התפקדות חודש מאי!

hkatsman

New member
התפקדות חודש מאי!

והפעם בסימן חג הפועלים ולגבה(עומר)
שם: גיל: מגורים היית פעם פועל? איך היה? מה עושה בלגבה(עומר)? קיבלתם פעם אינפקציה מפועל בלגבה(עומר)? מסר לאומה: תמונה (שלכם!!) ופינת שירה: מתגעגעים?

hkatsman

New member
זונות תענו

שם: כצי המסוקס
מגורים: פתח תקווה
היית פעם פועל? עוד לא
איך היה? אמרתי לך שלא
מה עושה בלגבה(עומר)? לא ידוע עדין
קיבלתם פעם אינפקציה מפועל בלגבה(עומר)? לא חושב לא זכור לי
מסר לאומה: כסעמקום, כן כן, זה המסר
תמונה (שלכם!!) מזמן, הסתפרתי כבר פעמיים מאז
ופינת שירה: מתגעגעים? חושרמוטה

צכילה

New member
../images/Emo60.gif אני כבר איזה חצי שנה

חיה בסרט שאתה מישהו אחר.. (וואל אני רוצה לראות אותך! :])

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

שם:צליל גיל:16 מגורים:באר שבע היית פעם פועל? נייט איך היה?חרא מה עושה בלגבה(עומר)?מדורה עם חברות קיבלתם פעם אינפקציה מפועל בלגבה(עומר)?אה? מסר לאומה:אני שונאת לגור כאן
תמונה (שלכם!!)שלי!! ופינת שירה: מתגעגעים?כן

צכילה

New member
../images/Emo60.gif מתפחלצת.

שם: מיכל גיל: 15 מגורים: ת"אצ היית פעם פועל? כן, והרווחתי 100$ ליום.. תקנאו P: איך היה? כיפ, ברגים להלהלה קיבלתם פעם אינפקציה מפועל בלגבה(עומר)? נראה לי שניר הוא סוג של פועל. (כמו של הלגו). מסר לאומה: עדיף כמה תאים אפורים במוח מאשר ריאות שחורות. תמונה (שלכם!!): כוסעמק התמונה גדולה מידי ! ופינת שירה: מתגעגעים? שנים שלא ראינו אותה.. |

MUSHcooCOil

New member
../images/Emo207.gif שלום לכם D:

נפתח פורום שהוא די חדש. זה פורום כללי שמדבר על הכל. החל מדיבורים ועד למוזיקה, גרפיקה ומה לא? היינו מאוד שמחים אם הייתם נרשמים, מגיבים, מביאים קהילה משלכם:) אנחנו מודעים לכך שאין הרבה קהילה, אבל זו לא סיבה לא להרשם. אם תרשמו- תהיה קהילה. תודה רבה לכם. http://www.mush.hostvivid.com ד"א- המון חושבים שהפורום הוא פורום של הלהקה ביט 69, אז אנחנו רוצים להבהיר שלא! רק השם לקוח מהדיסק שלהם.

omeriz

New member
אני פועל

שם:עומר גיל:18 מגורים קצת צפונית לקרית גת היית פעם פועל? אני עדיין פועל (ברפת) איך היה?אחלה בחלה מה עושה בלגבה(עומר)? לא יודע קיבלתם פעם אינפקציה מפועל בלגבה(עומר)?לא ניראה לי...אבל אולי אני מדחיק את זה. מסר לאומה: if you happy and you know it clap your hand תמונה (שלכם!!) ופינת שירה: מתגעגעים? בפעם השניה..מי זאת שירה?!

חוזר מגיבוש צנחנים... ומתפקד

שם: עידן גיל:18 מגורים קריית מלאכי מכירים? לא... טוב זה ליד היית פעם פועל? כן (רק רכבת) איך היה? אחלה מה עושה בלגבה(עומר)? מקווה לחגוג אליפות (חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו) קיבלתם פעם אינפקציה מפועל בלגבה(עומר)? לא מסר לאומה: יאללה בית"ר תמונה (שלכם!!) העלתי כבר מספיק ופינת שירה: מתגעגעים? לא יודע

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

שם: צחר גיל: 17.5 מגורים: פ"ת היית פעם פועל? לא הפועל שאליו הכוונה
איך היה? בנז מה עושה בלגבה(עומר)? באילת:) תמונה (שלכם!!): אני והקעקוע החדש שלי
(בתמונה הקטנה-תוצאה סופית).

gogetterrr

New member
התפקדות!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

שם: עופר גיל: 18 מגורים ראשון לציון היית פעם פועל? הייתי פעם עצם איך היה? כייף כייף כייף מה עושה בלגבה(עומר)? אין מושג =/ קיבלתם פעם אינפקציה מפועל בלגבה(עומר)? בלגמה?? מסר לאומה: נג"דים עם מטומטם! פאק! תמונה (שלכם!!) תמונה מהגיוס בלי השיעררררר אעעעעעעעע ופינת שירה: מתגעגעים? בוכה כל יום

breezerlemon

New member
מפוקדת..חח

שם:דנה גיל:16 עוד 10 יום! מגורים:ת"א? היית פעם פועל? צבעתי..זה נחשב? איך היה?כיף! מה עושה בלגבה(עומר)?הייתי בים ^^ היה פאנן סטלה חח קיבלתם פעם אינפקציה מפועל בלגבה(עומר)? אממ לא מסר לאומה:חה חה חה פאנן תמונה (שלכם!!) אין לי כח הפעם חח ופינת שירה: מתגעגעים? כשאני אדע מי זאת אולי P:

מה זה החום המזדיין הזה אינעל ראבק?!?!?!

שם: טל גיל: 17 בקרוב מגורים: ירושלים היית פעם פועל? לא איך היה? קקי מה עושה בלגבה(עומר)? ישנתי. קיבלתם פעם אינפקציה מפועל בלגבה(עומר)? יש מצב מסר לאומה: דורית יוסף זונה. תמונה (שלכם!!) אלוהים,איזה תמונה גיי ופינת שירה: מתגעגעים? ממ,כן(?)

למעלה