התפקדות יולי.

התפקדות יולי. ../images/Emo228.gif

שם: שיר החודש: שיר החודש של קין: תכנית/סרט/ספר/משהו: איך היה החודש שחלף: תוכניות/ציפיות לחודש יולי: אוהבים את הקיץ? יש תוכניות מיוחדות לקיץ? מסר לאומה: תמונה: שאלת בונוס: מה אתם חושבים על מותו ההזוי ובטרם עת של מייקל?

Lyla Bellamy

New member
..

שם:שגית שיר החודש:לייפליין - פאפא רוץ' שיר החודש של קין:... תכנית/סרט/ספר/משהו:דם אמיתי איך היה החודש שחלף:מעייף תוכניות/ציפיות לחודש יולי:עבודה... אוהבים את הקיץ? יש תוכניות מיוחדות לקיץ? עבודה עבודה בתקווה לא לפשל , איכסה קיץ . חופש כיף מסר לאומה::( תמונה:.. שאלת בונוס: מה אתם חושבים על מותו ההזוי ובטרם עת של מייקל? באסה

dans girl

New member
../images/Emo185.gifמתפקדת ../images/Emo13.gif שם: דפי. שיר החודש: גולשים - אסף אמדורסקי שיר החודש של קין: לא שמעתי הרבה קין החודש. נאמר bend & break תכנית/סרט/ספר/משהו: ווידס - גאונות/ההצעה - ריאן../images/Emo99.gif/ sense and sensebility של ג'יין אוסטין ../images/Emo99.gif/משהו איך היה החודש שחלף: מעולה ../images/Emo13.gif תוכניות/ציפיות לחודש יולי: כמה הופעות טובות (דניאל קורן היום בערב ../images/Emo9.gif), מפגשפורום זוב"י. אוהבים את הקיץ? יש תוכניות מיוחדות לקיץ? שונאת את הקיץ ../images/Emo11.gif. בכל ליבי ../images/Emo11.gif. ותוכניות מיוחדות לא, היות ואין לי חופש ../images/Emo3.gif. מסר לאומה: . תמונה: ../images/Emo13.gif

Lyla Bellamy

New member
מה עם מפגש פורום באמת ../images/Emo12.gif

אני מעדיפה החודש האמת . אבל גיתית מתי את חוזרת?

dans girl

New member
../images/Emo185.gifבד"כ עושים מפגש אמיתי אולי פעם בשנה בבית של מישהו, באמת עם רוב האנשים. אבל חוץ מזה משתדלים גם בהזדמנויות אחרות, כמו סרט חדש של ריאן ריינולדס שלאחת מהפורום יש אובססיה לגביו והיא קצת הדביקה את כולן, אז הלכנו כולנו לראות את "ההצעה" ושמענו אותה מצפצפת ../images/Emo6.gif.

../images/Emo9.gif

שם: שרי שיר החודש: לא נראה לי שיש אחד מובהק כזה... האייפוד כל הזמן על shuffle
שיר החודש של קין: נתקלתי בקאבר המגניב בסגנון dirtylicious שנקרא Another one bites the dizzee. מכירים אותו??? http://www.youtube.com/watch?v=yzLuHyGliR0 תכנית/סרט/ספר/משהו: ממש ממש לא היה לי זמן לדברים האלו.... ומאחר וגם ככה זהו זמן הריאליטי בארה"ב, אני לא מפסידה שום דבר... איך היה החודש שחלף: לא משהו
תוכניות/ציפיות לחודש יולי: ציפיות????? אין מקום לציפיות שלי כשיש 5 מבחנים!!!!!
לכולם יש חופש גדול ואני יושבת ולומדת, כאילו שלא עשיתי את זה מספיק כל השנה... אוהבים את הקיץ? יש תוכניות מיוחדות לקיץ? איכס קיץ
מסר לאומה: תמונה:

אני

שם: קארין. שיר החודש: sia- soon we'll be found שיר החודש של קין: אין תכנית/סרט/ספר/משהו: איך פגשתי את אמא והאנטומיה של גריי.. רק ששתיהן כבר לא משודרות חח איך היה החודש שחלף: טוב!! תוכניות/ציפיות לחודש יולי: קורס מד"נים.. ולמצוא עבודה כבר אוהבים את הקיץ? יש תוכניות מיוחדות לקיץ? אין משהו ספציפי.. נראה מסר לאומה: לא מאמינה שסיימתי בית ספר
תמונה: שאלת בונוס: מה אתם חושבים על מותו ההזוי ובטרם עת של מייקל? אוף עצוב

למעלה