התפקדות חודש נובמבר

justin9

New member
התפקדות חודש נובמבר ../images/Emo187.gif

אז לבקשתה של גיתית הרי לכם ההתפקדות החודשית אתם מכירים את הנוהל
שם:
תאריך לידה: (
שאני מאלצת אתכם לחזור על הפרט הזה, אבל פירמטו לנו את המחשב וכל המידע על ימי ההולדת שלכם - אבוד
)
איזור מגורים:
השיר של קין שזימזמתי הכי הרבה החודש: (
שינוי קל) ו.. השאלה החודשית - בהמשך לשירשור הקאברים הכיפי שעשתה שרי הייתי רוצה שקין יעשו קאבר ל: כמובן לא לשכוח תמונה ואם בא לכם סתם לספר משו - שתפו אותנו

טוב מתפקדת.

שם: קארין
תאריך לידה: 05.07.91
איזור מגורים: עפולה..
השיר של קין שזימזמתי הכי הרבה החודש: ( שינוי קל) נמממ אוף לא זוכרת!!
בטוח ששרתי משהו
ו.. השאלה החודשית - בהמשך לשירשור הקאברים הכיפי שעשתה שרי הייתי רוצה שקין יעשו קאבר ל... לייפהאוס! לייפהאוס עשו להם (יש מישהו שלא עשה קאבר לSOWK? חח) אז שהם יעשו גם:) ובעעעעע אני חייבת להצטלם. מה זה אני היחידה בפורום שלא שמה תמונה.

CrazyPenguin

New member
יס סיר../images/Emo195.gif../images/Emo191.gif|פינגווין||הדגש||סדגש|

שם: רוחמה בן יוסף
נו באמת P: תאריך לידה: ( שאני מאלצת אתכם לחזור על הפרט הזה, אבל פירמטו לנו את המחשב וכל המידע על ימי ההולדת שלכם - אבוד ) 29.11.91 איזור מגורים: עזה ^^ [פתח תקווה... סיים שיט] השיר של קין שזימזמתי הכי הרבה החודש: ( שינוי קל) The night sky
ו..on a day like today ו.. השאלה החודשית - בהמשך לשירשור הקאברים הכיפי שעשתה שרי הייתי רוצה שקין יעשו קאבר ל: לI dont love you של MCR.. הלהקה הכי עושה קאבר ללהקה הכי השנייה
אין מושלם מזה... ועוד השיר הזה
לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

נובמבר, היר איי קם! ../images/Emo9.gif

שם:שרי תאריך לידה: 7 לפברואר 1988 איזור מגורים: ירושלים והסביבה. חוץ מעניין הסביבה. אז נישאר רק עם ירושלים
השיר של קין שזימזמתי הכי הרבה החודש: THE NIGHT SKY, כמובן, אלא מה!!! אין פה אפשרויות אחרות... וצריך למצוא שם פורומי... (ע"ע המאומצים של כולם- יש לי זבוב, יש בתוכי נבלה, ואני-לא-זוכרת-איך-קראנו-לTHE HAPPY SOLDIER). הייתי רוצה שקין יעשו קאבר ל: יכול להיות מגניב לגמרי עם הם יעשו עוד קאבר בסגנון של דרטילישס...וכשיהיה לי זמן וראש צלול אני גם אחשוב על שילובים של שירים...
וברצוני לבקש מכם בקשה אחת- אל תעשו פסיכומטרי! זה סתם מעצבן
ואין תמונות חדשות..... תצטרכו להסתפק באחת ישנה.... וזה כבר יהיה בבוקר

M a a y a n K

New member
התפקדות מספר 2 שלי היום...

שם: מעין תאריך לידה: ( שאני מאלצת אתכם לחזור על הפרט הזה, אבל פירמטו לנו את המחשב וכל המידע על ימי ההולדת שלכם - אבוד ) 11.8.88 איזור מגורים: קריות השיר של קין שזימזמתי הכי הרבה החודש: ( שינוי קל) המממ...ביומיים האחרונים התחלתי לזמזם את CANT STOP NOW משום מה... ו.. השאלה החודשית - בהמשך לשירשור הקאברים הכיפי שעשתה שרי הייתי רוצה שקין יעשו קאבר ל: איזה שיר של מיוז...משהו כמו CITIZEN ERASED כמובן לא לשכוח תמונה- אממ...לא ואם בא לכם סתם לספר משו - שתפו אותנו: אוקיי, הנה משהו מעצבן מאוד!!! אתמול שודרה הופעה של קין בMTV2 בלי שום הודעה מוקדמת, כי בארץ אין להם את הלוח שידורים הנכון אז הם כתבו הופעה של קייט נאש ובכללי, אף פעם לא משדרים את קין בערוץ הזה, ואז העברתי אליו ופספסתי את רוב ההופעה וזה היה מעצבן...

M a a y a n K

New member
לא צריך להגזים!

פשוט שיודיעו כמו שצריך... ושישדרו גם קליפים שלהם!!

M a a y a n K

New member
זה בדיוק העניין!!

גם אני כל היום על הערוץ הזה, אבל שידרו את מועדון קרב אז ראיתי ואז כרגיל עברתי ישר לM2 ופתאום ראיתי KEANE LIVE... אוף...והספקתי לראות את השירים שאני הכי פחות אוהבת...SOWK ו-IS IT ANY WONDER?

כ"כ!!!!!!אני תמיד מחכה שיהיה את ההופעה שלהם

ותמיד מתבאסת כשרואה שיש להקה שאף אחד לא שמע עליה! (באמת אף אחד לא עליה, אם אחותי לא.. אז אף אחד XD) לא רוצה איתם! ובאמת לא משדרים את הקליפים של קין.. אולי סאמוור נדיר.. אבל טום תמיד מדבר שם
בבוקר! ב7 ככה
כשאני קמה לבצפר (כשהייתי קמה... האמ.. אחלה חופש!) אז הייתי מעבירה לMTV2 והייתי רואה את טום ואני כולי מתלהבת.. ורק לחשוב שבקושי התעוררתי

M a a y a n K

New member
אהה זה ג`ינג`ר בלוק

זו תוכנית כזו שצוחקת על מפורסמים... את תוכלי לראות גם את פיפטי סנט ופאריס הילטון. זה לא קשור לערוץ

אגב, גם היו כתוב שיהיה הופעה של קייט נאש../images/Emo3.gif

ב11:30, זה יכול להיות קין, או אומן אחר, או שזה באמת יכול להיות קייט נאש!

justin9

New member
היי מעיין!

לא הספקתי לרשום לך: ברוכה הבאה! כמו שצריך...
האמת היא שכתבתי תגובה די ארוכה להודעה הראשונה שלך בפורום, אבל זה היה דרך הפלאפון שלי שמשום מה מחליט להתנתק מהאינטרנט כשאני רושמת מגילות
בכל מקרה, מגניב שאת מהקריות
יש לנו פה רוב
אנחנו (אני ואחותי לסלי) מקרית מוצקין, באיזו קריה את גרה?

hagayx

New member
נובמבר../images/Emo13.gif

שם: חגי תאריך לידה: 1990\05\30 איזור מגורים: ק"ש השיר של קין שזימזמתי הכי הרבה החודש: גוד ביי ילוו.. הייתי רוצה שקין יעשו כובר ל:אממ במחשבה מהירה.. Travis - My Eyes

למעלה