התפקדות חודש אוגוסט

התפקדות חודש אוגוסט

שם : גיל : מגורים : YES/HOT : רגע בסדרה שגרם לי להתמכר אליה : רגע בסדרה שאינני רוצה לראות יותר : "המעדנים" באתגרי אוכל - 1) אוכל אותם כל יום 2) רק אם ישלמו לי כסף 3) שישארו בטלויזיה, אני עם ההמבורגר שלי הישרדות ישראל - 1) אני כבר מעריץ אדוק 2) אראה פרק שתיים לא יותר 3) להרוס לעצמי את הסדרה? לא תודה אם היו נותנים לכם זכות בחירה לעשות כל מה שאתם רוצים בהישרדות 16. מה הייתם עושים : איזה מתמודד הייתם רוצים לראות בעוד עונה : מיהו המתמודד שכבר נמאס לכם ממנו ואתם לא רוצים לראות אותו יותר בחיים : צירוף תמונה : משפט נבחר : דברים נוספים :

עונה

שם : נטע גיל : 22 מגורים : י-ם YES/HOT : יס רגע בסדרה שגרם לי להתמכר אליה : כל רגע עם סטף האמת רגע בסדרה שאינני רוצה לראות יותר : כל רגע עם סטף האמת חח "המעדנים" באתגרי אוכל - 1) אוכל אותם כל יום 2) רק אם ישלמו לי כסף - V 3) שישארו בטלויזיה, אני עם ההמבורגר שלי הישרדות ישראל - 1) אני כבר מעריץ אדוק 2) אראה פרק שתיים לא יותר - V 3) להרוס לעצמי את הסדרה? לא תודה אם היו נותנים לכם זכות בחירה לעשות כל מה שאתם רוצים בהישרדות 16. מה הייתם עושים : אולסטאר איזה מתמודד הייתם רוצים לראות בעוד עונה : יאו מן מיהו המתמודד שכבר נמאס לכם ממנו ואתם לא רוצים לראות אותו יותר בחיים : קולבי צירוף תמונה : משפט נבחר : אם אין אני לי מי לי דברים נוספים : מרסלו ניצח בסופר הישרדות

What would Brian Boitano do?!~

שם : נעים גיל :15 מגורים : יבנה, יאכ YES/HOT : יס רגע בסדרה שגרם לי להתמכר אליה : כל ההתרסקויות שהיו העונה O_O רגע בסדרה שאינני רוצה לראות יותר : "המעדנים" באתגרי אוכל - 1) אוכל אותם כל יום 2) רק אם ישלמו לי כסף
3) שישארו בטלויזיה, אני עם ההמבורגר שלי הישרדות ישראל - 1) אני כבר מעריץ אדוק 2) אראה פרק שתיים לא יותר 3) להרוס לעצמי את הסדרה? לא תודה
אם היו נותנים לכם זכות בחירה לעשות כל מה שאתם רוצים בהישרדות 16. מה הייתם עושים : להביא לשם אנשים שבאמת צריכים את הכסף ולא מליונרים, AKA רוב ואמבר איזה מתמודד הייתם רוצים לראות בעוד עונה : יאו מן!~~ מיהו המתמודד שכבר נמאס לכם ממנו ואתם לא רוצים לראות אותו יותר בחיים : דרימז

אני ארצח אותך, באמת

אנחנו מכירים איזה 3 שנים, לא טרחת להגיד לי שאתה אוהב אותם? x_x

Volldemort

New member
אני רק מכיר את השיר הזה שלהם

ופעם הורדתי עוד שירים, אבל אחרי שגיליתי שכולם בסגנון devil is a looser וכל מיני שטויות כאלה, ירדתי מזה..כמה אפשר לטחון נושא אחד? הם שרים רק על מפלצות ומלאכים ושדים ורוחות רפאים. בלה.

seenop

New member
לורדי להקה טובה אבל לא הגיע לה לזכות באירו'

עונה...

