התפקדות חודש אוקטובר

התפקדות חודש אוקטובר../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif

תן דירוג מ1-10 לגעגועיך לפלוריסיינטה:
איך עבר החודש מדירוג של 1-10:
איך עברו הלימודים מדירוג 1-10:
מה אתה מקווה שיקרה בחודש הזה:
שיר אהוב ביותר החודש:
שיר שנוא החודש:
תוכנית החודש:
וסתם תמונה אם בא לכם לצרף! שיהיה צום קל וגמר חתימה טובה לכולם
ושיהיה חודש מהנה, קל ורק טוב

didalf

Well-known member
../images/Emo195.gif ../images/Emo109.gif

אמממ 3 איך עבר החודש מדירוג של 1-10:
7 איך עברו הלימודים מדירוג 1-10:
5 מה אתה מקווה שיקרה בחודש הזה:
לאדעת שיר אהוב ביותר החודש:
לאדעת שיר שנוא החודש:
לא שמעתי שיר שאני לא אוהבת... תוכנית החודש:
לנסוע לאילת וסתם תמונה אם בא לכם לצרף!
לא בא לי

didalf

Well-known member
אוי איזה מפגרת אני../images/Emo122.gif ../images/Emo109.gif

חשבתי תוכנית לעשות החודש
אז תוכנית החודש-פלור והמורדים בש"ח

../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif

יש לי דז'ה וו מפורום טלנובלות
תן דירוג מ1-10 לגעגועיך לפלוריסיינטה: 5 איך עבר החודש מדירוג של 1-10: 8 איך עברו הלימודים מדירוג 1-10: 9 מה אתה מקווה שיקרה בחודש הזה: לא יודעת... חחח שיר אהוב ביותר החודש: איה כורם - קליפה שיר שנוא החודש: לאדעת.. תוכנית החודש: האמת שאין לי שמץ חחחח
וסתם תמונה אם בא לכם לצרף! y daleeeeeeeeeee!!

ש ק ד וש

New member
../images/Emo27.gif

תן דירוג מ1-10 לגעגועיך לפלוריסיינטה: אממ.. 9 - 10.. איך עבר החודש מדירוג של 1-10: 8.. איך עברו הלימודים מדירוג 1-10: 3.. מה אתה מקווה שיקרה ב: אמ.. אין דבר מיוחד.. שיר אהוב ביותר החודש: לא ממהר - של הראל סקעת.. שיר שנוא החודש: אממ.. אין לי משו מיוחד... תוכנית החודש: פלוריסיינטה..
היה מהנה..:)

Stephenie

New member
עונה../images/Emo195.gif

תן דירוג מ1-10 לגעגועיך לפלוריסיינטה:10 איך עבר החודש מדירוג של 1-10: 8 איך עברו הלימודים מדירוג 1-10: 8 מה אתה מקווה שיקרה בחודש הזה:אממ שיהיה טוב:)ושתתחיל העונה ה-2 של נמלטים
שיר אהוב ביותר החודש: hurt שיר שנוא החודש:me & u תוכנית החודש:סקראבס וסתם תמונה אם בא לכם לצרף>>>>>>>

../images/Emo60.gif../images/Emo26.gif

תן דירוג מ1-10 לגעגועיך לפלוריסיינטה:10 איך עבר החודש מדירוג של 1-10:8 איך עברו הלימודים מדירוג 1-10:7 מה אתה מקווה שיקרה בחודש הזה:שיהיה טוב:) שיר אהוב ביותר החודש:הכל יכול לקרות-נינט טייב שיר שנוא החודש:יש הרבה
תוכנית החודש:פלור-ש.ח
וסתם תמונה אם בא לכם לצרף!

פלורותם

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

תן דירוג מ1-10 לגעגועיך לפלוריסיינטה:10!!
איך עבר החודש מדירוג של 1-10: 8 איך עברו הלימודים מדירוג 1-10: 7 מה אתה מקווה שיקרה בחודש הזה: שההורים שלי ייקמו את מה שהבטיחו לי! שיר אהוב ביותר החודש: FUERA-של RBD שיר שנוא החודש:סוכריה של רוני
תוכנית החודש:פלורי שידור חוזר ורבלדה

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifיאלה בלאגן

תן דירוג מ1-10 לגעגועיך לפלוריסיינטה:8. גאדד אין מה לעשות ב7 בערב. איך עבר החודש מדירוג של 1-10:האמת שהיה די קקה, 6. איך עברו הלימודים מדירוג 1-10:
מה אתה מקווה שיקרה בחודש הזה:רישיון!!!!!!!!! שיר אהוב ביותר החודש:מה עוד ביקשת-אריק ברמן שיר שנוא החודש:אם אני אשמע עוד פעם אחת את עידן יניב אני אסע עד ליפו ואתנקש בכל מי שעובד בגלגל"צ תוכנית החודש:רבלדה, רק בגלל שהיא נגמרת החודש. וסתם תמונה אם בא לכם לצרף!

חחחחח ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

תן דירוג מ1-10 לגעגועיך לפלוריסיינטה: 8 איך עבר החודש מדירוג של 1-10: 8 איך עברו הלימודים מדירוג 1-10: 7 מה אתה מקווה שיקרה בחודש הזה: כלום שיר אהוב ביותר החודש: לא יודעת שיר שנוא החודש: ^^ תוכנית החודש: סאמרלנד וסתם תמונה אם בא לכם לצרף!

מתפקדת../images/Emo3.gif

תן דירוג מ1-10 לגעגועיך לפלוריסיינטה: 9 וחצי איך עבר החודש מדירוג של 1-10: 8 איך עברו הלימודים מדירוג 1-10: 7 מה אתה מקווה שיקרה בחודש הזה: לא יודעת שיר אהוב ביותר החודש: שמעון השכן וככלות הקול והתמונה שיר שנוא החודש: לא יודעת תוכנית החודש: אממ האלופה כי היא נגמרה וסתם תמונה אם בא לכם לצרף!

מתפקד!../images/Emo87.gif

תן דירוג מ1-10 לגעגועיך לפלוריסיינטה: 8 איך עבר החודש מדירוג של 1-10: 8 איך עברו הלימודים מדירוג 1-10: 7 מה אתה מקווה שיקרה בחודש הזה: הצלחה בלימודים! ופחות לחץ! שיר אהוב ביותר החודש: יונתן שפירא- אים כורם שיר שנוא החודש:לא שזכור לי כרגע תוכנית החודש:ללא ספק- האלופה! וסתם תמונה אם בא לכם לצרף! לא בא לי

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifIf you're happy and

you know it, clap your hands *clap*clap*
8, למרות שאני רואה שידורים חוזרים
איך עבר החודש מדירוג של 1-10:
6-7 איך עברו הלימודים מדירוג 1-10:
7-8 מה אתה מקווה שיקרה בחודש הזה:
שאני אעבור את המבחן במתמטיקה בשלום שיר אהוב ביותר החודש:
Ultimate [לינדסי לוהן] שיר שנוא החודש:
המפפפ לא יודעת תוכנית החודש:
פלוריסיינטה, העונה הראשונה רולז
וסתם תמונה אם בא לכם לצרף!