התפקדות חברי הפורום

Nienna17

New member
התפקדות חברי הפורום../images/Emo124.gif../images/Emo127.gif

מרטשים ומרוטשים, כל מי שפעיל במידה כזאת או אחרת בפורום. סתם, בשביל לדעת מי פעיל ומי לא, וכדי ששאר האנשים בפורום יכירו אחד את השני. שם: גיל: כמה זמן אני מרטש/ת: למה אני מרטש/ת: מרטש/ריטוש אהוב שמימנו לקוחה ההשראה לרטש: ריטוש אהוב שלך: טיפ/הצעה למרטשים האחרים:

JOYE האחת

New member
אני../images/Emo26.gif

שם:ג'ניה גיל:20 כמה זמן אני מרטש/ת:תאמת שאני מרוטשת לא מרטשת... מתה על העבודות שלכםםם!!המרטשיםםםםםם
מרטש/ריטוש אהוב שמימנו לקוחה ההשראה לרטש:יש המוןןןן... טיפ/הצעה למרטשים האחרים:...באמת תנסו לעשות את העבודות מהלב.. והמרוטשים...תפרגנו...
זה חשובב... הנה אני...לכל מי שלא מכיר... עם אחד הריטוש שאהבתי..

Snufkin6

New member
אוי סורי... התגובה נכתבה מהמשתמש של אח שלי

אני אתנתק.............:/ זו סינדרלה

c o e x i s t

New member
../images/Emo105.gif

שם: זה מידע מודיעיני. גיל: 17 וחצי. הידד! כמה זמן אני מרטש/ת: חצי שנה+- למה אני מרטש/ת: כי זה כייף ואני משועממת בטירוף
מרטש/ריטוש אהוב שמימנו לקוחה ההשראה לרטש: אין לי מושג. ריטוש אהוב שלך:
טיפ/הצעה למרטשים האחרים: לא יודעת..

אני :)

שם: מור גיל: 18 כמה זמן אני מרטש/ת: שנה + למה אני מרטש/ת: כי זה כיף וזה מעביר את הזמן בצורה מפליאה מרטש/ריטוש אהוב שמימנו לקוחה ההשראה לרטש: מממ אין ריטוש אהוב שלך: סתם משהו שעשיתי טיפ/הצעה למרטשים האחרים: תהנו מכול ריטוש גם אם הוא יוצא חרא חחח

Cinderella14

New member
אני! ../images/Emo195.gif

שם: לימור גיל: 19 כמה זמן אני מרטש/ת: שנה וחצי, אולי קצת פחות.. למה אני מרטש/ת: סתם אני אוהבת את זה, ללמוד, להשתפר וגם קצת להעביר את הזמן מרטש/ריטוש אהוב שמימנו לקוחה ההשראה לרטש: חברי הפורום למינהם טיפ/הצעה למרטשים האחרים: אל תפחדו לנסות דברים חדשים וללמוד עוד

Ninja

New member
אז ככה...

שם: טל גיל: Thirty something כמה זמן אני מרטש: בעבר עשיתי ריטושים והתאמות פה ושם. בחודשים האחרונים יצא לי לשחק עם זה קצת יותר כאן בפורום. למה אני מרטש: סתם כי בא לי. זה עוזר יופי להעביר את הזמן. זה נחמד גם ללמוד שיטות חדשות וטריקים יחודיים. מרטש אהוב: לא יודע אם יש דמות על, אך בהחלט התרשמתי ממשתתפי הפורום הנוכחי. ריטוש אהוב: האחרון. (כל עוד לא יצא אחרון חדש יותר.) טיפ: תתפרעו חופשי. "עשה מה שבראש שלך, בנאדם..." (תוכנית זהו-זה. שנות מלחמת המפרץ)

CheshireKitten

New member
היי..חדשה פה!

שם:לי גיל:23 כמה זמן אני מרטש/ת:בערך מאז שאני עובדת עם פוטושופ...גיל 17 בערך? למה אני מרטש/ת: אני גרפיקאית (לא כעיסוק עיקרי), אז ריטוש זה חלק מהכיף! מרטש/ריטוש אהוב שמימנו לקוחה ההשראה לרטש: מצורף ריטוש אהוב שלך:מצורף טיפ/הצעה למרטשים האחרים: יש פה בפורום תותחי ריטוש, פשוט keep up the good work :)

DanaLior

New member
../images/Emo195.gif מתפקדת

שם: דנה גיל: 17.5 כמה זמן אני מרטש/ת: ממ.. שנה? למה אני מרטש/ת: סתם כי אני נהנית! מרטש/ריטוש אהוב שמימנו לקוחה ההשראה לרטש: פירמטו לי את המחשב אז יש לי רק שני ריטושים... ריטוש אהוב שלך: יש לי רק שניים אז הנה אחד מהם
טיפ/הצעה למרטשים האחרים: לא להיתקע על דרך אחת שעובדת, לנסות דרכים חדשות!

דוזן

New member
גמני גמני גמני

שם: דוזן גיל: 20 כמה זמן אני מרטש/ת: לא הרבה. איזה חצי שנה, אולי טיפה יותר למה אני מרטש/ת: כי זה כיף לעשות אנשים ליפים יותר, וגם להבין ש[רוב] הדוגמניות לא באמת נראות מושלם
מרטש/ריטוש אהוב שמימנו לקוחה ההשראה לרטש: בעיקר הפורום והחזקים שבו [אתם יודעים!] ריטוש אהוב שלך: חדש -> טיפ/הצעה למרטשים האחרים: ללמוד מאחרים, "לחקות" ואפילו להעתיק [לשימוש אישי בלבד כמובן], כמנסים לעשות משהו שמישהו טוב ממך עשה, לומדים מזה הרבה... טכניקות וכאלה אוהבת את הפורום הזה!

למעלה