שם : אלינה גיל : 14 מגורים : נהריה YES/HOT : יס! יס שולטים! רגע בסדרה שגרם לי להתמכר אליה : כשאיתן ניצח בהישרדות אפריקה! יחי איתן! רגע בסדרה שאינני רוצה לראות יותר : כשהעיפו את אדגארדו
"המעדנים" באתגרי אוכל - 1) אוכל אותם כל יום 2) רק אם ישלמו לי כסף - מיליון דולר , ליתר דיוק 3) שישארו בטלויזיה, אני עם ההמבורגר שלי הישרדות ישראל - 1) אני כבר מעריץ אדוק 2) אראה פרק שתיים לא יותר - תלוי אם זה יהיה מעניין 3) להרוס לעצמי את הסדרה? לא תודה אם היו נותנים לכם זכות בחירה לעשות כל מה שאתם רוצים בהישרדות 16. מה הייתם עושים : להשתתף בה!!! אבל אני קטינה
איזה מתמודד הייתם רוצים לראות בעוד עונה : אדגארדו!!! ,יאו-מן ,אוזי ההיספני חחח , קנדיס הטיפשה ובילי השמן מהעונה הקודמת , שניהם ביחד זה יהיה קורע! מיהו המתמודד שכבר נמאס לכם ממנו ואתם לא רוצים לראות אותו יותר בחיים : אלכס! טפו עלייך , חרא מזופת! צירוף תמונה : משפט נבחר : --- דברים נוספים :קסנדרה היא כזאת עמה! מה היא בכלל עושה בפיינל?

נעמה 411

New member
גל

גמאני לא רוצה ליראות שוב שהיעיפו את אדגארדו הוא היה כ"כ חמוד למרות שרציתי שיאו מן ינצח.ואלכס באמת חרא מזופת!חושב את עצמו יותר מדי!

dararo

New member
תורי לענות

שם : דניאל רז רוטשילד גיל : 13 מגורים : רמות השבים HOT רגע בסדרה שגרם לי להתמכר אליה : המשימה הראשונה העונה הראשונה + בית הדין הראשון רגע בסדרה שאינני רוצה לראות יותר : רוב אומר ללקס ולקתי שלא יעזור להם "המעדנים" באתגרי אוכל - 1) אוכל אותם כל יום 2) רק אם ישלמו לי כסף
3) שישארו בטלויזיה, אני עם ההמבורגר שלי הישרדות ישראל - 1) אני כבר מעריץ אדוק 2) אראה פרק שתיים לא יותר
3) להרוס לעצמי את הסדרה? לא תודה אם היו נותנים לכם זכות בחירה לעשות כל מה שאתם רוצים בהישרדות 16. מה הייתם עושים : אולסטאר עונות 9-15 איזה מתמודד הייתם רוצים לראות בעוד עונה : כריס (עונה 9) מיהו המתמודד שכבר נמאס לכם ממנו ואתם לא רוצים לראות אותו יותר בחיים : קולבי צירוף תמונה : משפט נבחר : I Never Give Up, I Never Surrnder, I Never Admit Defeat דברים נוספים : עונות 7-9 שולטותתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

edge511

New member
פווו כמה זמן לא כתבתי

שם :איתמר גיל :18 מגורים : חור בצפון YES/HOT : יס רגע בסדרה שגרם לי להתמכר אליה : כל סגמנט עם ג'וני פייר פליי רגע בסדרה שאינני רוצה לראות יותר : לא עולה לי משהו בראש "המעדנים" באתגרי אוכל - 2) רק אם ישלמו לי כסף הישרדות ישראל - מה עם זה? נחכה שיצא לערוץ 10... אם היו נותנים לכם זכות בחירה לעשות כל מה שאתם רוצים בהישרדות 16. מה הייתם עושים : אולסטאר? איזה מתמודד הייתם רוצים לראות בעוד עונה : אוזי מיהו המתמודד שכבר נמאס לכם ממנו ואתם לא רוצים לראות אותו יותר בחיים : בריאנה(עונה 11 אני חושב...) משפט נבחר : זבל מושך זבובים

למעלה