התפקדות חודש אוגוסט...

glitter8

New member
התפקדות חודש אוגוסט...

אז בואו נראה מי פה? גנבתי את זה מפורום רמי קלינשטיין, לראות מי בא, מי הלך, מי נשאר.. אז אני (ענבל), פה!!

romens

New member
גם אני...

השרשור עם האוצר מילים הכי גדול בתולדות הפורום

glitter8

New member
יופי!../images/Emo13.gifכולם פה (חוץ מיעל?!?!?!)

היינו פעם 30 חבר'ה, איפה כולם?? כל הסמויים, להתפקד ומייד!

handlessman

New member
חסרים גם...

חוץ מיעל - שני השנייה, שלי\דודי, דודי, אוהד, בני החנטריש שלא שמענו ממנו חודשים, (חגית?)... מי שכחתי?

glitter8

New member
גם..

נשמה פצועה חסרה, ובכלל, בלעדיה ובלי ברכות השבת שלה חסר פה משהו... בני אכן חנטריש! פעם ביובל הוא שואל אותי במסן מה חדש, מתעצל אפילו להיכנס לפורום...אז כל הנע/אלמים מוזמנים לחזור!! וחגית עסוקה בימים אלה בפרוייקט חדש (בקרוב על המסך..) לכן היא לא כ"כ פה..אבל יש מצב שאני גוררת אותה למצדה ב"תמר" שלדעתי די בקרוב, עם התקרב החגים יתחילו לזרום אלינו הפרטים.. שיהיה לכולנו שבוע טוב שתהיה הפסקת אש ושאני אוכל לבקר את החתולה שלי (ואת חגית..
)בטבעון...

lile0

New member
סליחה על חוסר הידע, אבל מי

זאת חגית? מה פיספסתי?

glitter8

New member
חגית- שכנתי וחברתי

מקרית טבעון שהיתה אמורה לבוא למצדה אבל בגלל שגם היא היתה בגבס..(ברגל) היא לא באה

YulaShpil

New member
מישהו קרא לי?

החום, כנראה, משפיע על שמיעתי, ולא שמעתי. הנני כאן (כמו ציפורים שרות)... ומנסיוני, גם קצת האישי, לא פשוט לשכנע סמויים לצאת לאור... יאללה, אין מה להתבייש! תנו סימן, ping, משהו...

handlessman

New member
חחחח ping

אני משער לעצמי שלא הרבה פה יודעים מה זה... תאמיני לי יעל - לא היית רוצה שענבל תתחיל לקשקש פה על כל מיני מושגים שקשורים לעבודה שלה...

glitter8

New member
הלו הלו!!

אני עושה עבודת קודש!! מנסה לחנך ילדים כ-מ-ו-ך-!!!

למעלה