התפקדות חודש אוקטובר
!

dance13

New member
התפקדות חודש אוקטובר../images/Emo195.gif!

שם:
פרק שנואה (אם יש כזאת):
סצינה אהובה:
סצינה שנואה (אם יש כזאת):
דמות אהובה:
סדרות אהובות:
שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):
משפט לאומה:
אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע:

dance13

New member
../images/Emo195.gif

שם:גל גיל:חסוי פרק אהוב:הדחליל,וונידגו,פיילוט,עור,ועוד הרבה.. פרק שנואה (אם יש כזאת):אין(טוב אולי קצת פרק 13) סצינה אהובה:הכל! סצינה שנואה (אם יש כזאת):אין דמות אהובה:דין
סדרות אהובות:נלמטים,אבודים,על טבעי,פשע מן עבר,מחשבות פליליות,איך פגשתי את אמא ,סקראבס,האטונמיה של גריי,מלאך שחור,ועוד הרבה.. שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):יש לי הרבה אין לי כוח לכתוב משפט לאומה:אסור לתת לפקצות להשתלט על העולם! אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע:לא בא לי

תשובות ../images/Emo6.gif

שם: דנה גיל: עוד חודש 19
פרק אהוב: FAITH היה פרק טוב פרק שנוא: פרק 21...היה בזה יותר מדיי דברים מגעילים!!! איכ המג הזאת משספת גרונות שכמותה סצינה אהובה: כמעט כל סצינה עם דין..
טוב נגיד בפרק 10, שדין היה צריך לשרוף ת'גופה של הדוקטור הפסייכו הזה והוא כולו נגעל
קרע אותי מצחוק סצינה שנואה: כל סצינה שכוללת את קאסי! דמות אהובה: דינצ'וק סדרות אהובות: VM רולז! שחקן/ית אהוב/ה: ג'נסן, קריסטן בל, אלונה טל!!! מייקל מיוני, ריאן הנסן משפט לאומה: ג'נסן הבנאדם הכי יפה שראיתי בחיי
תמונה מהDAY IN THE LIFE OF

michalushK

New member
מתפקדת!

שם: מיכל =] גיל: 14 וחצי פרק אהוב: In My Time Of Dying [למרות שכל הפרק ג'נס גסס , אהבתי
] פרק שנואה (אם יש כזאת): אין XD סצינה אהובה: שסאם וג'ון רבו בבית חולים ודין כזה צועק ואז חובט בכוס והיא עפה ^__^ סצינה שנואה (אם יש כזאת): דמות אהובה: דין
סדרות אהובות: נמלטים , SN
, סאמרלנד , מכושפות [לנצח] , מגרש ביתי ועוד מלאמלא.. שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): ג'נסן , ג'ארד , טום וולינג , קיאנו ריבס ועוד מלא.. משפט לאומה: ג'נסן אקלס שלמותת
אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע: אינלי בכלל תמונות במחשב
הוא עבר פירמוט.. אז תחיו בלי XD

darklighter

New member
../images/Emo45.gifמכושפות זה אכן לנצח../images/Emo99.gif../images/Emo190.gif

אוף למה זה נגמר

Batelg

New member
אני!!

שם: בתאל גיל: 18 פרק אהוב: עור ואמונה פרק שנואה (אם יש כזאת): אין! סצינה אהובה: וואו.. אממ יש הרבה.. אבל הראשונה שעולה לי לראש זה מהפרק שיבה הבייתה כשדין מתקשר לאבא שלהם ומשאיר לו הודעה
סצינה שנואה (אם יש כזאת): אין.. אפילו אהבתי את הסצינה שדין משיל את העור
דמות אהובה: דין
סדרות אהובות: עקרות בית נואשות, בנות גלימור וכמעט כל מה שביס סטארס שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): ארוך מידי.. משפט לאומה:
אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע: אנימציה (?) חמודה

G Baby

New member
מתפקדת! ../images/Emo13.gif

שם: איריס
פרק אהוב: 1x12 Faith
פרק שנוא (אם יש כזאת): אין.
סצינה אהובה: פרק 2x01 הסצינה בסוף הפרק עם ג'ון ודין..בלי לגלות כלום: מרגש!
סצינה שנואה (אם יש כזאת): אין.
סדרות אהובות: SN, נמלטים, חברים, 24, האנטומיה של גריי, ורוניקה מארס, מגרש ביתי, המשרד...
שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): ג'נסן אקלס, וויל סמית', ריס ווית'רספון, קריסטן בל, סופיה בוש...
משפט לאומה: אני מתגייסת עוד 22 ימים!!!

darklighter

New member
הגבתי לכאן ונעלמה לי ההודעה../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif

