התפקדות חודש יולי!!!

התפקדות חודש יולי!!!

כל האנשים שקוראים בסתר, אנשים שמגיבים בקושי וכאלו שרואים את הפרקים של ארה"ב- נא להגיע ול-ה-ת-פ-ק-ד!!!! שם: גיל: כמה זמן בפורום: דמות אהובה: דמות חסרה: דמות שנואה: חבר פורום אהוב: אנשים שצריכים לחזור לפה: משהו שקורה החודש:

מתפקדת

שם: אורטי, קיי גיל: 19.5 כמה זמן בפורום: שנתיים וחודשיים - כבוד
דמות אהובה: קיי1
דמות חסרה: הקיובה דמות שנואה: בת' חבר פורום אהוב: ג'ק
ואיתן. ודורין. ואור. ועדי. שזה בעצם רוב האנשים שכותבים פה
אנשים שצריכים לחזור לפה: כל הדריות למיניהן, גל, ואלה שהיו כותבות פעם ונעלמו ואילו לא נזכרות בנו [מעין, סתיו וכו'] משהו שקורה החודש: אני סוגרת שבת. וחוגגת [יאק] שנה בצבא

Charmed Or

New member
אני../images/Emo112.gif

שם: אורררררררררררררררררררררררררררררררר גיל: 15 כמה זמן בפורום:42 שנה. דמות אהובה: אורטי. דמות חסרה: עדי :'( דמות מעצבנת: איתן. חבר פורום אהוב: כווווווווווווווווווווווולם. אפשר שקל? אנשים שצריכים לחזור לפה: גל, דר [אוטובוסים], קלפ, הדר... משהו שקורה החודש: מפגש פורום תשוקות.

dark warrior

New member
ME!../images/Emo112.gif

כל האנשים שקוראים בסתר, אנשים שמגיבים בקושי וכאלו שרואים את הפרקים של ארה"ב- נא להגיע ול-ה-ת-פ-ק-ד!!!! שם: איתן. גיל: 18-. כמה זמן בפורום: שנתיים+ (מרץ 2004 ואוי למי שישכח.
) דמות אהובה: טאבי.
דמות חסרה: הקיובה
דמות שנואה: סיירין
דמות מצחיקה (הוספתי
): אליסטייר
לא יודע מה איתכם אבל שהוא צוחק אני |מתפקע| ביחד איתו. חבר פורום אהוב: כל מי שנשאר אהוב עליי
אנשים שצריכים לחזור לפה: האנשים שהיו פה בשנה שעברה באותו תאריך
משהו שקורה החודש: נורמה הולכת מכות וחבורת לסביות מגיעה לתקוף את אליסטייר. זירת תרסיטה- I'm going to prove to you Ethan that Gwen and Rebecca are the ones who sent the information about your true paternity to the tabloid and ruined your life and then we will finally be able to be together and raise little Ethan and our daughter Jane. עכשיו היא גילתה שליטל אית'ן של אית'ן-מה שצפוי פה זה שתריסה תסתיר ממנו כדי להגן על הירושה של ליטל אית'ן ואז אית'ן לא ירצה לא את אית'ן ולא את תריסה. למרות שטחנו את זה 880 פעמים! תשוקות עוד תשוב! 6.10.05 - גם אני נהגת. [עם רישיון קבוע!] אור ג'ק סתם כי בא לי הבלוג שלי: http://blog.tapuz.co.il/ortalk תבקרו בו.

../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif

שם: טל גיל:13 וחצי כמה זמן בפורום:דקה
דמות אהובה: צ'ריטי^%$$#%#$$#@ הזומביי |זומבי| דמות חסרה: נורמה דמות שנואה:תרזיטה וכל המשפחוס שלה חבר פורום אהוב: אחותי?
אנשים שצריכים לחזור לפה: אי דונט נואו דונט אסק מי:p משהו שקורה החודש: לוידעת... המוןן...

darklighter

New member
ד"ש מלונדון../images/Emo24.gif

שם: עדי גיל:
כמה זמן בפורום: שנתיים ו5 חודשים דמות אהובה: טאביתה
דמות חסרה: הקיובה דמות שנואה: ג\סיקה3 חבר פורום אהוב: אור, איתן, דורין ואורטי כמובן
אנשים שצריכים לחזור לפה: מה שאיתן אמר משהו שקורה החודש: אני בלונדון

למעלה