התפקדות יוני

idanias

New member
התפקדות יוני../images/Emo195.gif

שם: גיל: איזור מגורים: השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: החודש אני הכי מחכה ש: החודש אני ממש לא רוצה ש: חודש מאי - עבר בשלום?

idanias

New member
מתפקד../images/Emo11.gif

שם:עידן
איזור מגורים:בת-ים
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:Evanescence-Going Under
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:חברים
החודש אני הכי מחכה ש:להופעה של אוונסנס$%@#$@#
החודש אני ממש לא רוצה ש:אני אכשל בבגרות בחשמל
חודש מאי - עבר בשלום?אפשר לומר

spukipuki

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo203.gif

שם: קלימר
גיל: 16 איזור מגורים: פ"ת השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: השירים של the ark תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: סיינפלד&$^#)@)$&)^$*^!$#!@$ החודש אני הכי מחכה ש: יגיע החופש הגדול!@$^ החודש אני ממש לא רוצה ש: העולם יגיע לקיצו
חודש מאי - עבר בשלום? יאפס
קיבלתי 82 במגן בהיסטוריה! D:

מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: סיון גיל: 15 איזור מגורים: רחובות השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: מבול - קרן פלס
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: האלופה החודש אני הכי מחכה ש: מסימיים ללמוד אעאעאעאע ומסיבת סיום
החודש אני ממש לא רוצה ש: יהיו בחנים חודש מאי - עבר בשלום? אפשר להגיד שכן..

Koala Girl

New member
אני

שם: עדי גיל: 20 איזור מגורים: חולון השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: חוזר בחזרה-מירי מסיקה, Alanis Morissette - Hands Clean , bonnie tyler-total eclipse of the heart , Evanescence - Lithium (אין אחד! תחיו עם זה) תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: חברים
(כאילו דה?) החודש אני הכי מחכה ש: שהוא יגמר החודש אני ממש לא רוצה ש: לעשות מטבח
חודש מאי - עבר בשלום? לא,אבל העיקר שעבר

MוEוR

New member
מתפקדת(בערך..)

שם:שנשונה גיל:17 וחצי איזור מגורים:חיפה השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:ביוטיפול לייר של ביונסה ושאקירה
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:
כוכב נולד החודש אני הכי מחכה ש:שלא יגמר חחח החודש אני ממש לא רוצה ש:שיגמרXD חודש מאי - עבר בשלום?לא המחשב הזההההההה ונ.ב רציתי להתנצל המחשב שלי גרועעע שונאת אותו אני אצל חברה סורי חברס מתגעגעת

מתפקדת ....

שם: אורעע גיל: 16 איזור מגורים: בית השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: איטס אנדס טונייט של דה אול אמריקן רג'קטס תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: הוממ הרבה החודש אני הכי מחכה ש: שיגמררר ושלא יהיו לי בגרויות כברר החודש אני ממש לא רוצה ש: אני יתעצבן
חודש מאי - עבר בשלום? הומ .. כע בערך ..

idanias

New member
לזה את הכי מחכה החודש?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

נראה לי שכחת משהוווווווווווווווווווווו

שששוגי

New member
גמאני

שם: אבישג גיל: 17 וחצי איזור מגורים:בית דגן השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: "ואולי" עברי לידר תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: אממ לא רואה כ"כ החודש אני הכי מחכה ש: יגמר הבצפפרר החודש אני ממש לא רוצה ש: יגמר הבצפר חחח חודש מאי - עבר בשלום? ב"ה

LEEkm

New member
אני!../images/Emo151.gif

[כמה זמן לא עשיתי את זה
] שם:לי
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:השירים החדשים של קרן פלס
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:ישנן בנות!XD החודש אני הכי מחכה ש:יגיע ה-19 לחודש ואז אני מכירה את מיה 5 שנים
וחופש גם! החודש אני ממש לא רוצה ש:ישאירו אותנו שעתיים בסוף כל יום ללמוד מתמטיקה. חודש מאי - עבר בשלום?בהחלט!

LEEkm

New member
יש לי את...../images/Emo151.gif

פג'ו גם בווידיאו וגם רגיל, ואת אל אישך תשוקתך בוידאו.

Koala Girl

New member
אהה תשלחו לייייי../images/Emo7.gif פליזז

*פרצוף כלבלב מתחנן* עדיין לא שמעתי אותם!!!!!

LEEkm

New member
בכיף!../images/Emo151.gif

תשלחי לי במסר את המסנג'ר שלך, אני אוסיף אותך ואשלח לך.

למעלה