התפקדות יולי

התפקדות יולי ../images/Emo195.gif

שם: גיל: כתה/עיסוק: מקום מגורים: אייסיקיו: מסנג'ר: אימייל: דבר טוב שקרה במהלך החודש הקודם: דבר שאתם מצפים לו במהלך החודש הנוכחי: תמונה:

A t z a

New member
מתפקדת../images/Emo80.gif

שם:דנה גיל:17 מחר
כתה/עיסוק:עולה לי"ב מקום מגורים: אייסיקיו: מסנג'ר:במסרים אימייל:כנ"ל דבר טוב שקרה במהלך החודש הקודם: הרבה דברים דבר שאתם מצפים לו במהלך החודש הנוכחי: הרבה דברים תמונה: חלילה

רותם 264

New member
יוווווווו מזל טוב, דנעעע../images/Emo70.gif

אי, אי... אצה-פקאצע.. היו ימים...
מקווה שחגגת ובילית ונהנת ושהיה לך יום כייפי במיוחד
המון אושר והצלחה ועוגות ומתנות וכל מה שאת רוצה
לך

A t z a

New member
תודה../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

מליון שנה שלא דיברנו... תודה!!!!

izzys

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif

izzys

New member
../images/Emo42.gif

שם: מור. גיל: 16+. כתה/עיסוק: עולה לי"א, עובדת בקסטרו
. מקום מגורים: חיפה. אייסיקיו: 291-170-281. מסנג'ר: אין צורך. אימייל: [email protected] דבר טוב שקרה במהלך החודש הקודם: היו כמה. דבר שאתם מצפים לו במהלך החודש הנוכחי: להנות, אבל באמת. עבודה ומוזיקה. תמונה: מאפריל השנה.

TziMHoNoa

New member
ממ..

שם: נועה גיל: 17 בקרוב כתה/עיסוק: עולה לי"ב מקום מגורים: ראשל"צ מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 173721568 דבר טוב שקרה במהלך החודש הקודם: החופש התחיל, סיימנו סרט גמר של השנה, והרבה דברים שהולכים לקרות החודש קיבלו אישור להתחיל לזוז דבר שאתם מצפים לו במהלך החודש הנוכחי: שלושה ימים בירושלים, ובעיקר- טיול ארוך מאד לגליל

מתפקד

שם: עמוס גיל: 14 כתה/עיסוק: עוד מעט ח' מקום מגורים: כפ"ס אייסיקיו: 204685990 מסנג'ר: - אימייל: ...

../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

שם: רעות גיל:17 כתה/עיסוק:עולה ליב', ושבוע הבא מתחילה לעבוד בצומת ספרים
מקום מגורים: ראשל"צ אייסיקיו: מסר מסנג'ר: כנ"ל אימייל: כנ"ל דבר טוב שקרה במהלך החודש הקודם: שסיימנו עם הבגרויות(חחח טוב חוץ ממועדי ב') והשהתחלתי להקליט סקיצה לשיר
דבר שאתם מצפים לו במהלך החודש הנוכחי: לעבור את המועדי ב'
, להתחיל לעבוד בצומת ספרים, להבין משהו מהעבודת גמר שאני עושה, לסיים הקלטות ולהחליף כבר מיתריםםםםם

התפקדות יולי ../images/Emo13.gif

שם: ענבר. גיל: 17. כתה/עיסוק: סיימתי יב', אני סוקרת במכון 'חקר', ובקרוב מאד אני נכנסת לשנת שירות בכפר גלים שליד חיפה. מקום מגורים: אריאל. אייסיקיו: 249097482. מסנג'ר: אימייל: דבר טוב שקרה במהלך החודש הקודם: נסיעות, הופעות מיוחדות, התקבלתי לנח"ל סופית, הסתיימו הבגרויות. דבר שאתם מצפים לו במהלך החודש הנוכחי: יומולדת לאוחנה היום ב00:00, נסיעה לחיפה, לסיים כמו שצריך את העבודה, אילת פעמיים
, ודברים ספונטניים. תמונה:

רותם 264

New member
הי, לא ידעתי שאת עושה שנת שירות

אני עושה בפנימייה לנוער סיכון בחיפה.. מה זה המקום הזה שאת עושה בו את השירות? (פנימיה, כפר נוער, מה..?)

לנוער בסיכון? ועוד בחיפה?

. כנ"ל, רק בכפר גלים [שזה ממש 5 דק' מקניון חיפה]. פנימייה לילדים עם חיים לא פשוטים, בואי נגיד.. לא יהיה קל. בהצלחה לך

רותם 264

New member
../images/Emo51.gif

לא יודעת בדיוק על איזה קניון מדובר.. הפנימייה שבה אני אהיה נמצאת במרכז חורב מניחה שניפגש במקרה כמה פעמים אם זה קרוב..
תודה והמון הצלחה גם לך

תודה רבה ../images/Emo8.gif

מרכז חורב?! לא ידעתי שיש שם פנימיות
אני דווקא מכירה את האזור, אולי יותר מדי טוב [מור הרסה לי ת'חיים
.] בטח נתראה
.

izzys

New member
יש קצת אחרי חורב בצד ימין פנימיית נוער.

מכירה מכירה, אבל תמיד אפשר לעבוד על זה עוד קצת
. ( שמחה להרוס את חייך בכל ביקור מחדש
)