התפקדות חודשית

אושRתי

New member
התפקדות חודשית ../images/Emo179.gif

שיר החודש שלכם [של איתי]-
שיר החודש שלכם [לא של t איתי]-
בילוי החודש שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו -
התמונה שעשתה לכם את החודש[אתם מוזמנים ]
משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את החודש-
משהו שאתם מחכים שיקרה בחודש הבא-
מאכל החודש:
משפט החודש שלכם: חודש נעים

ady18

Well-known member
מתפקדת

שיר החודש שלכם [של איתי]-בן ככול הבנים\מים מתחת לגשר שיר החודש שלכם [לא של t איתי]-כול מיני בילוי החודש שלכם-מפגש פורום,הופעה סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם-אממ כול מיני תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו -גלגלצ\רשת ג התמונה שעשתה לכם את החודש[אתם מוזמנים ] משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו-מפגש פורום ולהפגש עם אנשים משהו שהרס לכם את החודש-המון דברים לא הסתדרו,השבר ,ריב עם ידיד משהו שאתם מחכים שיקרה בחודש הבא-הופעות בעיקר ואולי שוב מפגשי פורום וכמובן שהשבר הכול יהיה בסדר מאכל החודש: לזניה משפט החודש שלכם:

וחופש ממלא את העיניים.

שיר החודש שלכם [של איתי]- נראה לי שבלפור. שיר החודש שלכם [לא של t איתי]- הדיסק של רונה קינן שלירי צרבה לי. בילוי החודש שלכם- המון תל-אביב, עבודה, שוטטות. סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם- החוק של ג'ורג'יה. תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו - שתיקת הכבישים. התמונה שעשתה לכם את החודש[אתם מוזמנים ] משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו- זמן איכות עם אנשים ישנים. משהו שהרס לכם את החודש- אבא, געגועים. משהו שאתם מחכים שיקרה בחודש הבא- לנסוע לצפון, לנסוע לירושלים, לנסוע לאילת... מאכל החודש: סתם כל מיני אוכל של מסעדות, המוקפץ שיובל ואני [בעיקר יובל] הכנו לנטע. משפט החודש שלכם: לא יודעת..

שנתפקד../images/Emo35.gif

שיר החודש שלכם [של איתי]- מים מתחת לגשר שיר החודש שלכם [לא של t איתי]- "יופי" של נועם פנחסוב, יצא בקרוב מאוד כסינגל לרדיו בילוי החודש שלכם- הופעה של נועם בבארבי סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם- כמעט ולא יוצא לי לראות טלוויזיה בזמן האחרון תוכנית רדיו ששמעתם החודש\תחנת רדיו - גלגל"צ בשיעורי נהיגה התמונה שעשתה לכם את החודש[אתם מוזמנים ]
משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה של נועם פנחסוב - תמיד עושה לי טוב לראות אותו.... משהו שהרס לכם את החודש- קורס פסיכומטרי.... זה נוראי
משהו שאתם מחכים שיקרה בחודש הבא- הופעה של נועם פנחסוב ב"ביט" בחיפה מאכל החודש: רביולי גבינות משפט החודש שלכם:

A m 0 s

New member
לדנה ברגר יש כזאת חשמלית../images/Emo70.gif --- מי זה../images/Emo35.gif

למעלה