התפקדות חודש מרץ
!!

התפקדות חודש מרץ../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif!!

חודש חדש התחיל לפני יומיים והגיע הזמן שכולנו נתפקד
בבקשה..: שם: גיל: מין: עיסוק: תחביב: מקום מגורים: יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: טלוויזיה בחדר כן\לא: חבר\ה כן\לא: קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: פירסינגכן\לא אם כן איפה: מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? מה את\ה חושב\ת על חתונה: באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: חילוני\מסורתי\חרדי? האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? בעד\נגד: עישון: סמים: נישואי הומולסבים: אלכוהול: חוק חינוך חובה: מוזיקה: שומעים גלגל''צ? 3 תחנות רדיו מועדפות: 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: אסוציאציות: גן חיות: ראש הממשלה: הנשיא: מחשב: אהבה: בוקר: חורף: טלוויזיה: אמא: אבא: מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן רוני דואני\דנה עדיני קור\חום פוך\צמר חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> לקוח מתוך פורום סקרים ושאלונים
ולאלו שמעדיפים את הגרסה הקצרה:
שם:
איך עבר החודש:
תכנונים לחודש הבא:
עוד משהו..:

spelling

New member
מתפקד../images/Emo188.gif

שם:אדם גיל:19 מין:זכר מצוי? עיסוק:יחצ"ן אליסה מילאנו תחביב:אומנויות לחימה! מקום מגורים:בושה..חח יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?:אין.. טלוויזיה בחדר כן\לא:לא..לא צריך זה מעצבן! חבר\ה כן\לא:כרגע אין..אני רווק! קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה:רוצה קעקוע סיני.. פירסינגכן\לא אם כן איפה:קצת פוחד לעשות בגבה או בסנטר.. מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים?מנקה חלונות בעזריאלי? איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא?:עדיין לא שירתתי..חח מה את\ה חושב\ת על חתונה:רחוקקקקקקקקקקקק באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום):לפחות מגיל 26.. דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?:אממ כן.. חילוני\מסורתי\חרדי?חילוני! האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?):הכל אותו דבר! מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')?מעדיף לא להכנס לזה חחח בעד\נגד: עישון:
סמים:
נישואי הומולסבים:שיעשו מה בראש שלהם! אלכוהול:
חוק חינוך חובה:
מוזיקה: שומעים גלגל''צ?
3 תחנות רדיו מועדפות:99,100 וזהו? 3 סגנונות מוזיקה מועדפים:מה שיפה אני שומע חחח 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו:כולם של קלי קלארקסון חח אסוציאציות: גן חיות:ספארי! ראש הממשלה:הוי הוי.. הנשיא:זה לא נשיאה עכשיו?
מחשב:פורום
אהבה:אליסה מילאנו חחח בוקר:
חורף:
טלוויזיה:אמריקן איידול.. אמא:אבא אבא:אימא מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן
רוני דואני\דנה עדיני
קור\חום:פושר?? פוך\צמר:פוך! חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה:כסף ואליסה מילאנו בשבילי זה מספיק חח ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף->"כיבו לך כבר סיגריה ברטוב של העין?"

עונה לעצמי

שם:שלי גיל:14 וחצי מין:נקבה עיסוק:לומדת.חח תחביב:לגלוש באינטרנט מקום מגורים:חיפה יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?:יש טלוויזיה בחדר כן\לא:כן חבר\ה כן\לא:כאילו חבר חבר?לא קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה:לא פירסינגכן\לא אם כן איפה:לא מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים?אי אפשר ..חח איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא?אפשר מה את\ה חושב\ת על חתונה:אפשר בהחלט באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום):בגיל 25-28 דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?:כן חילוני\מסורתי\חרדי?חילוני מסורתי כזה האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?):כן מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')?שיהנו בעד\נגד: עישון:נגד סמים:נגד נישואי הומולסבים:לא יודעת אלכוהול:נגד חוק חינוך חובה:בעד מוזיקה: שומעים גלגל''צ?כן 3 תחנות רדיו מועדפות:אמ.בד"כ אני לא יודעת איך קוראים להם.חח 3 סגנונות מוזיקה מועדפים:שירים באנגלית שקטים בעברית ולפעמים רועשים 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו:אמ..מה ששמעתי במוזיקה 24 אסוציאציות: גן חיות:חברה שלי שהיא כלבה ראש הממשלה:שיתפטר
הנשיא:ואווו..אני מעדיפה לא להגיב מחשב:כיף אהבה:פעם בחיים בוקר:שיט בית ספר חורף:בטח אני אחלה טלוויזיה:מנוחה אמא:
אהבה אבא:
אהבה מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן:תראו אני לא ממש אהבתי את אביב אבל שמעתי את השיר מחר והתחלתי לאהוב אותו רוני דואני\דנה עדיני:1 קור\חום:2 פוך\צמר:1 חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה:אני מעדיפה את זה ואת זה
גם עושר וגם אושר ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף->תהנו כאילו אין מחר
ואל תאמינו לחברות לפעמים הם האויביות הכי גדולות

