התפקדות חודש יוני

התפקדות חודש יוני ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo42.gif

שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של within: שיר החודש לא של within: דיסק החודש: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): משהו נוסף?:

מתפקד../images/Emo195.gif

שם: טל גיל: 13.5 מיקום: נצרת עילית
אייסיקיו: 297579606 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: לא מפרסם סתם ככה בפומבי
שיר החודש של within: דה פרומיס
שיר החודש לא של within: כל השירים של אפיקהP: , גטסמן של נייטוויש. דיסק החודש: שני הדיסקים של אפיקהD: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): נהP: משהו נוסף?: ציירו לכם שפם!

Liquid Dreams

New member
למה יוני?;[

שם: לינטו גיל: 13 כמעט. פיזית. מיקום: כפר ורדיםO: אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של within: אין שיר החודש לא של within: אווה של נייטוויש דיסק החודש: אין תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אין משהו נוסף?: אממ... למה כבר יוני?!^#&^#^%@;[

^^

שם: זוהר גיל: כמעט 15 (למעשה, עוד 13 ימים לפי התאריך העברי ו28 ימים לפי התאריך הלועזי XP) מיקום: מבשרת אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של within: שיר החודש לא של within: דיסק החודש: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): משהו נוסף? אני נוסעת מחר למשימה חשאית בקוטב הצפוני ואחזור ביום שני בצהריים

chyio

New member
תזהרי מדובי הקוטב

ותביאי לנו פינגווינים!D:

taroboy

New member
חודש טוב לכולם^^

שם:תום גיל:15 מיקום: מבשרת ציון(ליד י-ם) אייסיקיו:386399775 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: כאן שיר החודש של within:אנטר!
שיר החודש לא של within:דה סירנה-ניטוויש
דיסק החודש:וואנס-ניטוויש
חח תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): משהו נוסף?:ניטוויש! נייטוויש! נייטוויש!

danduuu

New member
עעעעעעעונה

שם:דנה גיל:18 מיקום: קרית חרא אייסיקיו:345923467 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:www.myspace.com/innocencelost1 שיר החודש של within: overcome שיר החודש לא של within: יש המון דיסק החודש: Kamelot-Ghost Opera תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): משהו נוסף?:mmmmmmmmm

רועי123456

New member
מתפקד

שם:רועי גיל:16 מיקום:חיפה אייסיקיו: בעעע מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: 0: שיר החודש של within: final destination שיר החודש לא של within: וואי הרבה דיסק החודש: אמממ לא ממש שמעתי דיסקים רק אחד של פרגי ואל תקטלו אותי אבל ממש אהבתי אותו תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא בא לי משהו נוסף?: ישששש (עזבו יש לי פרץ קטן של שמחה ממשהו שקרה לא להתייחס חח)

TheImpactBoy

New member
OK

שם: אביעד גיל: 20 מיקום: עכו אייסיקיו: בפרטים מסנג'ר: בפרטים בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של within: OSH שיר החודש לא של within: - דיסק החודש:- תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): הכלב של חבר שלי משהו נוסף?: נייטוויש באים

chyio

New member
ס:

שם: גיל: 16 מיקום: הרצליה אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: המממ עדיף שלא ס: שיר החודש של within: ME שיר החודש לא של within: Wish I Had an Angel
דיסק החודש:eek:nce נו, של נייטוויש>.> תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): - משהו נוסף?: מיוז ופלאסיבו!!!D::::

Dave2D2

New member
אני...

שם: דייב בשבילכם ובשביל כל שאר העולם שלא מבין למה קוראים לי דייב!!! גיל: 14 וחצי מיקום: פ"ת אייסיקיו: אממ, יש לי אבל אני לא משתמשת בו, אז למה לכם? מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של within: בלה-its the fear שיר החודש לא של within: בלה-money cant buy me love דיסק החודש: בלה גם פה! the silent force תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אין משהו נוסף?: בלה בלה ושוב בלה

Euterpe

New member
נחמד ../images/Emo9.gif

שם: טליה גיל: 18 וחצי מיקום: ירושלים אייסיקיו: 290498360 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: הממ
שיר החודש של within: forgiven
שיר החודש לא של within: river/joni mitchell דיסק החודש: libre/soledad

אזירפאל

New member
אני ../images/Emo26.gif

שם: אלעד גיל: 18 אייסיקיו: 302849781 מסנג'ר: במסר, למי שרוצה. בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של within: אין אחד מרכזי. שיר החודש לא של within: Radihead - The Bends דיסק החודש: Radiohead - The Bends
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אין

ZuLi90

New member
לול...

חחח עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא :p... , אתה בן!! חח אז מאיפה הכינוי הזה?!?! הייתי בטוח שזה הש שלך ואתה בת :p:p:p

למעלה