התפקדות יולי

MוEוR

New member
התפקדות יולי../images/Emo3.gif

שמישהו יכתוב תשאלון הרגיל לא זוכרת

idanias

New member
עצלנית../images/Emo2.gif

תבדקי בדפים הקודמים
שם: גיל: איזור מגורים: מה עושים בחופש?: השיר הכי טוב ששמעתי החודש בכללי: תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: החודש אני הכי מחכה ש: החודש אני ממש לא רוצה ש: חודש יוני - עבר בשלום? תוסיפו תמונה |חובה| שלי
שם:עידן גיל:16 וחצי ומשהוXD איזור מגורים:בת-ים מה עושים בחופש?:ישן השיר הכי טוב ששמעתי החודש בכללי:Evanescnce-My Immortal Live in Israel תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:חברים! החודש אני הכי מחכה ש:למשכורת
החודש אני ממש לא רוצה ש:יגיע הבגרות בפיסיקה! חודש יוני - עבר בשלום?:בטח שעבר-החודש הכי טוב בחיים שלי!! תוסיפו תמונה |חובה|-אולי אחכ

MוEוR

New member
../images/Emo9.gifחחח

שם:שנשונה גיל:17 וחצי איזור מגורים:חיפה מה עושים בחופש?:ח"ול ח"ול השיר הכי טוב ששמעתי החודש בכללי:אמברלה יש לי חולשה עליו
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:כוכי נולד החודש אני הכי מחכה ש:שלא יגמר לעולם החודש אני ממש לא רוצה ש:שיגמר^^:] חודש יוני - עבר בשלום?כן
תוסיפו תמונה |חובה|מסי כפרה עליו XDDDD

spukipuki

New member
XD../images/Emo203.gif

שם: יעל גיל: 16 איזור מגורים: פ"ת מה עושים בחופש?: כלום ומשחקי כדורסל השיר הכי טוב ששמעתי החודש בכללי: מלנכוליה תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: סיינפלד החודש אני הכי מחכה ש: יומולדת לחברה שלי ו"עיר הריקודים" XDD החודש אני ממש לא רוצה ש: אני אעשה בייביסיטר
חודש יוני - עבר בשלום? עבר בשיעמום
תוסיפו תמונה- כרוביייייייי *-*

מתפקדת../images/Emo11.gif

שם: אור גיל: 16 איזור מגורים: רמת גן מה עושים בחופש?: משתעממת XB חח סתם אממ בנתיים לומדת לצערי השיר הכי טוב ששמעתי החודש בכללי: השירים מההופעה של אוונסנסססססס
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: הוממממ אחד נגד מאה ילדים XB טוב שאני לא צועקת ת'תשובות לשאלות הכי דפוקותת החודש אני הכי מחכה ש: הומממממ להתחיל לעבוד
ולעבור ת'בגרות בטימטומטיקההה החודש אני ממש לא רוצה ש: אני יכשל בבגרות .. חודש יוני - עבר בשלום? כעעע
תוסיפו תמונה |חובה| אין לי כוח

MוEוR

New member
../images/Emo9.gif

למה את לא מגיבה לי על מסי
XDD זה הבייבי שלנו

Koala Girl

New member
../images/Emo122.gif

שם: עדי גיל: 20 איזור מגורים: חולון מה עושים בחופש?: איזה חופש?? השיר הכי טוב ששמעתי החודש בכללי: משהו של מריה קארי... תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: המחסן של כאילו
(חחח ערוץ 6 החזיר את זה) החודש אני הכי מחכה ש: שיגיע ה-19 ואני אשתחרר ברוך שפטרנו (שיגיע כברררררררררררר) החודש אני ממש לא רוצה ש: ידפקו אותי בבקו"ם כי אין לי את כל הדברים
חודש יוני - עבר בשלום? נגיד שכן תוסיפו תמונה |חובה|

מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: סיון גיל:15 איזור מגורים: רחובות מה עושים בחופש?: ישנים השיר הכי טוב ששמעתי החודש בכללי: umbrella
ומבול של קרן פלס תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: התוכנית בין היחידות שצפיתי בהן זה האלופה.. ככה שהאלופה חח החודש אני הכי מחכה ש: אין משהו מיוחד החודש אני ממש לא רוצה ש: לא יודעת חודש יוני - עבר בשלום? כן
תמונה -
בת דודה שלי כפרעליה
אני צילמתי את התמונה

למעלה