התפקדות יוני

Robin Sparkles

New member
התפקדות יוני

שם- גיל- תאריך לידה- מיקום גיאוגרפי- מסנג'ר/אייסיקיו- עד איזה פרק ראיתם- על הסדרה.. מה הפרק האחרון שראיתם? דמות אהובה- דמות שנואה- מה אהבתם החודש בפורום? החודש הקודם- דבר טוב שקרה- דבר רע שקרה- סרט החודש- סדרת החודש- אלבום החודש- שיר החודש- זמר\ת החודש- להקת החודש- ספר החודש- החודש הנוכחי- אירוע מיוחד שעתיד לקרות- משהו שאתם מתכוונים לעשות- מחכים לחופש?

Robin Sparkles

New member
עונה

אל תתיחסו העתקתי את השאלון.. שם-כרמית גיל-עוד מעט ככה 17 תאריך לידה-7.6.91 מיקום גיאוגרפי-מרכזוש כפרעליו חיחיח מסנג'ר/אייסיקיו- בעולם שלי החודש הקודם- דבר טוב שקרה-סיימתי עם פסיכולוגיה דבר רע שקרה-ביטלו לנו את המסע לפולין סרט החודש-21 ו-27 שמלות. אה וגם על גופתה המתה סדרת החודש-איך פגשתי את אמא ועקרות בית נואשות אלבום החודש- שיר החודש- disturbia של ריהאנה זמר\ת החודש- להקת החודש- ספר החודש-אתמול קראתי בספריה בבצפר את הספר "אהבה אמיתית" של ג'ון לנון והבן שלו
החודש הנוכחי- אירוע מיוחד שעתיד לקרות-יום הולדת ולסיים עם הבגרויות משהו שאתם מתכוונים לעשות-למצוא עבודה ולקנות כמה דברים או לחכות ולהביא לאבא ואמא לקנות. אני כבר לא יודעת.. מחכים לחופש?כןכןכן

linoy7

New member
מתפקדת!../images/Emo195.gif../images/Emo41.gif

שם- לינוי גיל- עוד 3 וחצי חודשים 18
תאריך לידה- 17.9 מיקום גיאוגרפי- אי שם בת"א
מסנג'ר/אייסיקיו- מי שמעוניין, במסר
החודש הקודם: דבר טוב שקרה- קרו.. דבר רע שקרה- הרבה. סרט החודש- ג'ודו סדרת החודש- חברים אלבום החודש- שירי
שיר החודש- Timbaland - Apologize זמר\ת החודש- כמו תמיד, שירי
להקת החודש- ספר החודש- ספרי לימוד
החודש הנוכחי: אירוע מיוחד שעתיד לקרות- בעז"ה
יום חמישי- עבודה עברית בפארק הירקון
וב- 30 לחודש- הנשףףףףףף
משהו שאתם מתכוונים לעשות- מממ.. לא יודעת
מחכים לחופש? כמובן!

NITSAN6

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo110.gif

שם-ניצן גיל-12.10 תאריך לידה-25.7 מיקום גיאוגרפי-מרכז מסנג'ר/אייסיקיו-במסרים
החודש הקודם- דבר טוב שקרה-כל מיני.. דבר רע שקרה-אזכרה לסבא שלי
סרט החודש-רב מכר לרצח סדרת החודש-CSI-NY 4 אלבום החודש-אין שיר החודש-that green gentleman-panic at the disco זמר\ת החודש-אין להקת החודש-לאיודעת ספר החודש-לא קראתי
החודש הנוכחי- אירוע מיוחד שעתיד לקרות-חופש גדול!! משהו שאתם מתכוונים לעשות-לא יודעת מחכים לחופש?ברור

למעלה