התפקדות חודש אוקטובר....

התפקדות חודש אוקטובר....

שם: תאריך לידה: גיל: מיקום בארץ: מסנ\אייסי: שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: מסר לאומה: באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: הבנאדם שקילקל לכם את החודש: התחדשות החודש: בילוי החודש: סרט החודש: סדרת החודש: להקת החודש: מאכל החודש: משקה החודש: ולסיכום-איך היה החודש? למה אתם מצפים בחודש הבא?

אני אתחיל...

שם:רעיה תאריך לידה:22.10.89 גיל:17 עוד מאט 18 מיקום בארץ:דרום מסנ\אייסי:מי שרוצה מסנג'ר שישלך לי מסר שיר אהוב של דה יוזד נכון לעכשיו:אמממ אי אם פייק -אין לי כוח לאנגלית שיר אהוב לא של דה יוזד נכון לעכשיו:אממממ אול איוו גואט מסר לאומה:אמממ תחיכו =) באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:מקפליי בעיקר תמונה אהובה של דה יוזד נכון לעכשיו: [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש:בני דודים שלי הבנאדם שקילקל לכם את החודש:אמממ תודה לאל לא היה התחדשות החודש:אמממ צבע חדש בשיער,חולצות ,סיכות, תיקים=הרבה. בילוי החודש:אמממ הרבה קניון סרט החודש:סרט עם סנדרה בולוק ששכחתי איך קוראים לו-הוא סרט די חדש וממש יפה! סדרת החודש:סימפסון! להקת החודש:מקפליי מאכל החודש:ספגטי של אמא! =) משקה החודש:אמממ קולה ולסיכום-איך היה החודש?נחמד מאוד! למה אתם מצפים בחודש הבא?שיהיה אפילו יותר נחמד ושאני אראה אנשים שלא ראיתי המון זמן!

מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: יערה תאריך לידה: 7.11.1992 גיל:14 מיקום בארץ: רמה"ש, חדר שלי.. מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו:מקפליי? חח she left me, של דה יוזד? my pesticide שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: nirvana- pennyroyal tea
מסר לאומה: ברט וקווין- תתחתנוווו
(עדיין באבל מהקטע שהוא הציע לו נישואים והאמנתי וזה לא אמיתי.
) באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: נירוונה, סקינס ועוד כמה תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:
[כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: ...? הבנאדם שעשה לכם את החודש: אריאל
הבנאדם שקילקל לכם את החודש: אימא התחדשות החודש:כנראה עוגיות
בילוי החודש: להפגש עם חברות סרט החודש: יורוטריפ.. רררררווורררר (המבין יבין) סדרת החודש: סקינס להקת החודש: דה יוזד ונירוונה מאכל החודש: עוגיות שוקולד צ'יפס עם קרם שוקולד בפנים
-אהבת חיי היחידה משקה החודש: קולה ולסיכום-איך היה החודש? חביב למה אתם מצפים בחודש הבא? יומולדת

O L g i T

New member
טוב אני

שם: אולגה תאריך לידה: 19.8.90 גיל: 17 ומשו מיקום בארץ: ראשון מסנ\אייסי: בקשו שיר אהוב של דה יוזד נכון לעכשיו: pieces mended היה ויהיה שיר אהוב לא של דה יוזד נכון לעכשיו: יש יותר מדי אין דבר כזה.. מסר לאומה: שקם זה מסריח באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: מייט? הבנאדם שקילקל לכם את החודש: מקס התחדשות החודש: מדוזה ז"ל חחח כמה עצוב בילוי החודש: הפעמים בפופאי סרט החודש: לא עולה לי לראש סדרת החודש: סאותפארק להקת החודש: ברינג מי, ג'וב, בלאק דאליה, אס בלאד ראנס בלאק מאכל החודש: סיני!! משקה החודש: קולה חחח ולסיכום-איך היה החודש? מעפן למה אתם מצפים בחודש הבא? לאדעת

