התפקדות חודש נובמבר

michalushK

New member
התפקדות חודש נובמבר../images/Emo214.gif

קצת באיחור
שם:
פרק אהוב בחודש האחרון [זה אם ראיתם פרקים מעונה שניה
]:
סצנה אהובה בחודש האחרון:
דמות אהובה:
יצור על טבעי אהוב:
סדרה אהובה חוץ מSN:
ספרו עוד משהו מעניין...
תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף:

dance13

New member
../images/Emo214.gif+../images/Emo58.gif

שם:גל גיל:11 פרק אהוב בחודש האחרון [זה אם ראיתם פרקים מעונה שניה ]:2.01,2.03,2.06.. סצנה אהובה בחודש האחרון:הסצינה עם הכוס(שדין "הרוח" שובר את הכוס שסם וג'ון רבים) ב2.01,סצינת הסיאנס ב2.01,וכל הקטעים של ג'ו ודין
דמות אהובה:דין
(וגם ג'ו) יצור על טבעי אהוב:אאאאאאאההההההה,משנה הצורה סדרה אהובה חוץ מSN:יש הרבה:נמלטים,אבודים,מלאך שחור,שני גברים וחצי,סקראבס,האנטומיה של גריי,פשע מן העבר,מחשבות פיליליות,פרויקט מסלול,הדוגמנית הבאה של אמריקה,וכו. ספרו עוד משהו מעניין...:שעשיתי את הקפת הכינרת!!(מי שלא יודע זה מסלול שמקיפים בו את הכנרת באופניים)ואני עשיתי 15 ק"מ! תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף:לא רוצה להוסיף..

G Baby

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif עם ../images/Emo58.gif

שם: איריס גיל: 18 פרק אהוב בחודש האחרון [זה אם ראיתם פרקים מעונה שניה ]: 2x03-Bloodlust סצנה אהובה בחודש האחרון: השיחה של דין וסאם בסוף פרק 4, על זה שדין מרגיש אשם שג'ון מת בגללו. דמות אהובה: דין!
יצור על טבעי אהוב: מלאך המוות מהעונה הראשונה סדרה אהובה חוץ מSN: חברים, נמלטים, 24, מגרש ביתי, ורוניקה מארס, המשרד, הישרדות ועוד... ספרו עוד משהו מעניין: אני מסיימת טירונות ביום רביעי!!
תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף: לא בדיוק מגניבה..סתם חמודה

michalushK

New member
עונה לעצמי../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif

שם: מיכל
פרק אהוב בחודש האחרון [זה אם ראיתם פרקים מעונה שניה ]: 1.02 ו6.02
סצנה אהובה בחודש האחרון: כל הסצנות ג'ו-דין
דמות אהובה: דיןן
יצור על טבעי אהוב: אמ.. הזומבית ההיא הייתה יפה :]
סדרה אהובה חוץ מSN: יש הרבה.. נמלטים , גריי'ס , מגרש ביתי ורוב הסדרות בYES STARS
ספרו עוד משהו מעניין... --
תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף: אלונההה

michalushK

New member
../images/Emo58.gif מעלי

ד"א תמונה צולמה מהמסך של המחשב בפלאפון :][:

darklighter

New member
ME../images/Emo190.gif

שם: עדי גיל: זה רק מספר פרק אהוב בחודש האחרון [זה אם ראיתם פרקים מעונה שניה ]:2X01
סצנה אהובה בחודש האחרון: לא רוצה לספיילר... דמות אהובה: דין
יצור על טבעי אהוב: בלאדי מרי
סדרה אהובה חוץ מSN: כתוב בעולם שלי... ספרו עוד משהו מעניין... LATER תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף: LATER

Adi Levy

New member
עונה

שם: עדי גיל: 21 פרק אהוב בחודש האחרון [זה אם ראיתם פרקים מעונה שניה ]: 205 סצנה אהובה בחודש האחרון: אין משהו ספציפי דמות אהובה: סאם יצור על טבעי אהוב: השד עם העיניים הצהובות חח סדרה אהובה חוץ מSN: אבודים נמלטים תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף: הנה

Batelg

New member
עונה!!

שם: בתאל גיל: 18 פרק אהוב בחודש האחרון [זה אם ראיתם פרקים מעונה שניה ]: מתאפקת לא לראות.. אבל לא הולך לי כל כך..ראיתי רק את הקליפים שבאתר הרשמי של ג'נסן סצנה אהובה בחודש האחרון: לא ראיתי מספיק כדי לבחור. דמות אהובה: דין!! יצור על טבעי אהוב: משנה הצורה! זה יצור כל כך מגניב... סדרה אהובה חוץ מSN: יס סטארס! ובנוסף עקרות בית נואשות ובנות גילמור. ספרו עוד משהו מעניין... : אממממ תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף: אמממ

מתפקדת..

שם:לירון גיל:שבוע הבא 15 פרק אהוב בחודש האחרון [זה אם ראיתם פרקים מעונה שניה]:בחודש האחרון לא יצא לי לראות עוד כ"כ הרבה פרקים מהעונה השנייה אבל ממה שראיתי הכי אהבתי את 201 דמות אהובה:דין
סדרה אהובה חוץ מSN:מעמקים, מחשבות פליליות, פשע מן העבר.. בקיצור.. כל מה שיש בערוץ 13 ספרו עוד משהו מעניין..:שבוע הבא יש לי יום הולדת
תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף:

Lirchu

New member
eva veneca

זה התרגום ה'חופשי-חופשי' שלי לשם של אוונסנס :p שם: - לירה גיל: - 17.3 פרק אהוב בחודש האחרון [זה אם ראיתם פרקים מעונה שניה ]: - 206 סצנה אהובה בחודש האחרון: אני לא יכולה זה ספויילר אבל זה עם .א. דמות אהובה: - סאמי ו.ג'. יצור על טבעי אהוב: - דאם למה שיהיה כזה? :p סדרה אהובה חוץ מSN:- ורוניקה מארס, CSI, בנות גילמור ספרו עוד משהו מעניין... דורה ובוטס שולטים:] LOL ריאן הוא סקופילד! ו-וולקם טו דה בלאק פרייד חבר'ה
תמונה מגניבה שאני רוצה להוסיף: בכיף

Lirchu

New member
אני בתמונה מצד שמאל ואורטל לידי :p

אורטל= ORTAL HERRERA נו היא בתפוז חברה יבבהי XD

darklighter

New member
Welcome to the black parade../images/Emo99.gif

שיר שולט ביותר
MCR
כל הדיסק מעולה בכלליות
מי מהבנות בתמונה זה את

מי טו...

שם:
דנוש גיל:
בקרוב 19 פרק אהוב בחודש האחרון:
פרק 6!! NO EXIT היה ממש יפה סצינה אהובה בחודש האחרון:
של דין וג'ו במסדרון של הבניין... הנה לא הרסתי יותר מדיי דמות אהובה:
דינצ'ו
יצור על טבעי אהוב:
כולם נורא חתיכים...קשה לבחור..
סדרה אהובה חוץ מSN:
VM רולז!! וזהו האמת שאני לא רואה יותר מדיי סדרות בזמן האחרון..עצוב.. ספרו עוד משהו מעניין:
עוד 3 שבועות יומהולדת!!
ונמאס לי בא לי להיות בחו"ל! ודאי! ג'נסן פרום דה פרק
סו שקסי...

למעלה