התפקדות יוני..XD

התפקדות יוני..XD

אתם יודעים כבר מה לעשות..XD שם: גיל: מקום: פרק החודש של SuperNatural: שד (מ-SuperNatural) החודש: דמות (מ-SuperNatural) החודש: סדרת החודש: סרט החודש: שיר החודש: זמר/ת החודש: להקת החודש: אלבום החודש: ציטוט החודש: דבר טוב שקרה חודש שעבר: דבר חרא שקרה חודש שעבר: דבר שאת/ה הכי מחכה לו החודש: דבר שאת/ה הכי לא מחכה לו החודש: תמונת החודש או חודש שעבר.. מה שעוזר לך לישון בלילה..XD:

psycho girl297

New member
מתפקדת

שם: מתי גיל: 20 מקום: פ"ת פרק החודש של SuperNatural: 3.16 שד (מ-SuperNatural) החודש: לילת' במיוחד כילדה קטנה ב3.16 דמות (מ-SuperNatural) החודש: רובי סדרת החודש: gossip girl סרט החודש: P.S.I.Love.You שיר החודש: Maroon 5 - Wake Up Call זמר/ת החודש: אין לי ממש זמרת מועדפת להקת החודש: maroon 5 אלבום החודש: ציטוט החודש: חייך- מחר יהיה גרוע יותר דבר טוב שקרה חודש שעבר: דבר חרא שקרה חודש שעבר: דבר שאת/ה הכי מחכה לו החודש: דבר שאת/ה הכי לא מחכה לו החודש: על כל ארבעת הסעיפים, החיים שלי די משעממים תמונת החודש או חודש שעבר.. מה שעוזר לך לישון בלילה..XD

ספויילר לדמות ולשד..XD

והשיר של מארון באמת שיר נחמד.. בדיוק אתמול הורדתי אותו שוב..XD

מתפקד..XD

שם: סהר גיל: 17 ו.. מקום: חדרי הקט והנעים..XD פרק החודש של SuperNatural: אמ.. 3.16!! שד (מ-SuperNatural) החודש: רובי.. דמות (מ-SuperNatural) החודש: רובי.. סדרת החודש: על-טבעי, איך פגשתי את רובין, דוקטור הו.. סרט החודש: X-Men 3: The Last Stand שיר החודש: U2 & Green Day - The Saints Are Coming זמר/ת החודש: שירי מימון..כמובן..XD להקת החודש: אמ.. גרין דיי.. אלבום החודש: "רגע לפני ש..." "שירי מימון" והסאונדטראק של Underworld Evolution.. ציטוט החודש: "They wish to cure us, but I say to you, we are the cure" דבר טוב שקרה חודש שעבר: הייתה מתכונת טובה בתנ"ך?! XD דבר חרא שקרה חודש שעבר: מתכונת בג"ג?! XD דבר שאת/ה הכי מחכה לו החודש: חופששש!!XD דבר שאת/ה הכי לא מחכה לו החודש: מסיבת סיום, מתכונות ובגרויות..XD תמונת החודש או חודש שעבר.. מה שעוזר לך לישון בלילה..XD: אח.. הנוסלגיה..XD

Charmed Or

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

שם: יפה. גיל: עוד יותר יפה. מקום: מאוד יפה. פרק החודש של SuperNatural: 3.16 [זה היה החודש? שד (מ-SuperNatural) החודש: לילית' ורובי. דמות (מ-SuperNatural) החודש: דין *בוכה* סדרת החודש: SPN. סרט החודש: רנט. שיר החודש: השירים של רנט. זמר/ת החודש: מארק XD להקת החודש: 3DD אלבום החודש: החדש של 3DD ציטוט החודש: וואו, יש כל כך הרבה XDD *אור מציבעה על גל ואומרת "דבר"* יעל: "את לא מבינה איזה פתרון יפה היה לתרגיל בגיאומטריה. נשבעת לך שחטפתי אורגזמה." דבר טוב שקרה חודש שעבר: תצפית ^^ דבר חרא שקרה חודש שעבר: אממ. דין מת!!!1 דבר שאת/ה הכי מחכה לו החודש: וואו, לא יודעת. דבר שאת/ה הכי לא מחכה לו החודש: אממ. חסוי P: תמונת החודש או חודש שעבר.. מה שעוזר לך לישון בלילה..XD: עייפות עוזרת לי לישון בלילה. סהר, תהיה בריא.

