התפקדות חודש אוגוסט

עדנונית

New member
התפקדות חודש אוגוסט

יאללה גם הפורום שלנו צריך להתפקדד שם: מיקום: גיל: המלצת החודש: שיר החודש: ותמונה:

עדנונית

New member
../images/Emo195.gifאני ../images/Emo9.gif

שם:עדן מיקום:בממ"ד חח גיל: עוד חודש וחצי 18 המלצת החודש: להנמיך את המזגן במחסן שבעבודה שיר החודש:נרדם על החולות-ג'קו{למרות שאני לא מחבבת אותו} +מרגיש אחר-סינרגיה ותמונה:

1Reebok

New member
וול.

שם: אלון מיקום: כאן ירדן X כאן אני X גיל: 17 המלצת החודש: אהמ. ספגטי עם פטריות? שיר החודש: לעינייך הכחולות - יהודה פוליקר. ותמונה: חשבתי תמונה של עצמנו. אין תמונה.

אני!

שם: ברי מיקום: תל אביב- מרכז גיל: עוד חודשיים 17 המלצת החודש: מי שמבין תתמונה מבין לא?!... שיר החודש: " הדפוק הזה" -ירמי קפלן.. כל כך נכון לגבי כל הבנות וכל הזין לנו ותמונה:

RTur

New member
מתפקד../images/Emo13.gif

שם: ארתור מיקום: באר שבע גיל: 17.5 המלצת החודש: הדיסק החדש של דודו טסה - "לולה" שיר החודש: וואו החודש היו לי המון - כל הדיסק של דודו טסה, כל הדיסק של קרן פלס (במיוחד "זמנים משוגעים"), מיקה קרני - שיר מצב, הדורבנים - כל מה שרצית, קרן אבראשי - אלה, מישהו אחר ומה יהיה.. ותמונה: אממ..

עם לירז צ'רכי? איזה כיף לך!

טוב אתה מנהל פורום... איזה חמודים אתם ביחד חחחחחחחחחחחחחח....

RTur

New member
חחח תודה ../images/Emo9.gif

זה מלפני כמה שבועות בהצגה הלפני אחרונה של "ברנשים וחתיכות"

RTur

New member
של ברנשים?

אם כן אז ב-25.7 הייתה הופעה אחרונה.. אני הייתי ב-24.7

InFecTeD LOVER

New member
^^

שם: סוללללללללללללל :] מיקום: שטח-ים גיל: (רק בת) 16 (עוד מעט 17...) המלצת החודש: להישאר בבית. שיר החודש: תעשי... רק מה שאת אוהבת... ותמונה: פח.

אני אני אני!

שם:נועה מיקום:רחובות גיל:עוד מעט 19. המלצת החודש:אין לי כ"כ אבל אני מקווה שיתנו לי אחת בסיום השירות חחחחחחח... שיר החודש:"כל מה שרצית" ו:"חף מפשע"-דני סנדרסון. תמונה:שמתי כבר אחת. זה מספיק... והודעה:יום רביעי הזה יהיה בטלוויזיה מופע התרמה לתושבי הצפון. כמובן שהחבר'ה שלנו יהיו שם!

1Reebok

New member
בואנא,

בדיוק היום הקשבתי לחף מפשע, אחרי שנה בערך שלא הקשבתי לו.

../images/Emo13.gif

שם: ירדן. מיקום: K.Y. BABY! גיל: 17 וחצי. 18 בדצמבר. המלצת החודש: להנות מהחופש כמה שאפשר. שיר החודש: "כל מה שרצית" של יקירינו הדורבנים ו"אל תטוסי" של תומר יוסף. ותמונה: להלה.

crazy monkey

New member
me

שם:ענבל מיקום:גבעתיים גיל:17 וכמה המלצת החודש: לנהוג שיר החודש:מממ the tramps-disco inferno ותמונה: ממממ אין לי כוח להעלות

למעלה