../images/Emo135.gif

שם: קארין תאריך לידה: 18.2.93 גיל: 14
מיקום בארץ: ת"א מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של דה יוזד נכון לעכשיו: אחד? אפשר שלוש? מי שואל אותך
און מיי און, הרד טו סיי, צ'וק מי....בעצם ארבע, מיי ממוריז
שיר אהוב לא של דה יוזד נכון לעכשיו: ספין-טאקינג באק סאנדיי
מסר לאומה: תסתמו
באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: מיי כמיקל רומנס, גרין דיי, MTV2,קלי קלארקסון
תמונה אהובה של דה יוזד נכון לעכשיו: [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: שיר
הבנאדם שקילקל לכם את החודש: זיווה המורה לספרות
התחדשות החודש: אממ חזייה? לא יודעת
בילוי החודש: להקשיב למוזיקה סרט החודש:
סדרת החודש: קונאן אובריין השקסי
להקת החודש: דה יוזד
מאכל החודש: קרקרים
משקה החודש: נסטי ולסיכום-איך היה החודש? בסדר למה אתם מצפים בחודש הבא? שיהיה בסדר

../images/Emo217.gif

שם:מישל תאריך לידה:1.10.1992 גיל:15 מיקום בארץ:ראשון מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו:יעני דה יוזד? נלך על סיי דייז אגו... שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו:אין לי מושג מסר לאומה:אין באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:קוראת ב MCR ובא"א תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:עזבו [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש:שיר הבנאדם שקילקל לכם את החודש:אבא לפעמים התחדשות החודש:לא יודעת בילוי החודש:פופאי, ארומה, נאפיס לאדעת... סרט החודש:מועדון קרב סדרת החודש:על טבעי להקת החודש:דרופ דד גורג'ס מאכל החודש:לחמניה עם חמאת בוטנים משקה החודש:נסטי לימון ולסיכום-איך היה החודש?מצוין למה אתם מצפים בחודש הבא?מתנות ובילוים עם חברים אנערף

GD ROCKS

New member
^^

שם: רותי תאריך לידה: 2.4 גיל: 17 מיקום בארץ:ב"ש מסנ\אייסי:[email protected] שיר אהוב של דהיוזד נכון לעכשיו: ממ.. box שיר אהוב לא של דהיוזד נכון לעכשיו: האמ.. alexisonfire-waterwings
מסר לאומה:היום אני הולכת להיסתפרD: באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: מכר/אמטיוי2/ברנדניו/טייקינגבאקסאנדיי תמונה אהובה של דהיוזד נכון לעכשיו: אין לי תמונות שלהם.. [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: חברות שלי הבנאדם שקילקל לכם את החודש: אפחד
התחדשות החודש:ממ..חיים בחזרה אחרי הפסיכומטרי (?) חח בילוי החודש: מממ לא יודעת אולי היום ^^ סרט החודש: רטטוי ^^ חח נו מה סרט ממש ממש חמוד. סדרת החודש: סקראבס?! להקת החודש: Brand New
מאכל החודש: חחח פיצה? משקה החודש: מים? ולסיכום-איך היה החודש? היה אחלה במיוחד אחרי הפסיכוD: למה אתם מצפים בחודש הבא? טיסה!!! אילת!!!

GD ROCKS

New member
../images/Emo10.gif

איזה ספר אידיוט. אני נראת כמו פרחה עכשיו ;;

furfur23

New member
../images/Emo108.gifאניאניD:

שם:אופיר תאריך לידה:5.11 מיקום בארץ:חור שאתם לא מכירים>< מסנ\אייסי:[email protected] שיר אהוב של דה יוזד נכון לעכשיו:ממ...הרבהXD שיר אהוב לא של דה יוזד נכון לעכשיו:בינתיים אין אחד כזה מסר לאומה:ממ..לא יודעת באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:אבריל לאבין ובעוד כמה קומונות.. תמונה אהובה של דה יוזד נכון לעכשיו:
[כמה נכון לעכשיו]חחחח ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש:מ...אני לא אכתוב שמות>< הבנאדם שקילקל לכם את החודש:כנ"ל.. התחדשות החודש:כמה דיסקים נחמדים מת"אD: בילוי החודש:ת"א סרט החודש:מממ...לא ראיתי סרטים החודש>< סדרת החודש:לא יודעת[תשובות עמוקות יש לי] להקת החודש:דה יוזד, בלינק 182 מאכל החודש:סנדוויץ' אבוקדוD: משקה החודש:לא יודעת ולסיכום-איך היה החודש?נחמד.. למה אתם מצפים בחודש הבא?ל...נו..לא כותבת פה>:

