התפקדות חודש אוגוסט!

התפקדות חודש אוגוסט!../images/Emo14.gif

כן כן, כבר עבר חודש מהחופש הגדול
שם: גיל: ת.ל: פורומים נוספים שכותבים בהם: אמנים נוספים אהובים: איך עבר חודש יולי? תכנונים לחודש אוגוסט? עשרת חברת הפורום הפעילים בחודש זה: 1. 480 - liraz love siral (אני צריכה להפחית בהודעות
) 2. 125 - פשווט סאפ xD 3. 91 - uoston 4. 71 - אין אין אין כמו רוני 5. 64 - shar353 6. 61 - נעה LOVE בר המושלמת 7. 59 - santal 8. 51 - hannah montana 9. 46 - the whole shebang 10. 45 - דנה המלללכה

עונה^^../images/Emo14.gif

שם: לירז גיל: חודש הבא 14 ת.ל: 3.9 פורומים נוספים שכותבים בהם: יש הרבה, אינלי כוח וזמן לפרט
אמנים נוספים אהובים: כנ"ל איך עבר חודש יולי? סבבה תכנונים לחודש אוגוסט? אין:) תראו איזה חמודות

shar353

New member
../images/Emo195.gif 1

שם- שר גיל- 14 ת.ל- 3.5.93 פורומים נוספים- סמולוויל
אמנים נוספים האוהבים- אבריל לוין, קלי קלרקסון, גרין דיי ועוד הרבה... איך עבר חודש יולי- עבר על ארגזים... עברתי דירה
תכנונים לחודש אוגוסט- עובדת, מדריכה בקייטנה

מעייני 9

New member
עונה.

שם:מעיין גיל:14 וחצי ת.ל:10.1.93 פורומים נוספים שכותבים בהם:פורום יהודה לוי- אבל בזמן האחרון לא ממש... אמנים נוספים אהובים:אמממ... לא יודעת אבל, אני דווקא אוהבת את השחקנית שמשחקת ב"תקועים בזמן" בתוכנית קוראים לה:Alyson איך עבר חודש יולי?טוב מאוד אפילו מצויון, כל חודש שהוא בלי לימודים טוב בשבילי. תכנונים לחודש אוגוסט? אין ממש עדיין, מה שיקרה יקרה.

s h a h a r 1 4

New member
עונה

שם:שחר גיל:15 ת.ל:7.2.1992 פורומים נוספים שכותבים בהם: הילארי דאף אמנים נוספים אהובים:הילארי דאף!!!,גוד שארלוט פול אווט בוי ג'וג'ו ועוד המוןןןןןןןןן איך עבר חודש יולי?בסדר..קצת בשיעמום... תכנונים לחודש אוגוסט?נסיעה לצפון עם חברים..

../images/Emo203.gif אני אחרייך בהוודעות ?! ../images/Emo12.gif

הזנחתי כמעט כל החודש
, מוזזזר O: בכל מקרה יש לי 13,300 בפורום שלומי בראל
שם: ספיר גיל: 12 וחצי ת.ל: 9.2.1995 פורומים נוספים שכותבים בהם: אני לא כותבת בתפוז , : רן דנקר ושלומי בראל 3> + :) אמנים נוספים אהובים: אבריל לאבין . :] איך עבר חודש יולי? סבבה לגמרי ;) תכנונים לחודש אוגוסט? אין כ"כ .

מילללקי

New member
עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif

שם: דנה
ת.ל: 14.10 פורומים נוספים שכותבים בהם: אין -- אמנים נוספים אהובים: אין , מיילי וזהו
איך עבר חודש יולי? סבבה
תכנונים לחודש אוגוסט? אין עדיין ..

../images/Emo210.gifעונה!!

שם:רותי גיל:11 ת.ל:15/8 פורומים נוספים שכותבים בהם:הטופ מודל הבאה,האלופה,ניקולודיון ובובספוג. אמנים נוספים אהובים:מיילי סיירוס,אבריל לאבין,כריסטינה אגילרה,יהודה לוי(למרות שאחות של חברה שלי ידידה שלו ואומרת שבמציאות הוא לא כ"כ חתיך),עדי הימלבלוי,אמילי אוסמנט... איך עבר חודש יולי?נחמד ובמיוחד משעמם תכנונים לחודש אוגוסט?לנסות לכייף כמה שיותר ולהנות מהזמן החופשי שנשאר לי!!!

