התפקדות יוני:)

BaRbiK

New member
התפקדות יוני:)

טוב אז כמו בחודש הקודם , גם החודש יש התפקדות.. חחחח בקיצור שכל אחד יכתוב: שם: גיל: אזור מגורים: איסיקיו/מסנג'ר: וקצת על עצמכם (מוזיקה..): דיסק שלאחרונה קניתי: שיר שאני שומע בלופים: דיסק שלא יוצא לי מהמערכת: שיר שאני לא יכול לשמוע יותר: וכמו כל חודש- משהו מיוחד לחודש עברנו לקיץ והשאלה המתבקשת היא.. קיץ או חורף?!

BaRbiK

New member
חח אני ראשונה שעונה (אני חושבת)

שם:בר גיל:14 בע"ה עוד 18 ימים אזור מגורים:חיפה איסיקיו/מסנג'ר:230067485 וקצת על עצמכם (מוזיקה..): דיסק שלאחרונה קניתי:האחרון- גוד שארלוט שיר שאני שומע בלופים:the treth-good charlotte דיסק שלא יוצא לי מהמערכת:הנדיסק של גוד שארלוט שיר שאני לא יכול לשמוע יותר:לשם מירי מסיקה והשקט שנשאר של שירי מימון (ואין לי אותם בכלל) פשוט ברדיו חורשים עליהם! קיץ או חורף?! משהו משניהם..באמצע ככה..

hodayoyo

New member
שברביק לא תישאר לבד.. ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

שם: הודיה גיל: 17+ אזור מגורים: מודיעין איסיקיו/מסנג'ר: 251265363, אין לי כוח לכתוב ת'מסנג'ר וגם ככה אני בקושי נכנסת אליו קצת על עצמכם (מוזיקה..): דיסק שלאחרונה קניתי: האחרון- בלאקפילד ודניאל הראשון (באותה קניה) שיר שאני שומע בלופים: מספיק בנאדם של מוניקה דיסק שלא יוצא לי מהמערכת: סינרגיה-צועקים על אהבה שיר שאני לא יכול לשמוע יותר: אדוני, רוני...
וכמו כל חודש- משהו מיוחד לחודש עברנו לקיץ והשאלה המתבקשת היא.. קיץ או חורף?! חורף שליטע!!!!!!!!!!!111

T h e Rose

New member
אניייייי ../images/Emo3.gif

שם: רוז.
אזור מגורים: ראשל"צ.
איסיקיו/מסנג'ר: 282869202 [email protected] וקצת על עצמכם (מוזיקה..):
דיסק שלאחרונה קניתי: לצערי מזמן לא קניתי, האחרון היה של דניאל (רבות הדרכים)
שיר שאני שומע בלופים: כל מיני.
דיסק שלא יוצא לי מהמערכת: אביב גפן.
שיר שאני לא יכול לשמוע יותר: אויש שירי מסיבת סיום
וכמו כל חודש- משהו מיוחד לחודש עברנו לקיץ והשאלה המתבקשת היא..
קיץ או חורף?! חורףףףף (אין יותר אייקוני חורף ;[)

©big smile©

New member
מתפקדת! ../images/Emo9.gif

שם:ענבר. גיל:16, בקרוב מאוד. אזור מגורים:ראשון לציון. איסיקיו/מסנג'ר:[email protected] דיסק שלאחרונה קניתי:הראשון של דניאל. שיר שאני שומע בלופים:sonata arctica, כמעט כל השירים. דיסק שלא יוצא לי מהמערכת:מהמחשב, יותר נכון
, דניאל. שיר שאני לא יכול לשמוע יותר:כמעט הכל של היהודים. וכמו כל חודש- משהו מיוחד לחודש עברנו לקיץ והשאלה המתבקשת היא.. קיץ או חורף?! חורף

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif לה לה לה

שם:אור גיל:עוד מעט 16! אזור מגורים: נתניה איסיקיו/מסנג'ר: 163339616 [email protected] וקצת על עצמכם (מוזיקה..): רוק ישראלי רולז! דיסק שלאחרונה קניתי: רבות הדרכים, אבל חברה החרימה לי אותו ! אני צריכה ללכת להביא אותו ממנה שיר שאני שומע בלופים: כל הדיסק של סינרגיה P: דיסק שלא יוצא לי מהמערכת: סינרגיה
שיר שאני לא יכול לשמוע יותר: הממ.. לא יודעת וכמו כל חודש- משהו מיוחד לחודש עברנו לקיץ והשאלה המתבקשת היא.. קיץ או חורף?! חורףףףףף!!!!!!!!!