חזרתי מחו"ל^^../images/Emo205.gif

שם: מיטל תאריך לידה: 17/7/92 גיל: 15 מיקום בארץ: ת"א מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של דה יוזד נכון לעכשיו: סליט יור און ט'רוט שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: אמ, שניים של אטריו. מסר לאומה: באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: לא יודעת>< תמונה אהובה של דה יוזד נכון לעכשיו:
[כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: אמ, אמאבא הבנאדם שקילקל לכם את החודש:
התחדשות החודש: הרבה עיתונים, EP אחד, כמה מזכרות וסווצ'רט מחו"ל בילוי החודש: חו"ל -איטליה-צרפת-ספרד-מלטה-איטליה שוב. סרט החודש: אוון הגדול מכולם סדרת החודש: אמ, סקינס
להקת החודש: אטריו ופייטסטאר- האלבום החדש מאכל החודש: פסטה משקה החודש: מים ולסיכום-איך היה החודש? מצוין למה אתם מצפים בחודש הבא? לשומדבר מיוחד^^

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif

שם:יובל תאריך לידה:22.6.94 גיל:13 וקצת.. מיקום בארץ:שוהם. מסנ\אייסי:
[אם למישהו זה באמת חשוב שיבקש במסר, יש לי יותר מידי אנשים לא מזוהים במסנג'ר.] שיר אהוב של דה יוזד נכון לעכשיו:לא יודעת.. שיר אהוב לא של דה יוזד נכון לעכשיו:אין...
מסר לאומה:סתמו ת'פה
באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:אפנה אלטרנטיבית, מיי כמיקל רומנס, ולרוב קוראת ב-כלבים וצמחונות וטבעונות וגם בפורום אייפוד כשיש לי בעיה איתו. תמונה אהובה של דה יוזד נכון לעכשיו:התמונות לא הכי מעניינות אותי, חשובה לי המוזיקה. [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש:עטר, נועה, שקד ונעם
הבנאדם שקילקל לכם את החודש:לא יודעת.. התחדשות החודש:Berth, ובקרוב את האלבום של פנסי פראפ D: בילוי החודש:לא יודעת...כנראה שהמפגשפורום של MCR היום, אבל הוא כבר באוקטובר. סרט החודש:לא יודעת.. סדרת החודש:עקרות בית נואשות
להקת החודש:The used, My Chemical Romance מאכל החודש:טוסט
משקה החודש:קולה
ולסיכום-איך היה החודש?סבמב D: למה אתם מצפים בחודש הבא?ליותר מידי דברים DD: אבל הכי הכי- לאלבום של סינמה ביזאר- שייצא כבר המושלם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Broken sound

New member
ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאע

שם:שניי תאריך לידה:29\7\1991 גיל:16וקצת. מיקום בארץ:מודיעין מסנ\אייסי:ממ מסר^ ^ שיר אהוב של דה יוזד נכון לעכשיו: maybe memories and dark day שיר אהוב לא של דה יוזד נכון לעכשיו:ואע.מלאאא מסר לאומה:אמשלכם זונה באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: אופנה אלטרנטיבית ו30STM תמונה אהובה של דה יזוד נכון לעכשיו: [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: מממ.אע.לא משו.ממש לא משו הבנאדם שעשה לכם את החודש:נוישירתורן הבנאדם שקילקל לכם את החודש:אני לא אזכיר את שמה התחדשות החודש:ממ אחרי כמה ימים בלי עגיל בגבה כי הוא נפל לי קנו לי חדש.יאי בילוי החודש:ירושליםםםםםםםם סרט החודש:ממ דיסטרביה. סדרת החודש:נמלטים דהD: להקת החודש:דה יוזד וקיל חנה מאכל החודש:פסטה משקה החודש:בירה ולסיכום-איך היה החודש?זין למה אתם מצפים בחודש הבא?ירושליםמלאא.פירס חדש.עבודה.

