התפקדות חודש ספטמבר+בקשה מיוחדת

always be me mc

New member
התפקדות חודש ספטמבר+בקשה מיוחדת../images/Emo65.gif

אומנם זה בא קצת באיחור אבל איך אומרים? עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא
וכשנתפקד נציין על עצמנו קודם את הדברים הבאים:
שם:
תוכנית אהובה מהוט 3:
שחקן ו/או שחקנית אהובים:
תוכנית אהובה בכלל:
הייתי רוצה לראות שרשור פרק על התוכנית:
הצעות לשיפור הפורום: והבקשה היא שכל אחד ירשום את תאריך היומהולדת שלו
כדי שאני אוכל לשמור את כולם ולעלות אותם ללוח אירועים כשאפתח כזה
וכדי שנוכל לאחל לו דברים מתי שהתאריך המיוחד יגיע
ויאללה לענות

always be me mc

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: גליה גיל: 19(מה-7 בספטמבר יענו אתמול
) מיקום(אם בא לכם): י-ם
תוכנית אהובה מהוט 3: קייל XY, הטופ מודל הבאה, אמריקן איידול
, בוסטון ליגל, מתחילות מחדש(האמת שראיתי יותר תעונות הראשונות מאשר את זו שמשודרת עכשיו), ומהעבר יש גם:נעדרים, רפואה שלמה, מכושפות, כן מותק ועוד
שחקן ו/או שחקנית אהובים: אליסה(מכושפות), הולי(מכושפות), קריסטין(סמולוויל, AXN), רוזה(רפוא"ש) ובשחקן יש את: טום(סמולוויל), מייקל(סמולוויל), נסטור קרבונל(רפוא"ש ועם הופעות אורח בהאוס ואבודים), ג'וליאן מקמהון... תוכנית אהובה בכלל: הפרקליטים
קרוב לבית, סמולוויל, חברים, הסימפסונים, בנות גילמור ועוד
הייתי רוצה לראות שרשור פרק על התוכנית: האמת אין לי ממש מושג. אולי אמריקן איידול
הצעות לשיפור הפורום: להחזיר את החוליה החלשה של הסדרות לפורום(שיעול *תזכורת ליעל* סיום שיעול), וכיוון שעדי בפנסיה חח נראה לי שאני אצטרך לעשות את הרשימה של 10 הגברים של הוט לבד אלא אם כן מישהו רוצה להצטרף ולעזור לי
יומהולדת: 7 בספטמבר כפי שציינתי לעיל
ויאללה לפני שאני זזה לישון אני רק אגיד שהחל ממחר בשעה 20:48 ככה מתחילים שידורים חוזרים של הסדרה המצחיקה "וויל וגרייס" מההתחלה
ויעלוש נראה שלא יהיה בוסטון ליגל השבוע אז באסה

YaEl 15

New member
חח... תגובה -

לא שכחתי מ"החוליה", למעשה, בדיוק היום חשבתי על זה... יש לי מבחן ביום שני, אז אולי אחריו
בקשר לרשימת הגברים של הוט.. הממ.. חשבתי מתי באמת יציעו לעשות את זה, אבל בניגוד לבנות, זה ניראה לי רעיון קצת מוזר, חוץ מזה - ברור לכולנו מי יזכה
(חסר הפופיק - אלא מי?) אז.. לא יודעת. אני אישית, מוכנה לעזור, אבל בניגוד לבנות, זה דיי צפוי...

YaEl 15

New member
עונה.