Hilary דאף

New member
עונהה D;

שם: מורר [x גיל: 12 ת.ל: 29/11 פורומים נוספים שכותבים בהם: ממ כולל קומונות ? חח מיילי סיירוס המלכעע לא בטוחה שאת מכירה ת'פורום !! חחח , קומנת דיסני צ'אנל , קומונת האנה מונטנה , קומונת HSM , קומונת התאומים ספראוס וזהו נראליי P; אמנים נוספים אהובים: אבריל לאבין , הילארי דאף , אשלי טיסדייל וזאק אפרון איך עבר חודש יולי? מעולהה |קריצה| תכנונים לחודש אוגוסט? ממממ, אין הרבה , אבל ביום האחרון , לראות HSM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חח תראו גם סרט שוולטט ... :]]

hagarbls

New member
עונה==]]]

שם: הגר גיל: 14 ת.ל: 8/9/1993 פורומים נוספים שכותבים בהם: פורום רוניי השולטט ! פורום פלאפוניםם , פורום האחיות אולסן! אמנים נוספים אהובים: בריטני ספירס , רוני איך עבר חודש יולי? רע. תכנונים לחודש אוגוסט? לא ממש..

millllley

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שם: נעה גיל: 12 ת.ל: 14.11.95 פורומים נוספים שכותבים בהם: אין.. קומונות - האנה מונטנה, שורדי השיעמום, כלבלבונים, מרי קייט ואשלי, חיי לריקודים, והתאומים ספראוס. אמנים נוספים אהובים: מיילי סיירוס
, הילארי דאף, ג'סי מקרטני ועוד.. איך עבר חודש יולי? די משעמם.. מקווה שאוגוסט יהיה טוב יותר
תכנונים לחודש אוגוסט? נוסעת היום לצפון לשלושה ימים, אני אלך הרבה לים, לבריכה וזהו..

עונה=]

שם:אלינור גיל:12 (אצמול היה לי יומהולדת 12:p) ת.ל:1.8.1995 פורומים נוספים שכותבים בהם:אין.... אמנים נוספים אהובים:אוונאסנס,לינקין פארק,ג'סי מקרטני איך עבר חודש יולי?סבבה... תכנונים לחודש אוגוסט?בריכות ואולי נסיעה לטורקיה...

santal

New member
מתפקדת! ../images/Emo195.gif

שם: שני. גיל: 13. ת.ל: 29.7.94 פורומים נוספים שכותבים בהם: אין
אמנים נוספים אהובים: רן דנקר, הראל סקעת... איך עבר חודש יולי? אחלה
תכנונים לחודש אוגוסט? לנצל אותו כמה שיותר, תכף נגמר החופש

עונה :]

שם: נעה גיל: 13 וחצי ת.ל: 9.2.94 פורומים נוספים שכותבים בהם: ברפאלי בתפוז,ופורום קול ודילן שזה בכלל פורום בחו"ל באנגלית אמנים נוספים אהובים: קול&דילן,ברפאלי,קודי לינליי,אשלי טיסדייל וזאק אפרון
איך עבר חודש יולי? מעולה:] תכנונים לחודש אוגוסט? מחר יומהולדת לקול&דילן-מזל"ט להם חח
ובכללי הכל אותו דבר כמו ביולי :]

נוו טוב גמני יענה ../images/Emo6.gif

שם: מאורה
תאריך לידה: 21.02.1985
פורומים נוספים שכותבים בהם: בעיקר - השמיניה , באקסטריט בויז , נלי פורטדו
אמנים נוספים אהובים: יששש המון ואין לי כוח לפרט
איך עבר חודש יולי? מהר וטוב .
תכנונים לחודש אוגוסט? שההורים שלי כבר יטוסו לחו"ל ושהמחשב שלי יהיה סוף כל סוף מחשב נורמלי

sapirze

New member
עונה ../images/Emo195.gif

שם:ספיר גיל:15 ת.ל:29/7 פורומים נוספים שכותבים בהם: ניקלאודיון ופאל אאוט בוי אמנים נוספים אהובים:נממ יש מלא איך עבר חודש יולי? בשיעמום.... תכנונים לחודש אוגוסט? אין ממש... עשו לי גשר השבוע ^_^

shar353

New member
תתחדשי! ../images/Emo6.gif

הכי מעצבן זה לאכול עם זה תירס
... הכל נידבק לגשר!

למעלה