Noa Tsror

New member
להלהה

שם: נועה תאריך לידה: 2.9 גיל: 17 מיקום בארץ: ב"ש סיטי יויו מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של דה יוזד נכון לעכשיו: נראלי שB&Y שיר אהוב לא של דה יוזד נכון לעכשיו: לאדעת.. לא מתה על הדיסק החדש מסר לאומה: אנילארוצהשהחופשיגמר באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: ממ לפעמים א"א.. וזהו כבר, כמעט לא בתפוז [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: וא לאדעת, יש כמה וכמה טובים ויפים הבנאדם שקילקל לכם את החודש: אין ממש.. התחדשות החודש: כלום): אנלא מצליחה לקנות כלום): בילוי החודש: החופש כולו.. ת"א, כל החברים יציאות וכו'.. סרט החודש: טרינספוטינג סדרת החודש: בנות גילמור וורוניקה מארס להקת החודש:גארבג' מאכל החודש:פיצהה&בןאנדג'ריז משקה החודש: קולה&בירה ולסיכום-איך היה החודש? בנזונה למה אתם מצפים בחודש הבא? שלא יהיה יותרמידי עמוס בבצפר@_#

לה ללה../images/Emo223.gif

שם: ספיר תאריך לידה: 12.2 גיל: 17 מיקום בארץ: ב"ש מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של דה יוזד נכון לעכשיו: MM וPHA שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: אין
אבל של מקפליי לא חסר מסר לאומה: השוקו של ארומה מתוק מדי! ושוקולדי מדי! באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: נו הרבה.. [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: זה היה חודש די רע חוץ מהחופשים וכמה קטעים נחמדים הבנאדם שעשה לכם את החודש: ג'סי מברנד ניו (?) ואנשים חמודים מאתמול הבנאדם שקילקל לכם את החודש: מורות.. חברה מסויימת התחדשות החודש: חולצה של טייקינג! ראסטה אדומה בילוי החודש: ת"א ביומהולדת של נועה ומפגשים+הופעה של אתמול סרט החודש: דיסטרביה סדרת החודש: התחלתי לראות גיבורים.. להקת החודש: ברנד ניו מאכל החודש: בורקס פיצה משקה החודש: רד בול(?)

../images/Emo15.gifאנייייי D:

שם: שייי תאריך לידה: 9.12.91 גיל: עוד מעט 16 מיקום בארץ: אשדודXקור מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: pieces mended
שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו:The Acoustic Song - Red Jumpsuit Apparatus מסר לאומה: כואב לי הראש באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: סקו"ש, הט"פ תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: אין [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: טל וסבא הבנאדם שקילקל לכם את החודש: נממ אין התחדשות החודש: ואנס, מלא בגדים. בילוי החודש: נהריה רולזזז סרט החודש: מישהו לרוץ איתו סדרת החודש: הט"פ להקת החודש: דה יוזד ופלייליף. מאכל החודש: נמ לא היה. משקה החודש: בירה ולסיכום-איך היה החודש? סבבה למה אתם מצפים בחודש הבא? שביתה ענקית אמןןן!!#!%!!111

taltol14

New member
../images/Emo97.gif

שם: טלאור תאריך לידה 19.04.93: גיל:14 מיקום בארץ: חיפה מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: Dark Days ודה טייסט אוף אינק שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: יותר מדי ><" מסר לאומה: באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: MCR, פאראמור תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: תגובה מהירה
[כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: אממ לאדע הבנאדם שקילקל לכם את החודש: לא כותב פה X: התחדשות החודש: P: בילוי החודש: פסטיבל הסרטים P: סרט החודש: סדרת החודש: להקת החודש: אסקייפ דה פייט מאכל החודש: משקה החודש: ולסיכום-איך היה החודש? בסדר למה אתם מצפים בחודש הבא? שביתות

עונה :)

שם: נוי תאריך לידה: 14.6.91 גיל: 16 מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של דה יוזד נכון לעכשיו: say days ago שיר אהוב לא שלדה יוזד נכון לעכשיו: Seven Nation Army של דה וויט סטרייפס מסר לאומה: חיים רק פעם אחת, תעשו צרות :) באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: גוד שארלוט, השבט, ניל גיימן, וקומונת פלסיבו. תמונה אהובה של דה יוזד נכון לעכשיו: -> [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: קלארקקקק D: (שם בדוי למישהו נחמד) הבנאדם שקילקל לכם את החודש: ממ קשה. התחדשות החודש: ואנס, שני דגמחים, קורס טייס D: בילוי החודש: המסיבה שתהיה עוד שעתיים :) סרט החודש: עידן הקרח 2, זה כזה חמווווווווווד סדרת החודש: קשרים אפלים להקת החודש: נחשו. :) מאכל החודש: שניצל תירס. משקה החודש: מיץ אשכוליות, חחח ולסיכום-איך היה החודש? נחמד:) למה אתם מצפים בחודש הבא? לשביתה XD

למעלה