התפקדות חודש נובמבר

ADVAM4

New member
התפקדות חודש נובמבר../images/Emo168.gif

שם: איזור מגורים: שיר החודש של שילה: שיר החודש לא של שילה: מסר לאומה: תכנונים מיוחדים לנובמבר: תמונה: וזהו! חברים.. אני לא מוכנה שהפורום יהיה יבש ושקט ככה יותר!ברור?!:)

ADVAM4

New member
../images/Emo46.gifשכחתי לשנות!-המתוכן!

שם: איזור מגורים: שיר החודש של בטי: שיר החודש לא של בטי: מסר לאומה: תכנונים מיוחדים לנובמבר: תמונה: וזהו! חברים.. אני לא מוכנה שהפורום יהיה יבש ושקט ככה יותר!ברור?!:)

אני מס פעמים ניסיתי

להעיר את הפורום לצערי לא ממש הלך לי או שאני לא מספיק טוב או שלצערי כמות הכותבים אינה מצדיקה פורום פעיל

ADVAM4

New member
../images/Emo4.gifאווףף..

באמת שגם אני לא רואה דרך לעורר את הפורום.. וזה חבל\=

RTur

New member
"את לא קולטת את שורטת לי את הדרדס..

תגידי, איפה את חושבת את יושבת?!" שם: ארתור איזור מגורים: באר שבע שיר החודש של בטי: מניפולציה שיר החודש לא של בטי: וואו יש כל כך המון: כל הדיסק החדש של הדורבנים, כל הדיסק "לולה" של דודו טסה, אריק ברמן - מה עוד ביקשת+המתוקות האחרונות, קרן פלס - רצה הביתה, לירז צ'רכי - נשכח מליבך, ג'ירפות - גג מסר לאומה: אין תכנונים מיוחדים לנובמבר: הופעה של דודו טסה, יומולדת, המון כיף

21profile

New member
זה הנובמבר שלי../images/Emo13.gif

שם: חן מקום מגורים: בת ים שיר החודש של בטי: קסמים שיר החודש לא של בטי: איזו שאלה כללית! "אישה לויתן" של עברי לידר ככה בגדול..וגם "זה לא אותו דבר" של עברי..יש את "בשבילך" ו"מגיע לך יותר" של אביב גפן..וLOST של ANOUK (ממש מומלץ!!!)..וזה לא נגמר אז אני אפסיק כאן! מסר לאומה: "להתרחק זה לפעמים לחבק את עצמך קצת יותר"..כדאי ליישם מדי פעם, זה באמת עוזר. תכנונים מיוחדים לנובמבר: וואי יש הרבה..בקרוב אני אדע אם סוף סוף אני אורזת מזוודות ונוסעת לחפש החודש את עצמי בהולנד, וחוצמזה- כמה שיותר הופעות...כל שאר התכנונים לא מיוחדים

למעלה