התפקדות חודש פבואר

עדנונית

New member
התפקדות חודש פבואר

שם: גיל: מיקום: יום מעודף בשבוע: משו טוב שקרה החודש: משו פחות טוב שקרה החודש: שיר שליווה אותך רוב החודש:

RTur

New member
1

שם: ארתור גיל: 18 מיקום: באר שבע יום מעודף בשבוע: הממ.. אני אלך על שלישי-חמישי כי אלה בד"כ ימי הופעות חחח משו טוב שקרה החודש: ההופעה של הדורבנים בבארבי משו פחות טוב שקרה החודש: פספסתי הופעה של קרן אבראשי כי הקפיצו אותי לעבודה חחח שיר שליווה אותך רוב החודש: הממ.. יש כמה - סמבסתיו, כל מה שרצית, אריק ברמן: יום חדש נפלא, בין אלון לאזדרכת, בינונימי, כמו שזה היה (עם אפרת גוש), מירי מסיקה - מאמי, דודו טסה: 2006, זמן שלנו, אמרי לי.

The BullsEye

New member
מתפקד!

שם: ניצן גיל: 16 וחצי מיקום: אי שם בשרון. יום מעודף בשבוע: משתנה מזמן לזמן. משו טוב שקרה החודש: הופעה של המגמה שאני בין היתר אירגנתי אותה. משו פחות טוב שקרה החודש: לא היה משו מיוחד כזה. שיר שליווה אותך רוב החודש: באותה הופעה ניגנו בתור שיר הסיום את "... המנוע" (נחשו של מי) ויצא שזה השיר שחרשתי הכי הרבה פעמים (עקב חזרות והיי מטורף שאחרי הערב).

jtish

New member
מתפקד פעם ראשונה

שם: יונתן מיקום: ארה"ב יום מעודף בשבוע: שישי משוה טוב שקורה החודש: הופעה של 311 משהו פוחת טוב שקורה החודש: לימודים מבחנים ועבודות. שיר שליווה אותך רוב החודש: היום השישי

טלטל1410

New member
חדשה, וגם אגיב {:

שם: טל גיל: 14 מיקום: אזור חיפה. יום מעודף בשבוע: חמישי משו טוב שקרה החודש: התברר שנתנו לי ציונים די גבוהים לתעודה {: משו פחות טוב שקרה החודש: פיספסתי את ההסעה ונרשמה לי מנת היעדרות. שיר שליווה אותך רוב החודש: "להפסיק לאכול עוגות"- שייגעצ, (ככה יצא).

ברוכה הבאה!

וואי איך אני שונאת לפספס בבוקר את ההסעה! כבר ערים ומוכנים ללכת, ואז צריך לחכות מלא זמן לבאה [אם יש בכלל] ואי אפשר פשוט לחזור לישון.

RTur

New member
וולקאם ../images/Emo13.gif

השתלבות נעימה

חודש נעים לכולם. ../images/Emo13.gif

שם: ירדן גיל: 18 מיקום: KY יום מעודף בשבוע: סופ"ש.
משו טוב שקרה החודש: תרמתי דם! משו פחות טוב שקרה החודש: לחץ. שיר שליווה אותך רוב החודש: יצא לי לחרוש קצת על Audioslave, לא משהו ספציפי אבל.

jtish

New member
רחוק מארה"ב

אבל כשהייתי בצבא ראיתי את הדורבנים כל הזמן, והיה לי את הדיסק שלהם בגלג"צ עוד לפני שצא הדיסק וראיתי אותם בתמונע.. .היה אחלה תקופה, ואז נסעתי ללימודים בארה"ב אבל הדיסקים איתי כל הזמן... ול הזמן בCD, איך אתם התחלטם עם הדורבנים??? שתפו מידע..

AmiTutiT14

New member
ררררג..../images/Emo210.gif

שם: עמית גיל: 16 ורבע מיקום: ירושלים הבירה יום מעודף בשבוע: שישי משו טוב שקרה החודש: מכבי סוף סוף הפסידה בחצי גמר גביע. יש עתיד לכדורסל בארץ
משו פחות טוב שקרה החודש: בגרות.. שיר שליווה אותך רוב החודש: היא לא תדע- גזוז הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה ואני עדיין הכי חמודה

שם: ברי גיל: 17.4 מיקום: תל אביב המרכז בבקשה! יום מעודף בשבוע: חמישי אחלה יום לפרילנד חח סתם לפאבים בעיקרון משו טוב שקרה החודש: לחברה שלי הייתה מסיבה והיה קטלנייי משו פחות טוב שקרה החודש: אמרתי לו ש-די! שיר שליווה אותך רוב החודש: התחלה חדשה.. בהקשר לשורה למעלה

עדנונית

New member
אני../images/Emo9.gif

שם:עדן גיל:18 מיקום:חדר ממד יום מעודף בשבוע:חמישי משו טוב שקרה החודש:החינה של בת דודה שלי משו פחות טוב שקרה החודש:לא משו מיוחד שיר שליווה אותך רוב החודש:"הלילה יעבור"

למעלה