התפקדות חודש נובמבר

glitter8

New member
התפקדות חודש נובמבר../images/Emo33.gif

הנה אנחנו שוב כאן, חזרו לשורותינו חנית ועמרי משיטוטים בגלובוס,
אז בואו נראה מי פה, ולמי כבר היה שפעת.. (לי, פעמיים) תמיד אפשר להוסיף משהו נחמד שקרה או שיקרה בקרוב, שנהיה בעיניינים, ואיחולי רפואה שלמה לאבא של דודי!

sarita4

New member
שלום שלום

אני כאן בראיה ושלמה עדיין לא היה לי שפעת ומאוד מקווה שלא תיהיה ומה שיש לי לספר אתם תצטרכו לחכות למפגש... דודי אנחנו תומכים בך, תיהיה חזק ושיהיה סופ"ש נעים לכולם

handlessman

New member
שכחנו את שדרוג ההתפקדויות???

מעכשיו, בכל התפקדות, כל אחד עונה על הדברים הבאים (אם אם יש אחרים שכבר יודעים, כי מצטרפים פה ושם אנשים חדשים): א. שם: ב. עיר: ג. שיר החודש של דויד: ד. שיר החודש לא של דויד: ה. אלבום החודש (לא משנה של מי): ו. משהו טוב שקרה החודש / השבוע: ז. משהו רע שקרה החודש / השבוע: ח. תמונה (בלי התעצלויות, יש פורומים שהייתי שם בהם במשך איזה 5 התפקדויות אותה תמונה כי לא היה לי כמעט כלום על המחשב):

handlessman

New member
ואני אתחיל...

בשביל לתת דוגמא... א. שם: עמרי ב. עיר: קרית אונו ג. שיר החודש של דויד: עדיין Night In Wyoming, לא מפסיק לחרוש עליו. ד. שיר החודש לא של דויד: Symphony X - Eve of Seduction ה. אלבום החודש (לא משנה של מי): Porcupine Tree - Nil Recurring ו. משהו טוב שקרה החודש / השבוע: פולין... ז. משהו רע שקרה החודש / השבוע: נמחקו לי כל התמונות מהמצלמה מפולין...
ח. תמונה: רגע של שעמום בחדר בפולין... אני פשוט חייב להתחיל להצטלם פה ושם...

glitter8

New member
טוב, נו ..בשבילך, עמרי..

תמונת "ענבל בהלם" מההופעה במצדה... ואפילו לא הרגשתי שצילמו אותי...

handlessman

New member
מז'תומרת בשבילי???

זה בשביל שכולם יכירו פה את כולם לעומק. שום דבר פה לא בשבילי. ותמונה זה לא מספיק, לענות על השאלון (הקצר יחסית) על כל סעיפיו!! ותתרגלו, ככה זה הולך להיות כל התפקדות חודשית!!

glitter8

New member
קוראת לסדר..

כל אחד שיציג את עצמו איך שבא לו.. לא הכי מתאים לי הטון הפיקודי משהו...ומה שיש בפורומים אחרים..... ממש לא מעניין אותי
אין על הפורום שלנו.

lile0

New member
שלום

ניסיתי פעמיים הערב לענות על השאלון המשודרג ואף להעלות תמונה, אך משום מה לא הצלחתי
אז אני אסתפק בלענות על השאלון בלי תמונה, אולי זה ילך : א. שם: לילך ב. עיר: ירושלים (אמנם אני מהפריפריה אבל בגדול אני ירושלמית) ג. שיר החודש של דויד: אהבתי אותה פעם אוהב אותה עכשיו ד. שיר החודש לא של דויד: שמעון בוסקילה/את המחר שלי ה. אלבום החודש (לא משנה של מי): אין לי ו. משהו טוב שקרה החודש / השבוע: החודש רק התחיל... ז. משהו רע שקרה החודש / השבוע: טפו טפו טפו

handlessman

New member
אז כנראה היא גדולה מדי...

ואם החודש רק התחיל - זאת בדיוק הכוונה, השאלון מתייחס לחודש שחלף...
|אייקון של בנאדם שמרגיש חכם|

lile0

New member
אז בהזדמנות אני אנסה לכווץ איזו תמונה

אז בחודש שעבר בטוח קרו דברים טובים, תן לי כמה דקות להיזכר.... אה......... טוב, אני אחזור אליכם עם תשובה

romens

New member
ובאיחור כהרגלי

שם: רונן עיר: רעננה והסביבה שיר החודש של דויד: סניורה שיר החודש לא של דויד: danger zone אלבום החודש:שלמה ארצי ירח משהו טוב שקרה החודש: החורף התחיל משהו רע שקרה החודש: החורף התחיל תמונה: אני אחרי פירמוט אז אין לי הרבה ברירות ולשים את התמונה

SHANILIROY

New member
היי אני כאן ...

ויש לי יום הולדת היום , אז בטח תיסלחו לי שלא עמדתי בכללים ...

handlessman

New member
מזל טוב!!!

איזה קטעים גם לאבא שלי יש היום יומולדת, ולעוד כמה אנשים שאני מכיר... עכשיו חזרתי מסינמה סיטי ראיתי איתו איזה סרט מאפיה טוב...

glitter8

New member
מזל טוב לשני../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

בטח נסלח לך! סבבה שמצאת זמן לבקר בפורום...

../images/Emo49.gifשני שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם

אילמלא השירים איך הייתי נשאר חיי וקיים"
" אם אתמול היה טוב אז יהיה גם מחר אני מקוה לילה טוב "
"ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה
שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום
"קניתי
לשבת מהילד הקטן שברמזור " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה "

alti26

New member
בואו להודעה

אני רואה עכשו את ההופעה במצדה זו שהפסדתי בשל הניתוח ודודי של שלי הקליט לי אותה. במפגש הבא צריך להיות פלא משהו מדהים רצוי לשכנע את דיוויד להגיע רצוי שתהיה נוכחות מקסימלית ושכולם ימשיכו לחייך גם בשבוע שלא אהיה בארץ ואשמח באם אני יעודכן בתאריך המפגש דודי

למעלה