התפקדות יוני

Rose131

New member
התפקדות יוני

שם: גיל: כיתה: תאריך לידה: כמה זמן בפורום? כמה זמן שומעים דה יוזד? שיר נוכחי בפלייליסט? מסנג'ר: לאסטFM\ישראבלוג\DA\מה שבא לכם: מנהלים איזו פינה? מתי, איזה, כמה? הצעות לשיפור לפורום? הצעה לפינה חדשה\פרוייקט מגניב? שאלה מתחלפת: נו, יש החודש בגרויות וכו'? היו חודש קודם? איך הלך? נו, יהיה טוב. בהצלחה!

מתפקדת ../images/Emo13.gif

שם: אלמוג
גיל: 15 כיתה: ט תאריך לידה: 17 לספטמבר כמה זמן בפורום? כמה חודשים
לא זוכרת
כמה זמן שומעים דה יוזד? שנה ומשהו
[קצת זמן,אני יודעת. מה אני יעשה שפעם הייתי פאקצה] שיר נוכחי בפלייליסט? Bullet for my valentine - Crazy train מסנג'ר: [email protected] תוסיפו בהמוניכם D: לאסטFM\ישראבלוג\DA\מה שבא לכם:
מנהלים איזו פינה? מתי, איזה, כמה? מממ תמונת השבוע ביום רביעי והקליפ הכי-הכי ביום חמישי
הצעות לשיפור לפורום?
הפורום מושלםכרגע, ממש פעיל
הצעה לפינה חדשה\פרוייקט מגניב? לא משהו שאני יכולה לחשוב עליו כרגע, כשיהיה לי רעיון אני אציע

מתפקדת

שם: שיר גיל: 14 וחצי..עוד ארבעה חודשים יומולדת O: כיתה: ט' תאריך לידה: 2.10.93 כמה זמן בפורום? בקושי חודש חחח כמה זמן שומעים דה יוזד? משנה שעברה =] שיר נוכחי בפלייליסט? כלום חח מסנג'ר: מסר או משו לאסטFM\ישראבלוג\DA\מה שבא לכם דוויאנט ארט בחתימה אבל לא עדכנתי אותו הרבה זמן חח : מנהלים איזו פינה? מתי, איזה, כמה? נופ הצעות לשיפור לפורום?ש..יצטרפו אנשים ויהיה פעיל חח הצעה לפינה חדשה\פרוייקט מגניב?
שאלה מתחלפת: נו, יש החודש בגרויות וכו'? יאפ ]: היו חודש קודם? לא.. אבל היו 84503 מתכונות חח איך הלך? פסדר נו, יהיה טוב. בהצלחה! תנקס D:

Because Of May

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo109.gif

שם: מאי D:
כיתה: י'
תאריך לידה: 19.5.92
כמה זמן בפורום? וואי, אני ממש לא יודעת! 3-4 חודשים בערך?
כמה זמן שומעים דה יוזד? מתחילת השנה ככה
שיר נוכחי בפלייליסט? לא שומעת כלום כרגע...
מסנג'ר: [email protected]
לאסטFM\ישראבלוג\DA\מה שבא לכם: לאסט: http://www.last.fm/user/XBlackBulletsX/
מנהלים איזו פינה? מתי, איזה, כמה? לא מנהלת
הצעות לשיפור לפורום? הוא חיי לאללה בתקופה האחרונה אז אין
הצעה לפינה חדשה\פרוייקט מגניב? אין
שאלה מתחלפת:
נו, יש החודש בגרויות וכו'? כן, היסטוריה ומתמטיקה ;;
היו חודש קודם? בערבית
איך הלך? חביב ^^
נו, יהיה טוב. בהצלחה! תודה רבה!

