התפקדות חודשאפריל

התפקדות חודשאפריל../images/Emo195.gif../images/Emo155.gif../images/Emo215.gif

שם: תאריך לידה: גיל: משהו טוב שקרה בחודש הקודם: משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: ציפיות לחודש הזה: מסר לאומה: תמונת החודש:

ט i ל י

New member
אני../images/Emo195.gif../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

שם: טל תאריך לידה: 15.9.91 גיל: 15 וחצי משהו טוב שקרה בחודש הקודם: חופש^^ משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: מלא שיעורים=/ ציפיות לחודש הזה: שיהיה המשך חופש טוב:] וציפיות פחות טובות, לחזור ללימודים ללחץ מטורףףף:( מסר לאומה: חג שמח:]
תמונת החודש: אינלי כוח

מתפקדת../images/Emo70.gif

שם:מעיין כהן תאריך לידה:10.1.1993 גיל:14 וחצי משהו טוב שקרה בחודש הקודם:לא זכור לי אבל אם כבר אז המשהו הטוב הזה שחשבתי יש עוד חודש חופש פסח וסוף סוף אין בית ספר... משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם:רבתי אם מישהו.... ציפיות לחודש הזה:כן כמה ציפיות והן:שאחרי החופש תתחיל שביתה,ואם לא יהיה שביתה אז שיגמר כבר כל הלימודים והמבחנים ואני מקווה להצליח בהם כי עד עכשיו הלך לי טוב ואפילו טוב מאוד אבל הבעיה היא שאין לי כבר יותר כוח והצפייה האחרונה שלי היא שיתבטלו מבחני המיצ"ב... מסר לאומה:צעד קדימה של חשיבה ומעשה עושה מה שכבר רצית/ה לעשות מזמן....(זה משפט מוזר אבל אני הרגשתי את ההרגשה הזאת רק היום ובגלל זה הוא ממש מתוכי המשפט אני מקווה שיבינו אותו אולי לא עכשיו אבל באחד הימים...) תמונת החודש:מממ...אני כאילו צריכה להוסיף תמונה וכל זה???? טוב אני מקווה שלא אבל בכל זאת לפני כמה דקות ראיתי באיזה אתר אחד תמונות של איזה חמישה אנשים שכאילו יכולים לזכות בפלאפון או בטלויזיה אם יצביאו לאחד מהם שהוא הכי דומה ליהודה לוי ותאמינו לי אף אחד לא היה דומה לו!!!!! בקושי רק איזה אחד קצת נגע ולא יותר....

HADARYY1

New member
מתפקדת!

שם:הדר תאריך לידה:31.10.92 גיל:14 וחצי משהו טוב שקרה בחודש הקודם:חופש משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם:מלא שיעורים ועבודות ציפיות לחודש הזה:שיהיה ממש כיף מסר לאומה:חג שמח לכולם!!!

מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo14.gif

שם: לירז תאריך לידה: 3.9.93 גיל: 13 וחצי משהו טוב שקרה בחודש הקודם: ראיתי את בת דוד שלי
משהו פחות טוב שקרה בחודש הקודם: כלום
ציפיות לחודש הזה: שהשמועות על שביתה מחר יתבררו כנכונות
מסר לאומה: אני מאושרת לחזור סוף סוף
תמונת החודש:

למעלה