ פרק 6 נדמה לי סצנה אהובה בחודש האחרון: ג'ו משחקת אותה חברה של דינצ'ו
דמות אהובה: דין! יצור על טבעי אהוב: בעע כולם פסיכים סדרה אהובה חוץ מSN: ורוניקה מארסססס!!! וטופמודל.. ספרו עוד משהו מעניין... אין לי כל כך...סתם..צבא..עניינים..בא לי חופש נמאס לי לקום מוקדם!! אבל לא מעניין אתכם גם ככה... תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף: היפה בגברים

darklighter

New member
למה לא אמרת שהיה לך יומולדת?

אנחנו חייבים לך שרשור מזל טוב
(למרות שבטח עשיתן בקומונה של ג'נסן)

למעלה