התפקדות חודש יוני

התפקדות חודש יוני../images/Emo195.gif

כדי שנראה מי פה קורא ומציץ..:) שם: גיל: מקום מגורים: מקצוע: דרכי תקשורת: הטלנובלה שבהם אתם צופים כרגע:: הסרט האחרון ראיתם בטלוויזיה\צפיתם ב-DVD: הספר האחרון שקראתם: אלבום המוזיקה האחרון ששמעתם: באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז:

מתפקדת../images/Emo195.gif

שם:מעיין גיל:17.5 מקום מגורים:ירושלים
מקצוע:מממ תלמידת תיכון=] דרכי תקשורת: מסן:[email protected] איסי:276880865 הטלנובלה שבהם אתם צופים כרגע:ממ אני צופה בחשופים(ד"א לא רע בכלל..),שכורה מאהבה ובגידה בויוה=] סרט האחרון ראיתם בטלוויזיה\צפיתם ב-DVD:וואו חח חשופים נחשב לסרט?!לא,נכון?מממ אההה סלאח שבתי
הספר האחרון שקראתם:הרוזן ממונטה קריסטו אלבום המוזיקה האחרון ששמעתם:של שלמה ארצי באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז:מיכאלה
וטלנובלות

daniel ben ari

New member
אסי שחר המדהימה, י'מדהימה!!!

שם: דניאל גיל: 18 עוד פחות מחודש מקום מגורים: כפר טרומן אימפריה מקצוע: חיה ממתכונת לבגרות דרכי תקשורת: מסן? [email protected] הטלנובלה שבהם אתם צופים כרגע: ערוץ אחד ושתיים אימפריה! הסרט האחרון ראיתם בטלוויזיה\צפיתם ב-DVD: נערת בוליין האחרת הספר האחרון שקראתם: קוראת עכשיו עשן ומראות של ניל גיימן אלבום המוזיקה האחרון ששמעתם: רונה קינן
באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז: רונה, טלי ושוט ד"א שכחתי להגיד לכם
הורדתי את הראסטות ויש לי שיער קצר!!

../images/Emo195.gif

שם: דרי\סמדר
גיל: 16 ו28 ימים אם ספרתי נכון חח מקום מגורים: חיפה מקצוע: משנוררת כסף מההורים דרכי תקשורת: יוני דואר יעשו את העבודה;) אפשר גם במסנ - [email protected] או באייסיקיו ותכנסו לכרטיס האישי אומשהו אין לי כח הטלנובלה שבהם אתם צופים כרגע:: לא רואה הסרט האחרון ראיתם בטלוויזיה\צפיתם ב-DVD: שמש
הספר האחרון שקראתם: בלאט זה היה מזמן... נראה לי אלף שמשות זוהרות אלבום המוזיקה האחרון ששמעתם: Eat me, drink me - Marilyn Manson באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז: פה כשיוצא, אופנה אלטרנטיבית... אבל אני קוראת בעוד מיליון

Black Stain

New member
../images/Emo11.gif

שם: דנע גיל: 18 מקום מגורים: ערד מקצוע: דרכי תקשורת: [email protected] הטלנובלה שבהם אתם צופים כרגע: שוםדבר הסרט האחרון ראיתם בטלוויזיה\צפיתם ב-DVD: אפשר לא סרט? ראיתי אחים ואחיות לפני כמה דקות
היה כיף נורא הספר האחרון שקראתם: משוואה עם נעלם אלבום המוזיקה האחרון ששמעתם: של סקוויד באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז: פה ושם חודש הבא צבא;[

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo9.gif

שם: מיכל גיל: 18 מקום מגורים: טבעוון
מקצוע: תלמידה (רק לעוד חודש!!!) דרכי תקשורת: מסרים
הטלנובלה שבהם אתם צופים כרגע: לא צופה
נגמרו השידורים החוזרים של מיכאלה! הסרט האחרון ראיתם בטלוויזיה\צפיתם ב-DVD: הסרט גמר שלי הספר האחרון שקראתם: לא זוכרת..חח אני לא קוראת אלבום המוזיקה האחרון ששמעתם: כנראה של איה כורם באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז: מיכאלה, איה כורם

יש לי כלבה חדשה וקוראים לה לין-זי

שם: סטאר גיל: 15 מקום מגורים: בית שאן מקצוע: באסיסטית בלהקה D::: דרכי תקשורת: [email protected] מסנ הטלנובלה שבהם אתם צופים כרגע:: אממ בדיוק גילתי שיש טלנובלה חדשה :J אני כנראה אתחיל לראות ..חשופים או משהו כזה הסרט האחרון ראיתם בטלוויזיה\צפיתם ב-DVD: אני משערת שרקוויאם לחלום הספר האחרון שקראתם: חחח מרי קייט ואשלי..באנגלית. הייתי צכה יומן קריאה מה
אלבום המוזיקה האחרון ששמעתם: לא זוכרת אני לא שומעת אלבומים שלמים בד"כ באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז: מיכאלה, אופנה אלטרנטיבית, מיי כימיקל רומאנס, אנג'לינה ג'ולי, מייפל סטורי

WellPlayed

New member
חדש פה דרך אגב. :)

שם: זיו. גיל: 14. מקום מגורים: צפון. XP מקצוע: תלמיד? ם.ם דרכי תקשורת: מסן, חסוי לבנתיים. P: הטלנובלה שבהם אתם צופים כרגע: חשופים, זה מהשיש. הסרט האחרון ראיתם בטלוויזיה\צפיתם ב-DVD: אמ..בוראט אתמול בלילה בטלוויזיה. הספר האחרון שקראתם: ספר הג'ונגל באנגלית לעבודה. XP אלבום המוזיקה האחרון ששמעתם: אמ.. 5 שירים של אסף אבידן והמוג'וז מהמייספייס שלו. באיזה פורומים אתם כותבים\קוראים בתפוז: בנתיים רק פה וחשופים.

למעלה