התפקדות חזרה ללימודים. |צנונית|

צאיג

New member
התפקדות חזרה ללימודים. |צנונית|

שם:
שם משפחה:
עולה לכתה:
מקצוע אהוב:
מקצוע שנוא:
מספר אהוב מ1-10:
מתרגש/ת לחזרה ללימודים? תענו.

noagdfan

New member
../images/Emo34.gif

שם: נועה. שם משפחה: סוציאנו DDDD: . גיל: 16. עיר: מודיעין. עולה לכתה: יא
מקצוע אהוב: לא.. מקצוע שנוא: תנ"ך. מספר אהוב מ1-10: מהזהקשור? מתרגש/ת לחזרה ללימודים? לאאאאאאאאאא.

GrEeNgIrL3

New member
ראשונהה ../images/Emo3.gif

שם: הילה שם משפחה:/ גיל:17 עיר:ב"ש עולה לכתה: יב' מקצוע אהוב:אנגלית מקצוע שנוא:מתמטיקה
מספר אהוב מ1-10: 7 מתרגש/ת לחזרה ללימודים? אממ... לא ממש.. רק מהעובדה שזאת הפעם האחרונה :)

צאיג

New member
|צנונית|

שם: כרמל/קרמל/נסטי.
שם משפחה: צאיג.
עיר: תל אביב.
עולה לכתה: ז'.
מקצוע אהוב: מחשבים?
מקצוע שנוא: תנ"ך.
מספר אהוב מ1-10: 2
מתרגש/ת לחזרה ללימודים? אממ... כן.

עונה D: ../images/Emo103.gif

שם: הדר.
שם משפחה:.
עיר: ראשל"צ. >_<
עולה לכיתה: ח'. ;[
מקצוע אהוב: ספורט. D:
מקצוע שנוא: מתמטיקה ופיזיקה!~@$#@%$#^%766565&^%%^
מספר אהוב מ1-10: 2. 4. 8. D:
מתרגש/ת לחזרה ללימודים? כול כך לא. >_<

Green for a Day

New member
אני

שם: מאי שם משפחה: אעמחפםרטח גיל: 15 עיר: זכרון עולה לכתה: י' מקצוע אהוב: אה..אמנות? מקצוע שנוא: לא יודעת. היסטוריה או משו.. מספר אהוב מ1-10: 8 מתרגש/ת לחזרה ללימודים? כבר חזרתי ;[

simple day1

New member
עונה..

שם: גבי שם משפחה: שובל גיל: 14 ועוד מעט 15 עיר: הרצליה עולה לכתה:ט' מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: הכול מספר אהוב מ1-10: 7 מתרגש/ת לחזרה ללימודים? לא

WiseL

New member
עוני

שם: מור שם משפחה: ויזל גיל: 17 עיר: ביאליק עולה לכתה: יב מקצוע אהוב: מחשבים מקצוע שנוא: תנך אבל אני כבר לא לומדת מספר אהוב מ1-10: 5 מתרגש/ת לחזרה ללימודים? לא.

RandomLi

New member
../images/Emo119.gif

שם: אורן שם משפחה: ישראל גיל: 13 וקצת עיר: אלפי-מנשה (קרוב לכפר-סבא) עולה לכתה: ח' מקצוע אהוב: אומנות...אבל בגלל שאנחנו כבר לא לומדים את זה, אז מחשבים או ספרות מקצוע שנוא: מתמטיקה, תנ"ך, היסטוריה, ורוב הסיכויים שגם אזרחות (כי אני אתחיל ללמוד את זה רק השנה...אבל זה כבר נשמע כמו מקצוע משעמם ושנוא...) מספר אהוב מ1-10: נממ....3 מתרגש/ת לחזרה ללימודים? לא ממש...

עונה.