מתפקדת!../images/Emo195.gif

שם: סיון גיל: עוד מעט 22 מין:
עיסוק: טבחית תחביב: לצאת לבלות לגלוש באינטרנט מקום מגורים: מרכז יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: חדר לבד.. טלוויזיה בחדר כן\לא: בטח שיש טלוויזיה חבר\ה כן\לא: לא קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה:אין פירסינגכן\לא אם כן איפה:אין אבל הייתי רוצה לעשות בגבה מה אי אפשר להגיד עליך: שאני רעה חחח איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? נשואה+3 עים כלב מאושרת עד הגג חח איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? לא שירתתי מה את\ה חושב\ת על חתונה: שזה הדבר הכי מדהים שאני רוצה שיקרא לי בקרוב באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): 25 זה גיל כל כך יפהה לחתונה דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: בטחח חילוני\מסורתי\חרדי? מסורתי האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): לא שיניתי כלום מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? אממ..אין לי מחשהות עליהם כל אחד והדרך שלו... בעד\נגד: עישון: נגד
סמים:
נישואי הומולסבים: אין לי דעה בנושא... אלכוהול: לפעמים...למרות שאני לא שותה חוק חינוך חובה: אממ..כן מוזיקה: שומעים גלגל''צ? לפעמים שמשעמם 3 תחנות רדיו מועדפות: רדיו לב המדינה רדיו דרום ורשת ג' 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: מזרחית לועזית ושירי ארץ ישראל 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: תגידי,מילים שלא אמרת,I Knew I Loved You,Alma pirata,חתול רחוב אסוציאציות: גן חיות: פיל ראש הממשלה: רבין הנשיא: אנסס חח מחשב: המצאה משגעת וגם משוגעת חח אהבה: מילהה מדהימהה בוקר: שמש חורף: עונה אהובה עליי טלוויזיה: אי אפשר בלי זה.. אמא: האשה שאני הכי מעריצה ואוהבת בעולם אבא: כנ"ל מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן אביב גפן רוני דואני\דנה עדיני רוני קור\חום קור פוך\צמר פוךךך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה התבלבלת פה עים השאלה לא..? ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> אהבה מביאה אהבהה

מתפקדת

שם: נטלי גיל:16.5 מין:
עיסוק: תלמידת תיכון תחביב: יש מלא מקום מגורים: זכרון יעקב יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: לבד טלוויזיה בחדר כן\לא: כן חבר\ה כן\לא: כן קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה:לא פירסינגכן\לא אם כן איפה: היה באף מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? לא יודעת איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא?רוצה לשרת מה את\ה חושב\ת על חתונה: שזה השלב הכי טוב של ההאהבה באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): 23-25 דת אמונה ודרך חיים: יהודעה אלוהים מאמין בה'?: כן חילוני\מסורתי\חרדי? חילונית האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?):לא מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? לא חושבת בעד\נגד: עישון:נגד סמים:נגד נישואי הומולסבים:נגד אלכוהול:נגד חוק חינוך חובה: בעד מוזיקה: שומעים גלגל''צ? בהסעה של בית צפר 3 תחנות רדיו מועדפות: 99 אסקייפ 100 FM 90 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: פופ היפ הופ רוק 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו:ממי של מירי מסיקה. היא יודעת של נינט. look in my heart של אליסה
tell me של פאף דדי וכריסטינה אגילרה. hurt של כריסטינה אגילרה. (בתירגום לעיברית כי באנגלית אני לא יודעת לכתוב את זה) תמיד צריך חבר של מאריה קארי. אסוציאציות: גן חיות: נחמד ראש הממשלה: זבל הנשיא: אנס או לא אנס? מחשב: הכי כיף אהבה: הכי כיף בוקר: נחמד חורף: שונאת טלוויזיה:הכי כיף אמא: הכי טובה בעולם אבא:הכי טוב בעולם מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן עברי לידר רוני דואני\דנה עדיני : דנה עדיני קור\חום אין העדפה פוך\צמר פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה: שאלה מתקילה ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> אין