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif התפקדות!!! ../images/Emo3.gif

שם: דנה. גיל: 17 וחצי. אזור מגורים: רמת-גן. אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected], 148691235. וקצת על עצמכם [מוזיקה]: אוהבת רוק, מוזיקה ישראלית, פופ ומוזיקה אירית. דיסק שלאחרונה קניתי: לוזוכרת :| שיר שאני שומע בלופים: Phil Collins - True Colors. דיסק שלא יוצא לי מהמערכת: הדיסק של Boys II Men. שיר שאני לא יכול לשמוע יותר: לויודעת גם כן. וכמו כל חודש- משהו מיוחד לחודש עברנו לקיץ והשאלה המתבקשת היא.. קיץ או חורף?! קיץ, קיץ, קיץ!

מתפקדת!

חחחח בקיצור שכל אחד יכתוב: שם: אלמה בן זאב גיל: עוד 13 ימים בדיוק אני אהיה בת 15! אזור מגורים: תל אביב וקצת על עצמכם (מוזיקה..): דיסק שלאחרונה קניתי: רבות הדרכים שיר שאני שומע בלופים: מכה אפורה של מוניקה סקס דיסק שלא יוצא לי מהמערכת: דיסק של הביטלס"סרגנט פפרס לונלי הרטס קלאב בנד" שיר שאני לא יכול לשמוע יותר: "לזוז" של הדג נחש וכמו כל חודש- משהו מיוחד לחודש עברנו לקיץ והשאלה המתבקשת היא.. קיץ או חורף?!אביבבב....חחח...

צנון בפיתההההההה

שם: שני גיל: 16 אזור מגורים: מודיעין איסיקיו/מסנג'ר: 265881050 וקצת על עצמכם (מוזיקה..): דיסק שלאחרונה קניתי: רשימת שיקלר / נמרוד והבודדים שיר שאני שומע בלופים: נציל את היום / נמרוד שיקלר דיסק שלא יוצא לי מהמערכת: אין לי מערכת ... זאת המערכת בסלון .... ובכמה ימים האחרונים יש שם דיסק של אייל גולן , אמא והשגעונות המפגרים שלה ... שיר שאני לא יכול לשמוע יותר: כל שיר של אייל גולן וכמו כל חודש- משהו מיוחד לחודש עברנו לקיץ והשאלה המתבקשת היא.. קיץ או חורף?! חורףףףףף רק חורףףףף צנון בפיתה סוף זהו ביי לכווווו יומטוב

-10- אני...../images/Emo9.gif

שם:
הדס גיל:
16 ו-4 חודשים אזור מגורים:
קרית ביאליק איסיקיו/מסנג'ר:
279896735 וקצת על עצמכם (מוזיקה..): דיסק שלאחרונה קניתי:
קניתי משהו כמו 5 בזמן האחרון אבל האחרון היה "ממנטו מורי" של אביב גפן. שיר שאני שומע בלופים:
יש הרבה אבל בזמן האחרון "קרן אור" של אביב גפן דיסק שלא יוצא לי מהמערכת:
הם כל הזמן מתחלפים אבל בעיקרון הדיסקים של דניאל ואביב. שיר שאני לא יכול לשמוע יותר:
יש הרבה,אבל בעיקר את השיר החדש של שלישית מה קשור! וכמו כל חודש- משהו מיוחד לחודש עברנו לקיץ והשאלה המתבקשת היא.. קיץ או חורף?!בעיקרון את שניהם,אני אף פעם לא מצליחה להחליט אז נלך על אביב