שם: ג'ו
שם משפחה: גיל: 13.5 עיר: חור קטן בגולן. עולה לכתה: ח' מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: כל המקצועות של המחנכת:-\ מספר אהוב מ1-10: 36. מתרגש/ת לחזרה ללימודים? לא.

mogili

New member
פף

שם: גילי שם משפחה: אתם לא באמת צריכים לדעת -.- גיל: 14 עיר: קיבוצון בצפון(האהא חרוז XD) עולה לכתה: ט' מקצוע אהוב: אני מניחה שסינטימיוזיק(למי שלא יודע- לומדים שם על מוזיקה וכותבים "יצירות" בתוכנות במחשב) וגם את זה לא ממש מקצוע שנוא: מתמטיקה מספר אהוב מ1-10: 3 מתרגש/ת לחזרה ללימודים? לא במיוחד

:O ../images/Emo163.gif

שם: נועה שם משפחה: . גיל: 15 עיר: X עולה לכתה: י' מקצוע אהוב: תיאטרון מקצוע שנוא: מת' מספר אהוב מ1-10: 4 מתרגש/ת לחזרה ללימודים? לא, אבל לא כזה חרא לי שחוזרים. :)

SuperGirl711

New member
|נושא|

שם: מאיה. שם משפחה: כן, מה שתגידו. ואולי אתם גם רוצים את הכתובת שלי, ואת מספר כרטיס האשראי שלי? גיל: 18 וחודשיים. עיר: אשקלון. עולה לכתה: י"ג.D: מקצוע אהוב: נו, באמאשלכם, תתעסקו בדסברים פחות ילדותיים. אבל אהבתי תיאטרון כשלמדתי בבית הספר. מקצוע שנוא: שנאתי מתמטיקה. מספר אהוב מ1-10: 711 מתרגש/ת לחזרה ללימודים? המממ.... כשאני אחזור ללימודים אני אודיע לכם.

m i c k e y 15

New member
אללההההה...עכשיו התקלחתי חח

שם: מיכל
שם משפחה: ------
עיר: קרית ביאליק
עולה לכתה: י"א
מקצוע אהוב: אנגלית, היסטוריה
מקצוע שנוא: מתמטיקה
מספר אהוב מ1-10:7
מתרגש/ת לחזרה ללימודים? לא ממש..זה מבאס

GD ROCKS

New member
איזה כייף לי אני מתחילה ב10 וחצי ^^

שם: רותי שם משפחה: להלהלה גיל: 16 עיר: בש עולה לכתה: יא מקצוע אהוב: .... ואללה אין לי מושג. אולי ביולוגיה. לאלא. מקצוע שנוא: פיסיקה מספר אהוב מ1-10: 21 D: מתרגש/ת לחזרה ללימודים? לא.

AriellA100

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

שם: אריאלה שם משפחה: וואט איז איט גוד פור??... גיל: 17.5 עיר: עכו עולה לכתה: י"ב מקצוע אהוב: אמממממממממממממ אמממממ לאדעת מקצוע שנוא: ספורט/ספרות מספר אהוב מ1-10: 6 מתרגש/ת לחזרה ללימודים? לא, סתם מבואסת...

l i o r a n g e

New member
בלעבלע

שם:ליאור-תום-פולי שם משפחה:מרקיורי גיל:13 ו-13 ימים עיר:אם אפר שלקרוא לזה ככה אז מצפה רמון. עולה לכתה:ח' מקצוע אהוב:מממ.. נממ... מורשת.. >< מקצוע שנוא:מת' מספר אהוב מ1-10: 4 מתרגש/ת לחזרה ללימודים?לא.

green rebel

New member
../images/Emo191.gif

שם: עדן שם משפחה: **** גיל: 12 עיר: עפולה עולה לכתה: ז' 5 גמיש מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: ספורט והיסטוריה מספר אהוב מ1-10: 7 מתרגש/ת לחזרה ללימודים? דיי...

coullette

New member
אהההההה

שם: נמאס לי שם משפחה: X גיל: 22 עיר: ראשון לזיון עולה לכתה: לא זוכרת כבר איזה שנה אני מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: הכל מספר אהוב מ1-10: 10 מתרגש/ת לחזרה ללימודים? מה זה... :\

למעלה