שם: יעל ***** (לא דיין, ולא לורי אהמ.. שיעול *גליה -- אהה** סיום שיעול)
גיל: 15 וכמה חודשים... אין לי כוח לחשב תאריך לידה: 04.01.92 (עברי - כ"ח טבת
)
מיקום(אם בא לכם): לא בא לנו
מרכז
תוכנית אהובה מהוט 3: אממ.. לא יודעת, אולי.. האוס? ביתי האהוב, תשוקתי (הרדומה
בגלל השעה) זה שמעורר את חמלתי, אהבתי... או.קי.. - חיבתי. זה שמוציא מלחיי סומק... ומכריח אותי לחייך חיוך דבלי, עד שכואבים לי כל השרירים באיזור... אז כן, האוס.
שחקן ו/או שחקנית אהובים: אויי.. יויו.. לורי !! יאיי ! כמה זמן לא ראיתי אותו.. רגע, אממ.. כמה שעות, ראיתי את ההתחלה של הפרק היום !! יאמי !! |מתגעגעת-ומחכה-למחר|
תוכנית אהובה בכלל: חחח... חחחחחחחחח... חחחחחח... |חיוך דבילי| *מסמיקה בטימטום משולב במבטי זימה מרושעים*
הייתי רוצה לראות שרשור פרק על התוכנית: כל מה שמעניין אותי, כבר יש לו שפ"ש.. אגב, ראיתם שמחזירים את בטיפול ?!!! איזה יופי !! במקום 'מה קשור?' סוף סוף תוכנית ישראלית טובה באמת
שכן קשורה
יש עונה חדשה מתישהו? או שנסתפק בש"חים לעד? מישהו יודע?
הצעות לשיפור הפורום: אין
אבל אין ספק שצריך להוסיף עוד.. שפ"שים בלבד לא מספיקים... אני פתוחה להצעות.. חח.. אולי דיונים?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifממ... אין נושא. אני.

שם: ענת גיל: 13 מיקום(אם בא לכם): חור בעמק יזרעאל. למרות שאחותי אומרת שזה לא, אבל זה כן תוכנית אהובה מהוט 3: האוס
שחקן ו/או שחקנית אהובים: יו לאורי תוכנית אהובה בכלל: הישרדות והאוס הייתי רוצה לראות שרשור פרק על התוכנית: אממ כבר יש על האוס הצעות לשיפור הפורום: אממ.. לא יודעת, אני לא יצירתית. אבל אולי עוד כמה תחרויות (כאילו שמצביעים). אולי על איזה עונה של טופ מודל.. יומולדת
: 10.8.1994

../images/Emo13.gif

שם: דרור גיל:14 בערך מיקום(אם בא לכם): תוכנית אהובה מהוט 3:פרוייקט מסלול,קייל XY,טיפטיפה בית חולים ג'נרל(בתקווה שקארי מופיעה שם
),שוגר אהובתי
לא מזמן התחלתי לראות הטופ מודל הבאה..והאוס שיוצא לי שחקן ו/או שחקנית אהובים:
תוכנית אהובה בכלל:פרוייקט
הייתי רוצה לראות שרשור פרק על התוכנית:שוגר אהובתי(?) הצעות לשיפור הפורום:משחקונים וסיכומים קבועים

adi love noa

New member
אני../images/Emo9.gif

חזרתי לראש השנה אז מתחשק לי גם להתפקד...התגעגעתי לכתוב בפורום הזה שם: עדי גיל:עוד חודשיים 18 מיקום(אם בא לכם): תוכנית אהובה מהוט 3:המון זמן לא יצא לי לראות אבל מדיום לנצח
שחקן ו/או שחקנית אהובים:ריאן גוסלינג תוכנית אהובה בכלל:יריחו הייתי רוצה לראות שרשור פרק על התוכנית: הצעות לשיפור הפורום:ממה ששמתע לב כמות השרשורים יורדת וגם המשפחקים החברתיים אולי אפשר לעשות אם זה משהו...

4hilla4

New member
עונה!!

שם: הילה גיל: 12 מיקום(אם בא לכם): גבעתיים
תוכנית אהובה מהוט 3: טופ מודל, האוס, ימ"ח שחקן ו/או שחקנית אהובים: דידרה הול, קנדיס ברגן, מישל פייפר תוכנית אהובה בכלל: בוסטון ליגל וימ"ח הייתי רוצה לראות שרשור פרק על התוכנית: לבוסטון ליגל כבר יש אז.. כלופ.. הצעות לשיפור הפורום: הפורום מעולה! אולי עוד משחק או משהו תאריך לידה- 4.4.1995

danielle23

New member
עונה../images/Emo13.gif (באיחור קטן ../images/Emo3.gif)

שם: דניאל גיל: 15 מיקום(אם בא לכם): חיפה סיטי תוכנית אהובה מהוט 3: יש 3 חח: האוס, קייל XY ו-וויל וגרייס (גם המשרד ובוסטון ליגל, אבל אלה הכי =]) שחקן ו/או שחקנית אהובים: בראדלי קופר(?)... לוידעת.. תוכנית אהובה בכלל: חברים

4hilla4

New member
בוסטון ליגל../images/Emo47.gif

הסדרה האהובה עליי! וגם ימי חיינו
וחברים היא באמת סדרה ענקית!!

למעלה