התפקדות חודש יוני!

התפקדות חודש יוני!../images/Emo14.gif

אהעאעהעאעהעאהעאעהאעהעא!!!! עוד מעט חופש גדול!!!!!!!
שם - גיל - מקום מגורים - איך עבר חודש מאי? משהו שאתם מצפים לו בחודש יוני - חמשת הפורומים המועדפים עליכם השבוע- אבודים אחים ואחיות אירוויזיון אבריל לאבין אהבה מעבר לפינה חמשת הגולשים הכי פעילים השבוע- 1. liraz love siral - 182 2. 134 - Sapir Danker/סנווופי xD 3. the whole shebang - 56 4. 30 - ט i ל י 5. 18 - פלור וחואן לנצח שיהיה חודש מהנה לכולם, וספיר - מתי הבת מצווה שלך? (כאילו באיזה תאריך את חוגגת באולם?)

../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo14.gif

שם - לירז גיל - 13 מקום מגורים - איפשהו
איך עבר חודש מאי? מצוין:) משהו שאתם מצפים לו בחודש יוני - כן, התאריך ה-20.6, החופש הגדול

חחחחחח את בפורום אחיות ואחיות?../images/Emo99.gifעונהה

שם - דרור גיל - עוד מעט 14 מקום מגורים - ישראל איך עבר חודש מאי?לא יודעת
משהו שאתם מצפים לו בחודש יוני - חופששש חמשת הפורומים המועדפים עליכם השבוע- מקפליי זירת הפשע הפיג'מות דוקטור הו שירי מימון חמשת הגולשים הכי פעילים השבוע- 1. liraz love siral - 182 2. 134 - Sapir Danker/סנווופי xD 3. the whole shebang - 56 4. 30 - ט i ל י 5. 18 - פלור וחואן לנצח או גדול!!

לאאאאD:../images/Emo14.gif

זה לא אני רק, איפה שאני מסדרת הודעות של הפורום וכל זה, קוראים לזה אדמין, שם זה מראה את הפורומים שהגולשים בפורום הזה גולשים בהם הכי הרבה (פורומים של תפוז), כנ"ל לגבי הגולשים הכי פעילים, זה כתוב באדמין:)

אז אין לי מושג../images/Emo3.gif../images/Emo14.gif

זה מה שזה מראה, יכול להיות שנכנסים לשם גולשים מפה ולא מגיבים

../images/Emo203.gifמתפקדת [:

שם - ספיר גיל - 12+ מקום מגורים - ראש העין איך עבר חודש מאי - כמו כל חודש , [: משהו שאתם מצפים לו בחודש יוני - אני מחכה ל 31.6 - חווווופפפפפפפפש !@!%#%@$@!~! וכן , אני יודעת שהחטיבה יוצאת לפני
. ליייז , תאריך בת מצווה שלי הוא ב 19.6
ואני לא עוושה באולם , א.. אננ.. אני עוושה ביאכטה

ט i ל י

New member
חח איזה מגניב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif

שם - טל גיל - 15 מקום מגורים - כפ"ס איך עבר חודש מאי? בסבבה:) משהו שאתם מצפים לו בחודש יוני - לחופש, לחופש ולחופש.

יאללה, יהיה טוב../images/Emo14.gif

תחשבי על הצד החיובי, את מסיימת ללמוד עוד 4 שבועות!!!!!!

ט i ל י

New member
לא נורא,../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif

זה לא שלומדים כזה הרבה בסוף השנה

מתפקדת!

שם - גיל - מקום מגורים - איך עבר חודש מאי?טוב אבל, אם קצת מזל חרא היו לי רגעים ממש שפקדו אותי באסונות זאת אחר זאת כמו בדומינו מפילים אחד וכל השאר נופלים אחריו... משהו שאתם מצפים לו בחודש יוני -לסיום הלימודים ולתחילת החופש הגדול, למה אני עוד יכולה לצפות?!

למעלה