M A R K I

New member
נו טוב. . .../images/Emo26.gif

שם: מרווה
איזור מגורים: צפון, איזור הקריות
אייסיקיו/מסנג'ר: מי שרוצה שיבקש
דיסק שלאחרונה קניתי: אממממ. .נראה לי רבות הדרכים כשהוא יצא
שיר שאני שומע בלופים: יש הרבה, השיר שלנו, שיר עצוב, כל מיני של אביב גפן
דיסק שלא יוצא לי מהמערכת: האמת שהמערכת שלי לא עובדת
שיר שאני לא יכול לשמוע יותר: כל המזרח תיכון בערוץ 24
קיץ או חורף: קייייייייץ!

idanri

New member
-*-*-*-*-*12-*-*-*-*-*

שם:עידן. גיל:15 וכמה חודשים. איזור מגורים:מרכז,ראשון לציון. איי סי קיו:226502935. דיסק שלאחרונה קניתי:נחשב דיסק שזכיתי בו?כי אם כן אז הדיסק החדש של עידן רייכל---ממעמקים,ואם לא נחשב אז דניאל סלומון---רבות הדרכים. שיר שאני שומע בלופים:מספרים של הדג נחש. דיסק שלא יוצא לי מהמערכת:כל הדיסקים על ה-MP3. שיר שאני לא יכול לשמוע יותר:מסכים עם מרווה,לא סובלללל מוזיקה מזרחית!!! (אלמה מה קרה לך?נמאס מלזוז של הדג נחש???
.)

S h A b i T

New member
ממ

שם: אלמוג גיל: 16 אזור מגורים: ראש העין איסיקיו/מסנג'ר: 166762078 וקצת על עצמכם (מוזיקה..): דיסק שלאחרונה קניתי: אינפקציה - בכיף, אפרת גוש. שיר שאני שומע בלופים: אני לא :) דיסק שלא יוצא לי מהמערכת: אינפקציה, מאז שקניתי אותו הוא לא יצא משם.
שיר שאני לא יכול לשמוע יותר: אהבה. קיץ או חורף?! חורף. זאת שאלה בכלל?

N o l o g o

New member
גמני פה..

מדי פעם.:) שם: שיראל גיל: 18 ויומיים חח אזור מגורים: ראשלצ איסיקיו/מסנג'ר: וקצת על עצמכם (מוזיקה..): רוק ישראלי בעיקר. דיסק שלאחרונה קניתי: לוזוכרת חח שיר שאני שומע בלופים: עמנואל אורטגה כרגע.. דיסק שלא יוצא לי מהמערכת: דיסק שהכנתי. שיר שאני לא יכול לשמוע יותר: רוני..? וכמו כל חודש- משהו מיוחד לחודש עברנו לקיץ והשאלה המתבקשת היא.. קיץ או חורף?! ברור שקיץ!

אני ../images/Emo98.gif [קצת באיחור חחח]

שם:
דנה. גיל:
19. אזור מגורים:
חיפה. איסיקיו/מסנג'ר:
73603191. דיסק שלאחרונה קניתי:
Three Doors Down - Let Me Go. שיר שאני שומע בלופים:
Here Without You, חלומות גדולים/אביב גפן, הרבה פנים/רמי קלינשטיין וכו'. דיסק שלא יוצא לי מהמערכת:
זה לא אותו דבר - עברי לידר. שיר שאני לא יכול לשמוע יותר:
אין לי מושג :) קיץ או חורף?!
חורףףףףף

ACV Israel

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם:
אור גיל:
15 וחציח
אזור מגורים:
צפון איסיקיו/מסנג'ר:
[email protected] וקצת על עצמכם (מוזיקה..): אני מתה על סולדד ונטליה פסטורוטי, יוני בלוך, חואנס ועוד הרבה
דיסק שלאחרונה קניתי: RED HOT שיר שאני שומע בלופים: רבות הדרכים
דיסק שלא יוצא לי מהמערכת: כרגע, RED HOT שיר שאני לא יכול לשמוע יותר: שייגעצ, את יפה

למעלה