always be me mc

New member
עונה../images/Emo193.gif

שם: גליה גיל: 18 מין: מה אתם חושבים?
עיסוק: חח תלמידה בתיכון? תחביב: כתיבה, שמיעת מוזיקה, אינטרנט, עריכת סירטונים, עשיית רקעים מקום מגורים: י-ם יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: יש לבד יאי חח חבל רק שהוא פיצפון טלוויזיה בחדר כן\לא: כן חבר\ה כן\לא: חבר לא קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא, מה אני אליסה? חח פירסינגכן\לא אם כן איפה: לא, מה אני בריטני? חח מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? שאלה טובה איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? שירות לאומי אולי באיזה מעון מה את\ה חושב\ת על חתונה: שזה יכול להיות הדבר הכי טוב בחיים כל עוד כמובן מתחתנים עם האדם הנכון! באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): 25 -ואין לי הגבלה עד מתי. אני מאמינה שאהבה אפשר למצוא בגילאים שונים! דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?:כן|ןכן| חילוני\מסורתי\חרדי? מסורתית
האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): עכשיו טיפה פחות מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? מפחידים אותי קצת חח בעד\נגד: עישון: נגד
ברור סמים: נגד
ברור נישואי הומולסבים: שיעשו מה שבא להם. אני לא אעצור בעדם. זו מדינה דמוקרטית. אלכוהול: נגד
חוק חינוך חובה: בעד
נו צריך השכלה בכל זאת חח מוזיקה: שומעים גלגל''צ? לפעמים.. 3 תחנות רדיו מועדפות: גלגל"צ וזהו חח רדיו זה לא המדיום המועדף עלי 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: פופ, אר אנד בי והיפ הופ? חח 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: הירו של מאריה
השתקפות של כריסטינה אגילרה(הוא לא יוצא לי מהראש חח), היפה והחיה של סלין דיון(ועוד מישהו), אני מאמין שאני יכול לעוף
של אר קלי ואני שומרת את כל אהבתי בשבילך של ויטני יוסטון
אסוציאציות: גן חיות: בית ספר חח ראש הממשלה: חלש(ככה אולמרט לדעתי) הנשיא: סוטה חח מחשב: חדש(אני רוצה כזה!!) אהבה: תנצח
בוקר: טוב חח חורף: קר
טלוויזיה: מהממת
חח אמא: שלי
אבא: אין
מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן- אף אחד חח רוני דואני\דנה עדיני: אף אחת חח קור\חום: קור פוך\צמר: פוך
חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה: חיים עם אהבה אבל ללא כסף ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף->החיים שווים רק אם באמת חיים אותם

Harpush

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo71.gif

שם:חופית
מוטו:חייך כאילו אין מחר
איך עבר החודש: נחמד ממש.
תכנונים לחודש הבא: אין משהו ספציפי.
עוד משהו..: חג פורים שמייח ומתוק
.

הלוגו החדש של הפורום....כנסו לראות

אוקי אז עשיתי לוגו חדש.. וגל בלית ברירה החליטה לקחת אותו חחח סתם סתם.. אז קבלו את הלוגו החדש של הפורום.. ותגידו מה דעתכם....

CheN323

New member
עונהנהנה ../images/Emo9.gif

שם
חן
תלמידה רקדנית תחביב
ריקוד מקום מגורים
חולון
יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?
לבד. תודה טלוויזיה בחדר כן\לא
לא, מיותר... חבר\ה כן\לא
כן
קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה
לאלאלא פירסינגכן\לא אם כן איפה
אוזניים
מה אי אפשר להגיד עליך
שאני מזלזלת בדברים איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים
אין לדעת איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא
לודעת חח כולה ב-י' מה את\ה חושב\ת על חתונה
רעיון יפה
באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום)
מינימום 22 מקסימום אין בעד\נגד: עישון
נגדדדדד איכססס סמים
כנ"ל
נישואי הומולסבים
מגניב. בעד
אלכוהול
עם פרופורציות חוק חינוך חובה
בעד לגמרי מוזיקה: שומעים גלגל''צ
בטח 3 תחנות רדיו מועדפות
אין ממש. רק גלגלצ חחח 3 סגנונות מוזיקה מועדפים
רוק, לטיני, עברית סטאף 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו
We belong together {לא של מריה חח} Ordinary day Lejos de ti של סולה Bang Bang Volare אסוציאציות: גן חיות
מחרימה כעיקרון ראש הממשלה
ממשלה מושחתת ראש ממשלה מושחת הנשיא:
כנ"ל מחשב
קשר אהבה
חברשלי בוקר
רע
חורף
קר
טלוויזיה
סרט
אמאל
שקסית חח אבא