התפקדות חודש ספטמבר !!

itzikch

New member
התפקדות חודש ספטמבר !!

שם: גיל: מקום מגורים: מה הדבר הכי טוב שעשיתם בחופש ? : הופעה של NIN או NOFX ? : תמונה :

Musedol

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

מקום מגורים: שהם מה הדבר הכי טוב שעשיתם בחופש ? : הייתי חודש בארה"ב, המון חברים הופעה של NIN או NOFX ? : מעדיפה ל NOFX, אבל לא הולכת לאף אחד מהם
תמונה :

../images/Emo223.gif

שם: ספיר גיל: 17 וחצי מקום מגורים: ב"ש מה הדבר הכי טוב שעשיתם בחופש ? : נראה לי ים ות"א הופעה של NIN או NOFX ? : אני רוצה לניין.. שמישהו יבוא איתי

o pie

New member
עונה

שם: אריאל גיל: 17 מקום מגורים: רעננה מה הדבר הכי טוב שעשיתם בחופש ? : לא עשיתי שום דבר טוב... הופעה של NIN או NOFX ? : הייתי הולך בכיף ל- NIN, אבל קצת יקר ואין עם מי ללכת.

עונה

שם:עידו גיל:12 [ם:] מקום מגורים:ר"ג מה הדבר הכי טוב שעשיתם בחופש ? : מחנה קיץ בצופים D: [אני לא צופיפניק :<] הופעה של NIN או NOFX ? : יעזור לך לדעת שאני לא מכיר את שתי הלהקות האלה? :) תמונה : http://www.dinamic.co.il/images/snnv1vo9ol.jpg אתם ביקשתם תמונה :O וכן אני יודע שאני לא נראה בן 12 וכןןן אני בגובה 1.7 מטר... [אני סתם אוהב להשוויץ חחח P:]

itzikch

New member
עונה

שם: איציק גיל: 21 מקום מגורים : נס ציונה מה הדבר הכי טוב שעשיתם בחופש ? עבדתי ועבדתי ועבדתי , הייתי בים המלח , אילת , מסיבה של מיוז !! פגשתי את אורטל ~! :) הופעה של NIN או NOFX ? תאמת אף אחד מהם ... BEP !!! בשביל פרגי !!

GD ROCKS

New member
תכלס BEP נשמע אחד הכייפים.

אם היה כסף הייתי הולכת בכייף.

AeroFan

New member
Yup

שם: אלדד גיל: 20 מקום מגורים: נתניה מה הדבר הכי טוב שעשיתם בחופש ? : לא זוכר וזה לא בדיוק היה חופש הופעה של NIN או NOFX ? : אף אחד מהם תמונה :

noynav

New member
בוקר! :) [אריאל בטח יביןXD]

שם: נויה^^ גיל: אולמוסט 16. מקום מגורים: ראשון לציון. מה הדבר הכי טוב שעשיתם בחופש ? : תכלס הרבה דברים, אבל לסגור את החופש בים היה לדעתי הדבר הכי טוב, למרות שנהניתי כל הזמן. הופעה של NIN או NOFX ? : אני לא שומעת את שניהם, אבל NIN תמונה : תגדילו, היא מטושטשת גם ככה

orit a3at

New member
עונההההההה- כנסוו כנסו

שם: נטלי גיל: תכף 19 מקום מגורים: חור ליד ירושלים מה הדבר הכי טוב שעשיתם בחופש ?השלמתי את כל הפרקים של הפמליה (הסדרה הכיייי ענקית שקיימת בפאקינג יוניברס), השתתפתי בפסטיבל מחול בבולגריה- היה ענק! הופעה של NIN או NOFX ?שניהם לא, אינקיובוס, סתם כי אין שום דבר אחר טוב ששוה להוציא עליו את הכסף, אולי אביתר בנאי בארץ. תמונה : יש כבר בפורום תמונה שלי... ואין לי תמונה שתתעלה על התמונה עם חוזה וקילמור

itzikch

New member
הפמליה אחת התוכניות החזקות !!!

כמה קללות בתוכנית אחת חח ארי המלך !

fuckinGAL

New member
moi

שם:גל גיל:16 מקום מגורים:אשדוד מה הדבר הכי טוב שעשיתם בחופש ? : כפר המוזיקה הופעה של NIN או NOFX ? : NIN תמונה :

L A D Y B U G 2

New member
ווואאאהההה......

סתם אין לי כותרת
שם:אורטל גיל: 20 מקום מגורים: ירוחם מה הדבר הכי טוב שעשיתם בחופש ?: השתחררתי מצה"ל!!! ביקרתי קצת בים המלח ואילת (לא עם איציק), מסיבת מיוז כמובן!!! ופגשתי את איציק!! הופעה של NIN או NOFX ? : לא ואני בכלל לא מכירה את NOFX...

patito ƒeo

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo107.gif

שם: רותם גיל: 17 מקום מגורים: ליד עפולה מה הדבר הכי טוב שעשיתם בחופש ? : הופעה של אוונסנס איך לא[::::::: הופעה של NIN או NOFX ? : אם לא הייתי בפולין, ברור שNIN!!! עזבו את זה שאני לא מכירה ת'להקה השנייה חוץ משיר אחד או שניים

Incubus Creep

New member
*כותרת*

שם: כרמל גיל: 15.5 מקום מגורים: ת"א מה הדבר הכי טוב שעשיתם בחופש ? : הממ נסעתי לטורקיה ושמו אותנו בסוויטה במלון מדהים כפיצוי לטעות של המלון
הופעה של NIN או NOFX ? : שמעתי רק שני שירים של NIN ו-0 של NOFX אז אין לי ממש דעה בעניין תמונה : אין לי כח לחפש:|

GD ROCKS

New member
^^

שם: רותי גיל: 17 מקום מגורים: ב"ש מה הדבר הכי טוב שעשיתם בחופש ?: היה מלא :) אבל דבר שונה שהיה מזה מגניב זה לעשות פיקניק בבוקר D: זה היה כלכך מגניבXD הופעה של NIN או NOFX ? : נופקס אבל זה לא שאני הולכת ): אפחד לא בא איתי ): איך לעזאזל אנשים לא שומעים אותם אוףףףף!! אני מבואסת מהחיים בגלל הדבר הזה. תמונה : אין לי כוח

AurelieG

New member
עונה ../images/Emo3.gif

אני לא פה הרבה בגלל הצבא אבל בכל זאת מציצה לפעמים :) שם: אורלי גיל: 18.5 מקום מגורים: אשדוד מה הדבר הכי טוב שעשיתם בחופש ? : אממ לא היה באמת חופש אבל היה כפר המוזיקה וטירונות בת זונה :p הופעה של NIN או NOFX ? : NOFX .. אבל לצערי לא יוצא לי ללכת :( תמונה : אין לי עדכנית :(

למעלה