התפקדות חודשית

eladi88

New member
התפקדות חודשית../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אמנם באיחור קליל...אבל זה לא אשמתי שאני עסוק ושהמחשב שלי התפגר [אולי שהמחשב התפגר אני כן אשם...אבל עזבו את זה עכשיו] שם: גיל: מה עושה בחיים: שיר החודש [ב"ה]: שיר החודש [לא ב"ה]: שיהיה חודש ______ [יעני תשלימו]

eladi88

New member
פוף../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

שם: אלעד גיל: 18+ מה עושה בחיים: עובד ומסתלבט לפני הגיוס שיר החודש [ב"ה]: סיגפו + כי אם לא אז בשביל מה שיר החודש [לא ב"ה]: אוונאסנס - קול מי וון יו סובר שיהיה חודש רגוע חודש טוב

מתפקדת../images/Emo195.gif

שם:שני גיל: 15 ושבוע מה עושה בחיים:לומדת שיר החודש [ב"ה]:הציורים של יובל ושיר בעיפרון שיר החודש [לא ב"ה]:המווןן שיהיה חודש: בלי המון מבחניים D:

כן המפקד ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

וועליה, אסור לי להתרגל להגיד את זה מעכשיו
שם: נו.. שיר חחח גיל: 18 וחצי מה עושה בחיים: עובדת ומחכה (טוב, לא ממש מחכה, אבל מעבירה ת'זמן) לגיוס שיר החודש [ב"ה]: בית הבובות שיר החודש [לא ב"ה]: קשה לי לבחור יש כ"כ הרבה
אממממ נו טוב חח Call Me When You're Sober - Evanescence שיהיה חודש מצוין ושיעבור כמה שיותר לאט כי ממש לא בא לי להתגייס עכשיו חחח

אני

שם: אור גיל: 16 מה עושה בחיים: הרבה דברים
סתם, ת. בגרות וגרפיקאית בין השאר (לצערי) שיר החודש [ב"ה]: המממ... שיר החודש [לא ב"ה]: רוע לב שיהיה חודש: הרבה הגשמות

zoharshushan

New member
גרפיקאית? אביב?

אני מרגישה כלכך לא מעודכנת אוף כלום לא עצוב,הכל כרגיל...

אז ככה...

התחלתי לעבוד בערך מסוף חודש נובמבר כגרפיקאית במשרד. הלאה.. אביב? אין יותר מדי מה לדעת ככה שאת לא יודעת...

מותק, זה עניין של שעות.. לא לשכוח

ושל מיקום את צריכה לחשוב על משהו שלא יהרוס לך את הלימודים...

המפ.../images/Emo115.gif../images/Emo93.gif

שם: אור
מה עושה בחיים: צרות..סתם נו, לומדת וכאלה..
שיר החודש [ב"ה]: אמן
שיר החודש [לא ב"ה]: נראה לי ש: down poison- 3 doors down וגם falling for you- busted
שיהיה חודש חביב!! :]

eden456

New member
וואאףףף

שם:עדן גיל:13 וו... מה עושה בחיים:לומדת ,לומדת !!!! ולומדת !!!(בבעעע) שיר החודש [ב"ה]:לא איתה שיר החודש [לא ב"ה]:בתוך הצינורות
שיהיה חודש ממנווחחחההה(מה שלא יהיה אבל אני באשליות)

Lee Roni

New member
מתפרקדת!

שם: לירון גיל: 16+ מה עושה בחיים: לימודים בלאט שיר החודש [ב"ה]: כי אם לא אז בשביל מה שיר החודש [לא ב"ה]: היהודים - לפעמים שיהיה חודש שקט, חביב, מהנה ולא עמוס כמו שהוא נראה לי מעכשיו..:]

מתפקדת../images/Emo13.gif

שם:
מורן גיל:
19 מה עושה בחיים:
חיילה שיר החודש [ב"ה]:
אישה כנענית שיר החודש [לא ב"ה]:
לחבק אותך - סינרגיה שיהיה חודש ______ [יעני תשלימו]
מהיר!

mory89

New member
../images/Emo187.gif

שם:
מוריה גיל:
18 שיר החודש [ב"ה]:
למעני שיר החודש [לא ב"ה]:
Soilwork - Stabbing The Drama שיהיה חודש ______ [יעני תשלימו]
מלא אור [חנוכה וזה..]

מאוריצה

New member
באיחור קצת...../images/Emo3.gif

שם: מור גיל: 16 עוד חודשיים מה עושה בחיים: תלמידה חחח לומדת לצערי שיר החודש [ב"ה]: כולם! אחרי הטיול בירושלים עם ידיד שיר החודש [לא ב"ה]: אין לי כוח לרשום כי יש המון אבל בכללי: The reason סינרגיה, עברי לידר, אביב גפן, 3Doors Down ו- I Don't Wanna Miss A Thing שיהיה חודש _מעולה!_ [יעני תשלימו] קפצתי לביקורון.. הרבה זמן לא הייתי פה

אני אני אני...

שם:איציק מזרחי גיל: 15 וחצי מה עושה בחיים: תלמיד תיכון..ומ..זיןן לאנשים ת'שכל..חח שיר החודש [ב"ה]: ליד הגורל..והכי חשובבבבבבבבב.....כמה פשוט..פשוט שיר מעוללה אני לא יכול להפסיק לשמוע אותו שיר החודש [לא ב"ה]: אממ... tomer mammia i think///bestttttttttt שיהיה חודש ______ [יעני תשלימו] מעולה לכולםם...וכולם לבוא לrc rave אגב מה עם מפגש פורום..חנוכי שכזה...

למעלה