התפקדות יולי

BaRbiK

New member
התפקדות יולי ../images/Emo13.gif

(רק עכשיו, כי הייתי בקורס הדרכה של המשצים וחזרתי אתמול בלילה..)
שם:
דרך ליצירת קשר:
תוכניות לחופש:

hodayoyo

New member
חזרת../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

איך היה? שם: הודיה גיל: 18 אזור מגורים: החל מעוד חודשיים- ת"א דרך ליצירת קשר: מסרים זה הכי כיף תוכניות לחופש: גם כן חופש... טוב, אז במהלך חודש יולי אני עובדת (מטפלת כל יום מ7 בבוקר עד 4 אחה"צ בתינוקת בת 3 חודשים). בסוף יולי יש לי כמה ימים קורס באוניברסיטת ת"א. בתחילת אוגוסט ההורים נוסעים לכמה ימים אז יהיה כיף. בשלב הזה יש לי בערך שבוע וחצי חופש. באמצע אוגוסט אני יוצאת לסמינריון של 10 ימים, עדיין לא ידוע איפה ואני מאוווד מקווה שזה יהיה במקום נורמלי. ואז יש את השבוע האחרון של אוגוסט שלדעתי אני כבר אתמקם בדירה בת"א והכל

חופש כיפ!

שם: תמר גיל: 16 איזור מגורים: צפון דרך ליצירת קשר: מסרים תכניות לחופש : כלום :( מתה לנסוע רחוק-רחוק... אם יש למישו רעיונות...

BaRbiK

New member
היה כיף ../images/Emo13.gif ../images/Emo178.gif

שם:בר
אזור מגורים: חיפה
דרך ליצירת קשר: מסרים
תוכניות לחופש:שבועיים לעבוד, שבוע טורקיה,אולי שבוע אילת

S h A b i T

New member
יאללה בלאגן.

שם:אלמוג. גיל: 17. אזור מגורים: ראש העין . דרך ליצירת קשר: 166762078 תוכניות לחופש: רבותה, רבותה, רבותה.

י yuval

New member
התפקדות יולי!!

באיחור קל... כי הייתי במחנה קיץ 5 ימים והיה ממש כיף! שם: יובל גיל: 14 ומשהו אזור מגורים: חיפה דרך ליצירת קשר: 264007323 תוכניות לחופש: שבוע אילת.. לעבוד קצת כנראה... וזהו בסך הכל...

Simple Sam

New member
:)

שם:טל גיל:15.8 אזור מגורים:צורן
דרך ליצירת קשר:327252380 תוכניות לחופש-קייטנה,צלילה אם אמא לא תיהיה עצבנית, מצלמה,מד"מים,ניצנים,הופעות וכאלו.

למעלה