התפקדות החודש החדש יולי

התפקדות החודש החדש יולי

שם:
תאריך לידה:
כמה זמן אתה נמצא בפורום?:
באיזה פורומים אתם נמצאים:
באיזה קומונות אתם נמצאים: ואמ....
מה אתם חושבים על החזרה של העונה השישית לטלוויזיה?
מה אתם חשבים על פורום הרקיע השביעי
הערות והארות ועוד..
שבוע טוב.. וחודש נעים!

עונה:

שם: ליאת תאריך לידה: 28.9.1981 גיל: 24 איזור מגורים: חולון כמה זמן אתה נמצא בפורום?: מעל לשנה באיזה פורומים אתם נמצאים: אוהד חיטמן, איה כורם, פה, מירי מסיקה, וקרן פלס. באיזה קומונות אתם נמצאים: בסך הכל אורח (לזכרו של עוזי חיטמן), תמיר חיטמן, להקת צעירי תל אביב. ואמ.... מה אתם חושבים על החזרה של העונה השישית לטלוויזיה? רוצה עונה 8
מה אתם חשבים על פורום הרקיע השביעי הערות והארות ועוד..: אתם פורום הכי הכי, אוהבת אתכם/ן
שבוע טוב.. וחודש נעים!

עונה..

שם:שלי תאריך לידה:30.8.92 גיל:14-כמעט כמה זמן אתה נמצא בפורום?:לא הרבה.. באיזה פורומים אתם נמצאים:מכוששפות,פלוריסיינטה באיזה קומונות אתם נמצאים:בקומונת אליסה מילאנו,מכושפות8,ואמ ברפואה שלמה ואמ.... מה אתם חושבים על החזרה של העונה השישית לטלוויזיה?אני רוצה את העונה החדשה!
מה אתם חשבים על פורום הרקיע השביעי:פורום נהדר...

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif

שם: ג'ורג'. או פאי. אבל אמאבא קראו לי פאינה
תאריך לידה: 13.09.89 גיל: 16 וחצי ועוד כמה חודשים. איזור מגורים: נ"ע כמה זמן אתה נמצא בפורום?: שנה+. לא זוכרת. באיזה פורומים אתם נמצאים: פה, ביטלס, סימפל פלאן, מידי פעם נירוונה. באיזה קומונות אתם נמצאים: אף קומונה
ואמ.... מה אתם חושבים על החזרה של העונה השישית לטלוויזיה? זונים >< מה אתם חשבים על פורום הרקיע השביעי? פורום שולט ^_^

archer girl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo79.gif

שם: לי/ פונץ'
. תאריך לידה: 27.11.91 גיל: בואו תנסו לחשב לבד
איזור מגורים: רק אזור? מרכז ^^ כמה זמן אתה נמצא בפורום?: כ-8 חודשים. הו, עבר מהר
באיזה פורומים אתם נמצאים: פה, בונג'ובי, ולפעמים טופמודל. באיזה קומונות אתם נמצאים: מועדון המעריצים של צ'בורשקה. שפאי מנהלת [!]
ואמ.... מה אתם חושבים על החזרה של העונה השישית לטלוויזיה? האמ >< מה אתם חשבים על פורום הרקיע השביעי? פורום טוב ^^ אנשים טובים ^^ חודש נחמד

מואה../images/Emo29.gif

שם:אפרת תאריך לידה:21.5 גיל:21 איזור מגורים:מרכז כמה זמן אתה נמצא בפורום?:מעל שנה באיזה פורומים אתם נמצאים:לימודים,פה,ושל כל מיני סדרות באיזה קומונות אתם נמצאים:לא ממש בקומונות ואמ.... מה אתם חושבים על החזרה של העונה השישית לטלוויזיה?
זבלים.רוצה 8 מה אתם חשבים על פורום הרקיע השביעי?ברור שהוא הכי הכי כאילוווווווו
הערות והארות ועוד..הממ..שבוע טוב שיהיה,חודש טוב,שיעבור החום הזה מהר מהר ושאילת יגיע מהר

תהני באילת...

אני די חדשה פה לכן אולי את לא מכירה אותי-שמי שלי.. ואמ..באמתא ני מצטרפת לבקשה שיעזור גל החם אני לא יודעת מה איתכם אבל אצלי בבית צריך לפתוח מזגן כמה פעמים ביום...

מתפקדת!!

שם: רינה תאריך לידה: 5.5.88 גיל: 18 איזור מגורים: שפלה כמה זמן אתה נמצא בפורום?: אהממ.. לא יודעת בדיוק באיזה פורומים אתם נמצאים: הבשט והשומר הצעיר באיזה קומונות אתם נמצאים: קני ראשון ואמ.... מה אתם חושבים על החזרה של העונה השישית לטלוויזיה? נוראי.. שישדרו כבר את השאר מה אתם חשבים על פורום הרקיע השביעי: =) הערות והארות ועוד..

גם אני !

שם: אלינה תאריך לידה: 19.9 גיל:18 איזור מגורים: איפה שרינה
כמה זמן אתה נמצא בפורום?:לא יודעת.. מאז שפאינה .. באיזה פורומים אתם נמצאים:מציצה לפעמים למתגייסים וג'ובי באיזה קומונות אתם נמצאים:מציצה לפעמים ליולי 2006 ואמ.... מה אתם חושבים על החזרה של העונה השישית לטלוויזיה? פויה! מה אתם חשבים על פורום הרקיע השביעי: אחים שלי! הערות והארות ועוד.. הרגע חזרתי ממסיבת סיום, והיה הכיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כיף בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! נדפק לי, אני יודעת

אניי

שם:עדי ליבי פסקל תאריך לידה:1.3.89 גיל: 17וארבעה חודשים (ושמונה ימים) איזור מגורים: חולון... חהחהחהחהחה כמה זמן אתה נמצא בפורום?: לא יודעת... באיזה פורומים אתם נמצאים: אוהד חיטמן באיזה קומונות אתם נמצאים: לפעמים של עוזי חיטמן ז"ל ושם תמיר חיטמן... אבל שוב, זה רק לפעמים חיחיחי מה אתם חושבים על החזרה של העונה השישית לטלוויזיה? ארר שוב?? מה עם השמינית?!?!?! מה אתם חשבים על פורום הרקיע השביעי פורום כפרה!!! איי לאב יווו

למעלה