התפקדות ותיקים!

Sakai Shana

New member
התפקדות ותיקים!

וואי, עוד מעט יש לפורום שנתיים. ולא נכנסתי לפה איזה שנה. קיצור, מי פה זוכר אותי? XD; אז שאלון קצרקצר כזה. 1.מי זוכר באיזה פרק נפתח הפורום? 2.מי האדומים של הפורום? 3.מהן חלק מהסיסמאות האלה של הפורום (ששמים בחתימה וזה)? 4.היית במפגש פורום הראשון? מצטערת לכל הצעירים.

Ayelet chan

New member
D:

1. לא יודעת. 2. קיפי. 3. ספיריט אר אולווס ויט יו~ בואהאהאהא~~ אבל היה עוד המון ושכחתי. XD 4. התכוונתי לבוא, אבל לא הגעתי בסוף. אבל לשני הגעתי! D:

Hinamori

New member
^____^ ^$%@# אומג שאלונים של נהמע!!!!!

1.מי זוכר באיזה פרק נפתח הפורום? אממ... סביבות 40? .__.;; 2.מי האדומים של הפורום? אתי ועדי O= 3.מהן חלק מהסיסמאות האלה של הפורום (ששמים בחתימה וזה)? מרכך כביסה, רואים אנשים מתים 4.היית במפגש פורום הראשון? לא T_____________T אבל הייתי בשני!!! גם הוא היה מוצלח!! >:

Hinamori

New member
אוי נכון, גם קיפיייי.

סליחה קיפוש 3> רגע, או שאתי לא אדומה בכלל? אני מבולבלת. ^%%@$#

Ikari Shinji

New member
ותיקים = פז"מניקים XD

לא הייתי מההתחלה אבל יצא לי לקרוא בערך מההתחלה של הפורום. אך יש לי בעיה של זכרון ככה שאני לא זוכר פרטים כאלה (שלא לדבר על שמות של אנשימים) אין לי מושג. הקולו בראש שלי אומרים לי שאני משוגע. אני לא מדבר איתם יותר T_T לא, לא הייתי חבר מההתחלה. אני פז"מניק פעור XD

RaVeN IYI

New member
ותיקה! P:

פרק בו נפתח הפורום אונד, מאיפה לי? האדומות של הפורום המ, היתה קיפי, היתה רותם אם אני לא טועה ס: ועכשיו אתי ועדי XD הסיסמאות אונד בליץ' לוקח את טייד :D! נוכחות במפגשפורום ראשון ברור @#@#%@@@%@$! 3> וואי התגעגעתי למקום הזה >: בואו נחזור לשרוץ!

Sakai Shana

New member
ממ

היא אפילו לא כותבת פה שאפשר לראות אם הניק שלה מודגש באדום או לא XD שמעי, עכשיו אני קולטת בחתימה שלך "נילס ;< בוא תציל אותי, אני אווז בר~" ....WTF?

Sakai Shana

New member
יאללה גם אני.

1.אני זוכרת! ב48! 2.אתי עדי קיפי ומאיה, לא בטוחה כבר מי אדומה מהן ומי לא. 3.הבליץ' טייד בלהבלהבלה 4.כן~ כפרעלינו~

מואהאהאהאהא

1. אני זוכרת טוב, זה היה ב48, עם גין והיסטוגאיה D: ופרק אח"כ עשה לי בעיות הורדה ובטעות ירד ללא תרגום <.< (וואו, זה היה בתקופה שהורדתי דרך האימיול ם.ם;; איך שהזמן טס) 2. טוב, יש את קיפי, את אתי, את עדי ויש עוד אחת שאני לא זוכרת איך קוראים לה, רק שהיא מציירת מהמם וגם נמצאת בגאיה XD 3. סיסמאות- "זה לא לבן טייד, זה לבן בליץ'" "because we see dead people" "ספיריטס אר אולוואיס וויס יו, בואהאהאהאהאהא" והיה גם משהו עם דבורה וחתול (סוי פונג ויורואיצ'י) שראיתי באחת החתימות, לא זוכרת מה היה כתוב בדיוק 4. אני חושבת שכן, אבל אני לא זוכרת ^^" מה שכן, אני ממש זוכרת את המפגש עם החנוכיה שהדלקנו בחניון כשגרשו אותנו XD וגם את המפגש שזרקנו טיסנים מנייר ואני הצלחתי לפגוע מהקומה השלישית בחנות פרחים שבקומה הראשונה!! O: ~נוסטלגיה~

../images/Emo15.gif מתפקדת!

אז שאלון קצרקצר כזה. 1.מי זוכר באיזה פרק נפתח הפורום? אני לא זוכרת, אולי כי הייתי רק בפרק 17 אז. אבל אני זוכרת כמה שמחתי ^^ 2.מי האדומים של הפורום? קיפי, ועכת גם עדי 3.מהן חלק מהסיסמאות האלה של הפורום (ששמים בחתימה וזה)? כולנו תותים ג'ינג'ים שעושים בוחאחא, זה לא לבן טייד זה לבן בליץ' 4.היית במפגש פורום הראשון? בטח! וטאיצ'ו שלנו, העילג והאהוב, כתב על השלט "פורום בליף", ואז העיף אותו בטעות מהגג והוא נחת על שמשה קדמית של מכונית חונה... מעניין איך בעל המכונית הגיב לזה.

0Onegaineko0

New member
לא הייתי פה איזה שנה או משהו

1. פרק 50 של המאנגה, נראה לי. אף פעם לא עקבתי אחרי האנימו. 2. אני הייתי אדומה, לפני מלא זמן XD 3. חחחחחחחחח ססמאות חחחחחחחחחחחחחחחחח 4. כן.

karyn

New member
טוב אני חושבת שאני די ותיקה O_O

1.מי זוכר באיזה פרק נפתח הפורום?
לא 2.מי האדומים של הפורום?
Goggle Girl ו0Onegaineko0 3.מהן חלק מהסיסמאות האלה של הפורום (ששמים בחתימה וזה)?
אממ יש לבן טייד ויש לבן בליץ' D: 4.היית במפגש פורום הראשון?
לא... אבל הייתי בזה של אינויאשה חח אותו דבר :p

למעלה