מתפקדת. ../images/Emo223.gif

שם: עדי.
כיתה: י''א.
תאריך לידה: 14.12.90
כמה זמן בפורום? אין לי מושג...
כמה זמן שומעים דה יוזד? שנה.
שיר נוכחי בפלייליסט? לא שומעת עכשיו.
מסנג'ר: [email protected]
לאסטFM\ישראבלוג\DA\מה שבא לכם: אין.
מנהלים איזו פינה? מתי, איזה, כמה? "סיכום שבועי", יום שבת.
הצעות לשיפור לפורום? ממ יותר דיונים/תמונות/חדשות על דה יוזד, הרוב רק פינות. צריך לדבר על משהו גם.
הצעה לפינה חדשה\פרוייקט מגניב? ממ אין לי מושג... אני אנסה לחשוב על משהו.
שאלה מתחלפת:
נו, יש החודש בגרויות וכו'? כן, לצערי. ><
היו חודש קודם? לא.
איך הלך?
נו, יהיה טוב. בהצלחה! תודה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Lawl

שם: נועה גיל: 14 עודמעט וחצי כיתה: ח' תאריך לידה: 31.1 כמה זמן בפורום? מאוקטובר ככה... כמה זמן שומעים דה יוזד? שנה מאז שאני שומעת בקטנה, קרוב לשנה מאז שאני שומעת. שיר נוכחי בפלייליסט? שקט מסנג'ר: [email protected] לאסטFM\ישראבלוג\DA\מה שבא לכם: יש מייספייס שבשימוש רק לבולטינס של להקות, אז לא.
מנהלים איזו פינה? מתי, איזה, כמה? נוופ. הצעות לשיפור לפורום? האמת היא שהוא דווקא ממש מגניב. רק שיעסוק בדה יוזד. הצעה לפינה חדשה\פרוייקט מגניב? יום קידום למשומשים?
נו, ואין לי מה לענות על המתחלפת, אני קטנה.

O L g i T

New member
......

שם: אולגה גיל: 17 ו9 כיתה: יב תאריך לידה: 19.8 כמה זמן בפורום? יותר מדי חחח כמה זמן שומעים דה יוזד? אמ..3 שנים? לאדעת שיר נוכחי בפלייליסט? salt the wound - gloves מסנג'ר: לאסטFM\ישראבלוג\DA\מה שבא לכם: http://www.last.fm/user/black6dahlia/ מנהלים איזו פינה? מתי, איזה, כמה? הצעות לשיפור לפורום? הצעה לפינה חדשה\פרוייקט מגניב? שאלה מתחלפת: נו, יש החודש בגרויות וכו'? לאדעת, אני מניחה שכן היו חודש קודם? כן איך הלך? זה תלוי...

just orka

New member
וטפ עניתי!../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

אין ליכוח שוב. אני אור ואני פה

עונה ../images/Emo13.gif

שם: נוי גיל: עוד 12 יום 17 !
כיתה: י"א תאריך לידה: 14.06 כמה זמן בפורום? מה14.06 שנה שעברה. לא יודעת למה נרשמתי ביומולדת שלי. XD כמה זמן שומעים דה יוזד? מכיתה ח' או ט' שיר נוכחי בפלייליסט? אין. אחותי הקטנה ישנה.
מסנג'ר: [email protected] לאסטFM\ישראבלוג\DA\מה שבא לכם: אין כלום.. מנהלים איזו פינה? מתי, איזה, כמה? שורה אהובה, בשלישי. אבל פותחת רק כשהפורום לא מוצף מידי כי גם ככה בקושי מגיבים מרוב שיש פינות.. הצעות לשיפור לפורום? תגיבו לשורה אהובה
הצעה לפינה חדשה\פרוייקט מגניב? מממ.. אולי מפגש פורום בשבועות..? שאלה מתחלפת: נו, יש החודש בגרויות וכו'? לצערנו. 2 עברו, 8 נשארו! פאקינג 8!!!!!!!!!!!!! :'( היו חודש קודם? לא. היו בחורף.. איך הלך? לא היו! אבל יש בעוד יומיים.. S:

mayu101

New member
אי אי קפטן../images/Emo132.gif

שם:מאיה גיל:14 וחצי כיתה:ח' תאריך לידה:1.1.94 כמה זמן בפורום?לא זוכרת..:/ כמה זמן שומעים דה יוזד?הרבההה זמן...
שיר נוכחי בפלייליסט?on my own מסנג'ר:[email protected] לאסטFM\ישראבלוג\DA\מה שבא לכם:
מנהלים איזו פינה? מתי, איזה, כמה?לא הצעות לשיפור לפורום?הכל מצויין..הכל אוסם! הצעה לפינה חדשה\פרוייקט מגניב?מפגש פורום?! שאלה מתחלפת: נו, יש החודש בגרויות וכו'?לא:] היו חודש קודם?גם לא
איך הלך?חפרת..

למעלה