התפקדות חודש מרץ

התפקדות חודש מרץ../images/Emo196.gif../images/Emo14.gif

שם: תאריך לידה: מקום מגורים: אייסי: מסנג'ר: מייל: ---------------------------- ושאלות בנושא חג פורים: למה אתם מתחפשים בפורים? אוהבים את החג הזה בכלל? מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם? איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (לאו דווקא אוכל) מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה?

מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo14.gif

שם: לירז תאריך לידה: 3.9 מקום מגורים: איפשהו במרכז
אייסי: עושה וירוסים במחשב, אני לא נוגעת בו
מסנג'ר: אין מייל: מי שרוצה, במסר:) ---------------------------- ושאלות בנושא חג פורים: למה אתם מתחפשים בפורים? לעצמי, זה תחושת מקורית
אוהבים את החג הזה בכלל? כן, למה לא?
מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם? שהתחפשתי עם חברה לילדת מראה (התלבשנו אותו הדבר, עשינו פן ושמנו צבע בשיער ושמנו ביננו קרטון בצורת מראה בצבע כסף
) איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (לאו דווקא אוכל) וואו, לא הייתי מתנגדת למחשב משלי, לפלאפון, ועוד כמה דברים שאם אני אתחיל לפרט זה לא יגמר
מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה? לשבת בבית ואולי להפגש עם שתי חברות להמשיך עבודה שעוד לא סיימנו:)

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifאבל למה את מתחפשת ?

זאת התחפושת שלך ?
.

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifחע,

עשיתי את זה בכוונה , כדי לעצבן אותך ! D:

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifמתפקדת../images/Emo204.gif../images/Emo85.gif

שם: ספיר
תאריך לידה: 9.2.95
מקום מגורים: ראש העין
אייסי: אני לא נותנת לאפחד אחרי מה שהיה בכלבוטק ... , מי שצריך אותי דחוף שישלח לי מסר .
מסנג'ר: כנ"ל
מייל: כנ"ל ושאלות בנושא חג פורים:
|פרפרלמה אתם מתחפשים בפורים? ילדה על רולר
אוהבים את החג הזה בכלל? אני מתה על החג הזזה !! , הוא החג שאני הכי אוהבת .
מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם? לא הייתה
איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (לאו דווקא אוכל) כסססףף
מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה? שומדבר .

../images/Emo8.gif../images/Emo215.gif

שם:דרור
תאריך לידה:23.12 מקום מגורים:י-ם אייסי:251761702 מסנג'ר:[email protected] מייל:
---------------------------- ושאלות בנושא חג פורים: למה אתם מתחפשים בפורים?-אין לי מושג אוהבים את החג הזה בכלל?מאוווווווווווווווד
מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם?סוכן FBI איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (לאו דווקא אוכל)-חתול
מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה?לא יודעת

ט i ל י

New member
עונה../images/Emo109.gif../images/Emo149.gif

שם: טל תאריך לידה: 15.9.91
מקום מגורים: כפר-סבא אייסי: במסר מסנג'ר: במסר מייל: במסר ---------------------------- ושאלות בנושא חג פורים: למה אתם מתחפשים בפורים? סופרמן אוהבים את החג הזה בכלל? כן:] מהי התחפושת הכי מקורית/מושקעת/מגניבה שהייתה לכם? סופת טורנדו
איזה משלוח מנות הכי הייתם שמחים לקבל כרגע? (לאו דווקא אוכל) בגדים
, כסף
, דיסקים
...לא חסר
מה אתם הולכים לעשות בפורים השנה? לנוח
תיכון זה דבר קשה

למעלה