התפקדות חודש תשיעי

אשכר ש

New member
זה באמת כבר הרבה זמן אבל

אולי תנסי להתנחם במחשבה, שהתינוק שלך זקוק לעוד זמן בתוכך בכדי לצאת יותר בשל לעולם... מאחלת לך לידה קרובה ומוצלחת!

Manty

New member
../images/Emo24.gif

כל כך מזדהה עם ההרגשה. הרגשתי אותו דבר לפני חודשיים ובסוף.. ילדתי
מה שעזר לי זה שני דברים: 1. להכניס לראש שאת עומדת להיות בהריון לנצח וכך לא תתאכזבי כל בוקר כשאין חדש. תתכנני דברים כפיים לימים הקרובים (והרחוקים
) בכדי שיהיה לך something to look forward to וכששואלים אותך מתי את אמורה ללדת, תגידי: אף פעם! 2. תערכי רשימה של "מה חיובי בלהיות עדיין בהריון" לדוגמא: את יכולה להתקלח מתי שבא לך, את יכולה לישון רוב הלילה ללא הפרעות, את לא צריכה להסתובב עם תחבושות במשך שבועות, וכדומה. (אני בטוחה שאחרות יוכלו לעלות נקודות נוספות..
דבי???
) תעדכני

mise

New member
את יכולה לישון רוב הלילה ללא הפרעות

WRONG!!! אמנם אני מניקה עכשיו, אז ממילא לא ישנה כל הלילה, אבל גם בהריון הראשון לא הצלחתי לישון כל הלילה בחודש שמיני ותשיעי. במקרה הפרטי שלי אני גם לא יכולה להתקלח מתי שבא לי, יש לי זעטוטה שמכתיבה לי את הזמנים. אפשר לנסות להעלות רעיונות חיוביים להיות בהריון, תשיעי מטופלת ומניקה בת שנה וחודש?

Manty

New member
../images/Emo46.gif את לא עוזרת....!!!

וגם לא דוגמא
ובמיוחד בשבילך: החיובי במצבך הוא.... יש לך רק ילדה אחת להניק\להחזיק\להרדים\לקלח שאמשיך...? (אחרי הלידה, נפתח לך שירשור של מה חיובי בלהיות מטופלת ומניקה בת שנה וחודש ותינוקת בת יומה
)

ס ו ל ה

New member
אני מוסיפה,לעניין "החשיבה החיובית

לגבי הריון "פילי" 1. כולם עדיין מפנקים רק אותי! 2. לגיטימי לבקש עיסוי ברגליים מהבעל גם על הבוקר בקול מתפנק ולא לחטוף "זבטה" ! 3.אפשר ללטף את הבטן ולחשוב מחשבות טובות וחיוביות כמו " איזו בטן שמנה ויפה! ולדעת שעוד מעט זו תהיה בטן שמנה ונוזלית! (מה עדיף?) 4. אפשר להתקלח עם שני הטף ביחד באמבטיה למרות שצפוף מאד. עם שלישי זה כבר לא יהיה אפשרי! 5. אפשר כשעייפים בלילה פשוט לסגור את האור ולשון בידיעה שרק פיפי לוחץ יעיר אותי ולא תינוקת קטנה ומורעבת... 6. אמשיך מחר זו יופי של תרפיה עבורי מתברר!!! חי חי חי

תהני מזה שיש לך "אישור" להיות

"משוגעת" שמחליטה לנקות פתאום, רוצה לקנות, עצבנית יש לזה שם אחר כך אין את זה . ולהנות ממה שי כרגע בלי לחפש את המחר למרות שזה מאוד מאוד קשה. הרבה הליכות בטבע המקסים ולהנות מהזמן שיש לך עם עצמך. מאחלת לך סוף כיפי.

mise

New member
אם היה יוצא לי להקשיב לשיחת גברים

טיפוסית (שוב) בחיי, זה היה נשמע כאילו מדובר על כל אשה שהיא, בלי קשר לאם היא בהריון או לא.

למעלה