כתבתי שהתמונה מאוד יפה
וגיוס קל

darklighter

New member
מתפקדת../images/Emo190.gif

שם: עדי גיל: 23 פרק אהוב: 1.01,1.05,1.06,1.09,1.16,1.20,1.21,1.22 פרק שנוא (אם יש כזה): 1.08 עם החרקים
אני עוד בטראומה מזה
סצינה אהובה: יש מלא
בעיקר ב-1.09 שמדברים עם הרוח של האימא שלהם והפרק האחרון
סצינה שנואה (אם יש כזאת): אין כזאת
חוץ מהחרקים
סדרות אהובות: מכושפות, חברים, תשוקות, סופרנטורל, עקרות בית נואשות, מגרש ביתי, סטודיו 60, אמריקן איידול, רוקסטאר, סיינפלד, נשואים פלוס ו4400. פירוט יותר מורחב בעולם. שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): שאנן דוהרטי, הילארי ברטון, הולי מארי קומבס, ג'וני דפ, יו גראנט, ג'ולייט מילס, ג'וליאן מקמהון, בן מסטרס, שרה מישל גלר, מתיו פרי, איציק הליצן (איתן הכריח אותי לכתוב) ועוד רשימה ארוכה וטובה. משפט לאומה: טוב להיות ~חמוס~ רשע עם סנדלים תנ"כיות
אה-בריטים שליטע
אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע: כל הזכויות לרקע שמורות למירה (MelindaW
)

Lirchu

New member
אניייייניניניני

שם:
לירי גיל:
17 וחדושיים WOOT חחח פרק אהוב:
201
פרק שנוא (אם יש כזה):
נופ אין סצינה אהובה:
הסצנה ב-201 שדין [בתור הרוח של עצמו] אומר לסאמי תודה על זה שהוא לא מוותר עליו וממשיך לדאוג לו AWW סצינה שנואה (אם יש כזאת):
גם אין דמות אהובה:
סאמי
סדרות אהובות:
ורוניקה מארס
, גילמור גירלס
, סופר :p
, קרוב לבית
, CSI שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):
קריס [קרישי :p], ריאן
, טדי, מייקל, לורן, אלונה, אמנדה, ג'ניפר משפט לאומה:
שוקולד זה יאמ.יאמ

MelindaW

New member
../images/Emo58.gifהנה שלי../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif

שם: מירה
פרק שנואה (אם יש כזאת): אין כזה
סצינה אהובה: הרוח של דין מתעצבנת בבית חולים ושוברת את הכוס
סצינה שנואה (אם יש כזאת): עם החרקים בפרק 1.08
דמות אהובה:
דין
סדרות אהובות: מכושפות, אבודים, אנטומיה של גריי, מגרש ביתי, הבית הלבן, סטודיו 60, חברים, בנות גילמור, הרקיע השביעי, כולם שונאים את כריס ויש עוד הרבה וכמובן SN
שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): שאנן, ג'נסן, הולי, ג'וני דפ, הילרי ברטון, אורלנדו בלום, דומוניק, בראדלי, מתיו פרי ויש עוד הרבה
משפט לאומה:
טוב להיות |ארנב| רשע עם נעלי בית
אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע: את הרקע הזה הכינה דניאל (buffgirl) המנהלת של פורום מכושפות

מתפקדת../images/Emo13.gif

שם:נטלי גיל:14 פרק אהוב:כל הפרקים שרואים בהם יותר את דין מאשר את סאם...
פרק שנואה (אם יש כזאת):אמ...אין
סצינה אהובה:חחחחח הקטע שיש תאישה הזאת שחושבת שדין וסאם הומואים...
וגם כל סצנה עם דין בפרק1 עונה 2
סצינה שנואה (אם יש כזאת):כל הסצנות עם קאסי... דמות אהובה:דייייייןןןןןןןןןןןן
סדרות אהובות:על טבעי, סמולוויל, נמלטים, וורוניקה מארס, פלישה(
), משמרת שלישית, הופ ופיית', פחות ממושלמת, עכשיו טורי, האנטומיה של גריי, המפענחת, סקראבס, אי צדק, השרדות, טירוף בבית, איך פגשתי את אמא, מספרים, מגרש ביתי, או.סי, כריסטין הישנה, הטופ מודל הבאה, פרויקט מסלול....חחח קיצר כל יס סטארז וכמה סדרות אחרות
שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):ג'נסן אקלס
ושחקנית-סקרלט ג'והנסן\שרליז ת'רון משפט לאומה:ג'נסן אקלס מושלםםםםם
אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע:גאדדדד בא לי למות

Xx SharoN xX

New member
פההה!../images/Emo9.gif

שם:שרון גיל:14 וחצי
פרק אהוב:מנמנ... כמעט כולם! פרק שנואה (אם יש כזאת):פרק 13 קאסי[
] הבת זו!@$@# סצינה אהובה:וואי יש מלאא
סצינה שנואה (אם יש כזאת):כל סצינה שקאסי[
] נמצאת בה!!12$%@#$^ דמות אהובה:דיןדיןדיןדיןןן
סדרות אהובות:על טבעי [ברור
] אבודים,נמלטים,ממעמקים וסמולוויל שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): ג'נסן...[
] ג'ארד צ'אד טום ווילינג ויש עוד
משפט לאומה:אין D: אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע: תפוזבל

למעלה