התפקדות חודשית - מאי

1mayush

New member
התפקדות חודשית - מאי ../images/Emo195.gif

שם:
סיכום חודש שעבר(אפריל):
תכנונים לחודש:
תמונה:
אייסיקיו \+ מסנג'ר \+ פייסבוק:

חנוש124

New member
מתפקדת

שם:חן אלבז גיל:14 מגורים: קריות סיכום חודש שעבר(אפריל): חודש מהמם (גילתי היתקשרה אלי ) :] תכנונים לחודש: חינה של בת דודה שלי תמונה: מצורפת (לא להיבהל מהכיעור חחח ) אייסיקיו \+ מסנג'ר \+ פייסבוק: איסי -241389621 מסנג'ר [email protected]

CuteRic

New member
רב סמל גל מתפקד! ../images/Emo195.gif

שם: גל ליאור. תפקיד: רק סמל מתקדם מאוד. אם אתם פה, אני באיילון. גיל: 14 וחודש. מגורים: גני תקווה. סיכום חודש שעבר(אפריל): היה לי יומהולדת, היה כיף. תכנונים לחודש: הממ.. לא יודע הרבה דברים.. תמונה: אין לי, זה המחשב החדש שלי D: אייסיקיו \+ מסנג'ר \+ פייסבוק: 297820524/[email protected]

tal100mmt

New member
עונה

שם:טלי גיל:14 מגורים:הרצליה סיכום חודש שעבר(אפריל): היה לי יום הולדת וקיבלתי הרבה מתנות . היה נחמד מצחיק ומעצבן.. תכנונים לחודש: יום הולדת ויום העצמאות. אם ל"ג בעומר יוצא במאי אז גם מדורה ולימודים תמונה: לא צריך.. אייסיקיו \+ מסנג'ר \+ פייסבוק: מי שרוצה --> במסרים

מתפקדת =]

שם: נוף גיל: 13 עוד חודשיים ומשהו מגורים: צפוון סיכום חודש שעבר(אפריל): עבר סבבבהD: תכנונים לחודש: חח בנתיים אין .. תמונה: הוספתיי (מאתמול ב-5 בלילה נראליי ) מכוערת אבל העיקר משהו ! אייסיקיו \+ 478326594 מסנג'ר \+ נכנסת פעם ב..רק בשביל ספיר ! :S פייסבוק: לא יודעת איך עושים חח

1mayush

New member
מתפקדת ../images/Emo8.gif

שם: מאיה :) גיל: 17+ :) מגורים: ירושלים :) סיכום חודש שעבר(אפריל): נחמד מאוד :] תכנונים לחודש: מתכונות ובגרויות וכך הלאה /-: תמונה: אני אחסוך :] יש באלבום ב'עולם שלי' למי שרוצה. אייסיקיו \+ מסנג'ר \+ פייסבוק: 427845788 [email protected] Maya Rahimi - מי שמוסיף רק שיכתוב שהוא מהפורום :)

doshie

New member
מתפקדת!!!עדי../images/Emo90.gif../images/Emo195.gif

שם:עדי אלון גיל:עוד שבוע 14 מגורים:אני לא מכלילה את הבית(גבעת זאב)אלא אני גרה הרבה בפנימיה-בויאר ירושלים סיכום חודש שעבר(אפריל):טוב מאוד מבחינה לימודית וחברית... תכנונים לחודש:הולכת לחגוג ובגדול תמונה:אין לי ולא יודעת איך לשים אייסיקיו\+מסנג'ר\=פייסבוק:אייסיקיו:237198556 אימייל:[email protected] עוד אחד:[email protected]

oOosapiroOo

New member
מתפקדת

שם:ספיר גיל:15 מגורים:קריית אתא סיכום חודש שעבר(אפריל):אממ בסדר... תכנונים לחודש:איןן תמונה: אייסיקיו \+ מסנג'ר \+ פייסבוק: 263073643 אין לי כח לכתוב את המסנג'ר חחח תבקשו באייסי

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifעונה! :)

שם:לאה D: גיל:עוד מעט 14 , חודש הבא :p מגורים:צפון סיכום חודש שעבר(אפריל):חודש נחמד O: תכנונים לחודש:הרבה הופעות של המקהלה
, ומבחנים
תמונה:
אייסיקיו \+ מסנג'ר \+ פייסבוק:303708202 , פייסבוק בפרטי , [email protected]

למעלה