התפקדות חודש דצמבר 2010 !

Netto

New member
התפקדות חודש דצמבר 2010 ! ../images/Emo195.gif

חודש דצמבר 2010 הגיע ואיתו חג החנוכה, אז, חג שמח לכל חברי הפורום!
חג חנוכה שמח! אז איך אתם מעבירים את החג? בבית עם המשפחה הקרובה? עם חברים? בואו לשתף אותנו! כמה סופגניות אכלתם כבר/אתם מתכננים לאכול אם בכלל? איזה סוג סופגניות? הרגילות עם הריבה או הסגנון של הדונטסים? דמי חנוכה מקבלים? אם כן ספרו כמה! אז איך אתם חוגגים?! מעניין לדעת...
מפגש פורום ביום ראשון הקרוב 5 לדצמבר בשעה 12:00 בקניון עזריאלי תל-אביב, ייתקיים מפגש פורום האוס ראשון מסוגו בניהלותי, במסגרת המפגש, נשוחח ונדון על הסידרה, ונאכל ארוחת צהריים. אשמח לראות את כולכם!
דור.

guiashash1

New member
נממ... אני אולי אגיע...

אני לא ממש פעילה, יותר נכון זאת הודעה הראשונה שאני כותבת אבל אני קוראת בפורום בסביבות החודשים ומכורה להאוס מאז מהעולם :) וקצת פרטים מזהים, קוראים לי גיא (אני נקבה לכל התוהים) ואני בכיתה י'. חג שמח לכולם !

תראו

אם מדובר להזיז את המפגש ביום אז בואו נזיז אותו ליום אחר שכולם יכולים להגיע אבל בואו נראה נכונות... כל אופן בואו נסכם שעד 10 בלילה היום אנחנו קובעים משהו

Netto

New member
חברים המפגש המתוכנן למחר מבוטל

לצערי, אין מספיק היענות של חברי הפורום וחלק לא יכולים להגיע למפגש ולכן הוא מבוטל . אני אשמח שכן נקיים מפגש בהמשך מתי שיותר יתאים לכולם, אם יש לכם הצעות אני פה. שיהיה לנו חג של ניסים:)

צודק

אני מזה איתך בקטע הזה, אני גם מאוד רוצה לקיים את המפגש ביום שכולם בפה אחד יכלו להגיע

bali

New member
מנהל
לא יהיה מצב שכולם כולם כולם יוכלו

אבל רצוי להציע יותר מתאריך אחד כי להגדיל סיכויים שיוכלו להגיע כמה שיותר אנשים...

bali

New member
מנהל
לצערי יום ראשון לא מתאים לי

יש לי כבר תכניות שלא יכולה לשנות. הצעה קטנה לעתיד - רצוי לתת שני תאריכים אפשריים למפגש ולראות באיזה תאריך יכולים להגיע יותר אנשים, ולא לקבוע תאריך אחד בלבד. זה מקטין את הסיכויים לנוכחות גדולה. לגבי חנוכה, אמנם המצברוח על הפנים בגלל מה שקורה בכרמל, אבל משתדלים לחגוג בקרב המשפחה. אכלתי 2 סופגניות עד כה, רגילות עם ריבה אדומה. השלישית תהיה של רולדין כי יש להם סופגניות מעניינות מאד. קיבלתי דמי חנוכה מסבתא שלי, וקיבלתי מתנה מאמא שלי ספר בישול חדש. חושבת שאקבל עוד משהו בהמשך...

התשובות שלי

אז הנה התשובה שלי-
אז איך אתם מעבירים את החג? בבית עם המשפחה הקרובה? עם חברים? בבית עם השותפים לדירה שלי וקצת עם טיולים עם הכלבה שלי.
כמה סופגניות אכלתם כבר/אתם מתכננים לאכול אם בכלל? אכלתי קצת.
איזה סוג סופגניות? הרגילות עם הריבה או הסגנון של הדונטסים? סגנון הדונטס.
דמי חנוכה מקבלים? אם כן ספרו כמה! לצערי הרב לא, אני כבר בן 32(תכף).
אז איך אתם חוגגים?! אני לא כל כך חוגג.

למעלה