התפקדות המתים.

Beautiful Scar

New member
התפקדות המתים.

-תרתי משמע- אנא ממכם, חברי לפורום זה, תראו סימן לחיים ממכם:) ובנוסף, אתם מוזמנים לספר איך הכרתם את IRONMAIDEN אגב, מישהו היה בסבליים ב1.11.07? היתה שם להקת איירון מיידן עם סולנית ומשום מה די ביזארי לי לשמוע סולנית בלהקת מחוות למיידן, אינכם מסכימים? (אני אישית הייתי בסילבר במסיבת הלווין, אך שמעתי מהאקס שהיה שם שהלהקה היה טובה בטירוף כדבריו)

היי לך ביוטיפול,

את מיידן ``הכרתי``,לפני 9 שנים לערך,בזכות אחי.מצאתי די במקרה קלטת טייפ ישנה `המספר של החיה`,אחי הסביר לי על הלהקה ועל `אדי`.השיר הראשון ששמעתי של מיידן היה `האסיר`,הייתי בהלם מהעוצמה.התאהבות משמיעה ראשונה,כיום אני מכור ללהקה.מסתובב מידי יום עם חולצות אדי.זהו בעקרון.

barlevy

New member
מיידן עם סולנית...

זה לא חדש.. להקת הבנות IRON MAIDENS עושות מזה קריירה כבר כמה שנים

Beautiful Scar

New member
מה?!?!../images/Emo199.gif

אתה לא יכול לדמיין כמה עצבנית אני עכשיו מה זה הדבר המפגר הזה?! צריך לעשות עצומה ולהוציא להם צו כדי להפסיק את החרא המ*דרגג הזה! *עצבנית* =\

barlevy

New member
אין מה להתעצבן

דווקא דבר חביב כמובן שאין כמו הדבר האמיתי -אבל הבחורות האלה לוקחות את העניין של מיידן ברצינות ועד הסוף..אז למה לא?

Beautiful Scar

New member
תגובה../images/Emo199.gif

זה פשוט מעצבן כי הן לא מקוריות.. זה פשוט מעצבן! אוח

rockninja

New member
אני פשוט מאוד הייתי נורא סקרן לגבי הלהקה הזאת

שם נורא מוכר, הרבה אנשים מסתובבים עם חולצות מגניבות שלהם... רציתי לדעת איך הדבר הזה נשמע. וזה נשמע בנזונה:)

חדש פה (תזמון לא רע,לא?)

אני דותן (אתם יכולים לקרוא לי בוב :) ) את איירון מיידן הכרתי לרשאנה בפולין. שמעתי איזה דיסק שחבר (עמרי) הכין (אני חושב שהוא קרא לו "mostly metal") וממש התלהבתי (לא ממש הכרתי מטאל לפני). הסתובבנו באחת הערים הגדולות ונכנסנו לחנות דיסקים ענקית, הקומה התחתונה הייתה מוקדשת לרוק כבד. חבר אחר (ערן) המליץ לי על powerslave וקניתי אותו. מאז - כל המסע חרשתי את הדיסק (טוב, ועל ההקלטות של K.N.A.C של ערן)

Beautiful Scar

New member
ברוך הבא!:) ../images/Emo199.gif

היי לך דותן, אני בתאל:) ודרך מעניינת להכיר את איירון מיידן (אגב, היכן זה בפולין?)

Beautiful Scar

New member
אגב..../images/Emo199.gif

מהיכן אתה, דותן?

Beautiful Scar

New member
איזה יופי!../images/Emo199.gif

אני מעפולה:) ואני לומדת בעין חרוד. נחמד לראות בפורום אנשים מהאזור. ודותן, אל תתפלא אם יהיה כאן שקט מדי פעם:)

אני מתאמן שם

יש קבוצה של דאיטו-ריו (אומנות לחימה יפנית) שכרגע אני מאמן. אז בואי נעשה רעש :p

Beautiful Scar

New member
:) האמ ../images/Emo199.gif

אתה מלמד בעפולה, או בעין חרוד? *מבולבלת במקצת* יאללה:)!

למעלה