darklighter

New member
שלומות../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

שם: עדי גיל: מקום: החדר שלי פרק החודש של SuperNatural: מהפרקים שהיו בארה"ב- 316, מהפרקים בהוט- 105. שד (מ-SuperNatural) החודש: לילית'. דמות (מ-SuperNatural) החודש: דין
ומיד אחריו בלה
סדרת החודש:אין סדרות יותר
אבל בואו נגיד שSPN סרט החודש: Superhero Movie היה קורע! ואור תראי את The Signal יש שם רציחות ועריפת ראשים חופשיLOL שיר החודש: David Cook- Straight Ahead וגם Amanda Overmyer- Play On זמר/ת החודש: דייוויד קוק ואמנדה אוברמאייר
להקת החודש: יש הרבה... *עושה הגרלה באייטונס* Papa Roach אלבום החודש: Analog Heart- David Cook ציטוט החודש: "So what do u say we kill some evil sons of bitches and we raise a little hell?" דבר טוב שקרה חודש שעבר: קוק ניצח באיידול! ואני זכיתי מקום שלישי בתחרות החלומות של SPN! דבר חרא שקרה חודש שעבר: לא זכיתי בתחרות אחרת... אממ וחרא בכללי...לא משהו מיוחד...אה ונגמרו לי כל הסדרות
דבר שאת/ה הכי מחכה לו החודש: חברה שלי אמורה לחזור מסין עוד שבועיים וקצת... דבר שאת/ה הכי לא מחכה לו החודש: לא יודעת תמונת החודש או חודש שעבר.. מה שעוזר לך לישון בלילה..XD אין לי כח אני בתגובה מהירה...

A m e l y

New member
../images/Emo195.gif

שם:גיאנה גיל:16 מקום:ב"ש פרק החודש של SuperNatural:האחרון...
שד (מ-SuperNatural) החודש:לילית'...
דמות (מ-SuperNatural) החודש:בלה!! תמיד בלה
סדרת החודש:נשואים פלוס!!
סרט החודש:רפלי-קייט (או בתרגום העברי הצולע:בחורה גברית) שיר החודש:dido-life for rent זמר/ת החודש:dido להקת החודש:breaking benjamin אלבום החודש:breaking benjamin-phobia ציטוט החודש:איזה מישהו מהשכבה שלי רואה את המיקוד בפסיכולוגיה- "מה?! יש דבר כזה מיקוד בפסיכולוגיה? מה הורידו?-פרק על התאבדות..." "רגע ואם בעתיד אתה נהייה פסיכולוג ומישהו בא אליך ואומר 'אני שוקל להתאבד',מה תגיד לו? 'מצטער אחי אני לא יכול-זה ירד לי במיקוד' " דבר טוב שקרה חודש שעבר: ל"ג בעומר! דבר חרא שקרה חודש שעבר:מתכונת בספרות... דבר שאת/ה הכי מחכה לו החודש:שהוא יגמר דבר שאת/ה הכי לא מחכה לו החודש:בגרות במתמטיקה תמונת החודש או חודש שעבר.. מה שעוזר לך לישון בלילה..XD:

אהלן:

אלמוג 20 ת"א פרק מס' 7 בעונה השלישית. הפרק "בר המזל" (זה לא השם שלו, זו רמיזה לנושא הפרק). אני חושב שזה מס' 7... ללא ספק טריקסטר בלה האוס סרט החודש - אינדיאנה ג'ונס החדש. ראיתי אותו ב- VIP בסינמה סיטי. השיר - DJ, TAKE ME AWAY. השיר שלא קיבל מספיק כבוד (שלא בצדק) באוריוויזיון 2008 של נבחרת בולגריה. אין זמר\ת\להקה\אלבום ציטוט? מזה ציטוט? בכוונה לדחוף כמה שיותר אופציות? אז............ "ככה לא בונים חומה"... התחלתי לעבוד פיטרו אותי (ועוד כמעט ביום ההולדת שלי) תחילת יורו 2008 באוסטריה\שוויץ אני הכי לא מחכה לסיום הרולאן גרוס. מצד שני, אם הוא לא יסתיים אז ווימבלדון לא יתחיל... תמונה? מזה תמונה?? בכוונה לדחוף כמה שיותר אופציות?!?!?!? אז........... ?!?!?!?!? מה שעוזר לי לישון בלילה זה הדוחה יתושים שלי.

מתפקדת

שם: לירון גיל: 16 מקום: פה פרק החודש של SuperNatural: האחרון שד (מ-SuperNatural) החודש: רובי דמות (מ-SuperNatural) החודש: בלה סדרת החודש: אבודים שיר החודש: Damaged by Plumb להקת החודש: 3 doors down אלבום החודש: ברייקינג בנג'מין - פוביה ציטוט החודש: חברה שלי פותחת ספר ואומרת: "וואו, יש לזה ריח של ספר" XD דבר טוב שקרה חודש שעבר: לא זוכרת.. כנראה שכלום דבר חרא שקרה חודש שעבר: כנ"ל דבר שאת/ה הכי מחכה לו החודש: לסיים בצפר! דבר שאת/ה הכי לא מחכה לו החודש: בגרויותתתתתתתת (ובמיוחד אלה במתמטיקה, היסטוריה ותנ"ך) תמונת החודש או חודש שעבר..
אין לי מושג מי זה הכלב הזה אבל הוא כבש את ליבי..

A m e l y

New member
מתמטיקה זה אכן SUCKS

איזה שאלון? את עושה תנ"ך דתי או רגיל?

תנ"ך רגיל, לא דתי..

ומתמטיקה אני עושה השנה 002 (מתוך השלוש..).. מה לעשות.. זה לא הצד החזק שלי אבל היי, גם זה יתן לי בגרות מלאה!

redsnowhite

New member
לנו 54 ואנחנו דתי../images/Emo2.gif../images/Emo23.gif

2 יחידות משלימות ל-3
ואני חשבתי שזה הרבה
חח למרות שביחידה הראשונה היו לנו הרבה יותר פרקים חח בהצלחה

לוידעת

New member
../images/Emo153.gifעונה!../images/Emo3.gif

שם:טל
מקום:מרכז
פרק החודש של SuperNatural:הפרק האחרון של העונה השלישית....וגם פרק שלוש בעונה השלישית...XDקיצר כל העונה השלישית!
שד (מ-SuperNatural) החודש:רובי-חאמודה...
דמות (מ-SuperNatural) החודש:דיןןןןן המממללךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סדרת החודש:על-טבעי
סרט החודש:שודדי הקאריביים-כל הטרילוגיה....ראיתי אותם בפעם המיליון...זוכרת כבר ת'שורות בע"פ..אבל עדיין- אפעם לא נמאס!XD
שיר החודש:
זמר/ת החודש:
להקת החודש:מטאליקה?!לא ספציפי לחודש...
אלבום החודש:no idea
ציטוט החודש:*עיינו בחתימה...*
דבר טוב שקרה חודש שעבר:ראיתי את העונה השניה והשלישית של על טבעי....
דבר חרא שקרה חודש שעבר:היה לנו מבחן במתמטיקה....
דבר שאת/ה הכי מחכה לו החודש:שהלימודים ה*&$#^^# ייגמרו כבר!!!!!!!!
דבר שאת/ה הכי לא מחכה לו החודש:תעודות....
תמונת החודש או חודש שעבר.. מה שעוזר לך לישון בלילה..XD:בהחלט לא עוזר לי לישון בלילה אבל......

למעלה