התפקדות יוני שם: גיל: עיר: אייסיקיו/מסנג'ר: תמונה:
H HaDaRoSh New member 1/6/07 #1 התפקדות יוני ../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif שם: גיל: עיר: אייסיקיו/מסנג'ר: תמונה:
התפקדות יוני ../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif שם: גיל: עיר: אייסיקיו/מסנג'ר: תמונה:
G g a l 9 4 New member 1/6/07 #2 מתפקד!../images/Emo195.gif../images/Emo196.gif|מג"ב שליטעע!!11אחתאחת| אל תתיחסו לכותרת, זו השעה >< הנתחילה? שם: גל גיל: עוד 3 ימים 22 שעות 30 דקות ו49 שניות אני אהיה בן 13 עיר: נו"ז אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] תמונה: אממ.. זו התמונה הכי עדכנית שיצאתי.. לא לבעלי לב חלש. :S הודגש באמצעות מדגישומטיק
מתפקד!../images/Emo195.gif../images/Emo196.gif|מג"ב שליטעע!!11אחתאחת| אל תתיחסו לכותרת, זו השעה >< הנתחילה? שם: גל גיל: עוד 3 ימים 22 שעות 30 דקות ו49 שניות אני אהיה בן 13 עיר: נו"ז אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] תמונה: אממ.. זו התמונה הכי עדכנית שיצאתי.. לא לבעלי לב חלש. :S הודגש באמצעות מדגישומטיק
ח חיידק הסלמונלה New member 1/6/07 #12 אתה-הוא-ממש-הוא. ההבדל: הסנטר קצת, גוון הכחול של העיניים[לרון קצת יותר כהה] והוא קצת יותר כהה [בפנים]. אתם אותו דבר . [בתור אחד שמכור לH"P]
אתה-הוא-ממש-הוא. ההבדל: הסנטר קצת, גוון הכחול של העיניים[לרון קצת יותר כהה] והוא קצת יותר כהה [בפנים]. אתם אותו דבר . [בתור אחד שמכור לH"P]
G g a l 9 4 New member 1/6/07 #18 המצלמה המטומטמת עיוותה לי את הצבע, הוא יותר כהה. ובקשר לעור, אני שקוף. פולנים.אסור לי שמש ;_;
D Down And Away New member 4/6/07 #34 |ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו הבנתי למי הוא דומה חחחחחחחחחחחחח אבללל לא מעלים את שם הרון לשווא.
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו הבנתי למי הוא דומה חחחחחחחחחחחחח אבללל לא מעלים את שם הרון לשווא.
2 2MayaN New member 6/6/07 #40 יאו אתם באמת דומים:0 ../images/Emo221.gif איזה עיניים יפות יש לך (אני אוהבת עיינים כחולות)
C Cuttie Cat New member 1/6/07 #3 מתפקדת! שתיים שתיים..חחח שם:גילי גיל:17 עיר:חיפה אייסיקיו/מסנג'ר:[email protected]
ח חיידק הסלמונלה New member 1/6/07 #15 מציע לך להיות כוכבת פורנו שיהיו סוף כל סוף דברים טובים בתעשייה. סתםסתם$: את פאקינג כוסית
G g a l 9 4 New member 1/6/07 #16 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDD די XDDDDD הרגת אותי XDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
D Down And Away New member 4/6/07 #33 |ג'ייד|../images/Emo112.gif מי ניפח לך ת'ציצים עם משאבה ? אני גם רוצה. ;[
A avivoOsh2 New member 1/6/07 #4 אממ מתפקדת [?!] ויייי החודש שלייייייייי שם: אביב גיל: 14 עוד 10 ימים ישלי יומולדת זדיינו ( %^#$#$ עיר: חוף הכרמל . וזה כמובן לא עיר. אייסיקיו/מסנג'ר: במסרים למי שרוצה :] תמונה: איכאיכאיכאיכאיכאיכאיככ היא דיי ישנה אבל לאמשנה תסבלו
אממ מתפקדת [?!] ויייי החודש שלייייייייי שם: אביב גיל: 14 עוד 10 ימים ישלי יומולדת זדיינו ( %^#$#$ עיר: חוף הכרמל . וזה כמובן לא עיר. אייסיקיו/מסנג'ר: במסרים למי שרוצה :] תמונה: איכאיכאיכאיכאיכאיכאיככ היא דיי ישנה אבל לאמשנה תסבלו