התפקדות חברי הפורום ||

Alexis14

New member
התפקדות חברי הפורום || ../images/Emo113.gif

אני ומוטי עובדים במרץ על אתר הפורום, וכרגע אנחנו צריכים את עזרתכם במדור ´חברי הפורום´. כל מי שרוצה להופיע במדור, חייב למלא את כל השדות שבטופס למטה, או שהוא פשוט לא ייכנס. נא לשרשר את ההתפקדות להודעה הראשית בלבד. שם כינוי בפורומים תאריך לידה תאריך הצטרפות לפורום הודעה ראשונה (קישור) תאומה אהובה ICQ MSN Messenger E-Mail הערות מיוחדות (לא יותר ממשפט קצר)

Mandyִ

New member
אוקיי...

MANDY
2-7-85
לא זוכרת תאריך הצטרפות...
אין לי קישור להודעה הראשונה
תאומה אהובה:אשלי
חסוי*
חסוי* *פרט למי שיש אותם כבר...

Alexis14

New member
מנדי!../images/Emo113.gif

את צריכה לעשות חיפוש ולמצוא את ההודעה הראשונה שלך, וכל תדעי תאריך הצטרפות וקישור להודעה הראשונה. בנוסף- את חייבת להגיד מה האימייל/אייסי/מסנג´ר שלך.

Mandyִ

New member
אממ נגה....

איך בדיוק אני אעשה חיפוש? באיזו מילת מפתח אני אשתמש בדיוק?? ובקשר למסנג´ר- אני כבר לא משתמשת בו אי מייל- הנה אחד חדש- [email protected] ואיי סי קיו- אנילא כותבת מהמחשב שלי אז אני לא זוכרת אותו כרגע אוקיי? רגע ואם אני לא אמצא את ההודעה הראשונה שלי, אז אני לא שייכת לפורום?? איזה מין דבר זה?

ruth yehuda

New member
או קיי אז...

שם: רות יהודה
כינוי בפורום: ruth yehuda
תאריך לידה: 2.9.89
תאריך הצטרפות לפורום: בערך בתחילת שנה
הודעה ראשונה: אני לאאאאאא זוכרת
תאומה אהובה: אותו דבר
e-mail: [email protected] (בזמן האחרון הוא לא כל כך עובד לי
ssenger: לא יודעת מה זה...
הערות מיוחדות: התאומות אולסן- כי דברים טובים באים בזוגות (נדלקתי על המשפט הזה)

Alexis14

New member
רות!../images/Emo113.gif

תחפשי תאריך הצטרפות לפורום ותקשרי להודעה הראשונה אחרי שתמצאי אותה.

Alexis14

New member
קארין!../images/Emo113.gif

יפה. ככה צריכה להראות ההודעה של כל אחד!

N1R

New member
אני...

כינוי:N1R תאריך לידה:5/10/1989 תאריך הצטרפות:18/11/02 הודעה ראשונה: הנה תאומה אהובה: אשלי ICQ: 174063492 MESSENGER ו EMAIL: [email protected]

ruth yehuda

New member
איך אני יכולה למצוא את ההודעה

הראשונה שלי
כבר עברו הרבה עמודים...

../images/Emo26.gifאריאלה../images/Emo36.gif

שם- אריאלה אביר
כינוי בפורומים- אני רואה כפול
תאריך לידה- 18.4.1987
תאריך הצטרפות לפורום- אני בפורום מהיום הראשון שלו (28.5.2002 אם אני לא טועה). הייתי בפורום, פרשתי לאיזה חודש חודשיים ואז חזרתי עם שם משתמש חדש
הודעה ראשונה- משום מה אני לא מצליחה להיכנס סארכיון לעמוד הראשון של הפורום (מוטי
) אז אני אצרף את ההודעה הראשונה שלי בעמוד השני... הנה
תאומה אהובה- מרי-קייט
E MAIL[email protected]
MSN Messenger[email protected] (אני לא בטוחה שזה של MSN)
ICQ- 166704040
הערות מיוחדות- לא כדאי שתוסיפו לכל ילד תמונה שלו
(מי שיש לו כמובן)

../images/Emo46.gif

אני לא מצליחה למצוא את ההודעה הראשונה שלי כי...החיפוש אצלי לא עובד! אני כותבת משהו-וזה לא מראה תוצאות, וזה לא שאין, זה ככה לגבי כל דבר.. תפוז סאקס
אולי נעשה בלי קישור להודעה הראשונה? כי יש להרבה בעיות עם זה..

BalBulaGirl

New member
../images/Emo26.gifאלונע../images/Emo36.gif ../images/Emo15.gif

שם
אלונה{ע}
כינוי בפורומים
BalBulaGirl
תאריך לידה
20/8/91
תאריך הצטרפות לפורום
*לא מוצאת*
הודעה ראשונה
*לא מוצאת*
תאומה אהובה
אשלי
MSN Messenger
[email protected](לא מתחברת אליו הרבה בזמן האחרון)
[email protected]
הערות מיוחדות
אני מצ´וגעת עם צ´עודות, ושמי אלונע אלונע רוחס 002

A d i d a

New member
עדי

שם: עדי
A D I D A
4.1.88 (עווודדד שבבוועעע)
אני הייתי פה משהפורום הוקם, אז התאריך שהפורום הוקם..
אמממ אני לא יודעת..
אני אוהבת את שתיהן באותה מידה!
160843603
אין לי.
[email protected]
אני נגד התעללות בבעלי חיים! אל תשתמשו בפאנטן, הד אנד שולדרס וקולגייט כי הם מתעללים בבע"ח

A d i d a

New member
אני חיפשתי בחיפוש

אבל חיפשתי כSPARKLEY JUDY כי זה היה המשתמש הראשון שלי וזה מה שמצאתי: "זה שאשלי לא כמעט לא מחייכת עם שיניים אז את לוקחת את זה ממש לא נכון.. את בכלל לא יודעת למה היא לא מחייכת עם שיניים, אולי נמאס לה שאין לה פרטיות? אולי החיים שלה לא הולכים בצד הטוב עכשיו? אולי היא קצת מדוכאת..? ואולי היא זאת שהיותר טבעית ולא מחייכת למצלמות בגלל שהיא רוצה את הפרטיות שלה. לא כמו מרי-קייט שמחייכת חיוך לא טבעי. אני לא אומרת שזה נכון, אני רק אומרת אולי. אני אוהבת את התאומות באותה מידה ואני חושבת שלשתיהן יש את המשהו המיוחד שלהן. בקשר לזה שמרי-קייט יכלה להצליח לבד בלעדי אשלי אז זה ממש לא נכון. לשחק זה לא כל כך קשה (אני במגמת דרמה) ומי שרק רוצה-יכול. את יודעת כמה קשה להצליח היום? במיוחד באמריקה, זה ממש קשה למצוא אודישנים ואז גם להתקבל אליהם ואז גם שהסרט\\תוכנית או מה שזה לא יהיה באמת יצליח. זה שאשלי יותר שמנה הכי עיצבן אותי. מה הן צריכות להיות אנורקסיות?! זה מה שאת מתכוונת? למיטב ידיעתי אשלי גם גבוהה ממרי-קייט בשני סנטימטר אז גובה לוקח משקל. ועוד פעם, אני רוצה להבהיר שאני אוהבת את התאומות באותה מידה." מה שלא הגיוני! הקטע עם אושרת היה הרבה אחרי שהצטרפתי אבל זה מה שמצאתי... פליז תעזרו לי..

למעלה