התפקדות ינואר- ראשונה לשנה החדשה

BaRbiK

New member
התפקדות ינואר- ראשונה לשנה החדשה../images/Emo13.gif

קודם כל שתהיה לכוולם שנה אזרחית טובה
ולהתפקדות.. שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: אני מאחל לעצמי לשנה החדשה: אני מאחל לארץ/לעולם לשנה החדשה:

../images/Emo174.gif

שם:
מור. גיל:
15. תאריך לידה:
22.12.90 מקום מגורים:
נווה סביון. אני מאחל לעצמי לשנה החדשה:
שיהיה יותר טוב מעכשיו. אני מאחל לארץ/לעולם לשנה החדשה:
שיהיה טוב.

l o u i

New member
:]

שם: שחף. גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 10.5.91 מקום מגורים: מזכרת בתיה. אני מאחל לעצמי לשנה החדשה: הצלחה..בלימודים חברות..בריאות ושמחה.. P: אני מאחל לארץ/לעולם לשנה החדשה: נחשו... P: שלום. ולחברי הפורום שנה טובה ומוצלחת! [ושנכיר אחד את השני יותר טוב חח..]

BaRbiK

New member
../images/Emo78.gif

שם:בר גיל:14 וחצי תאריך לידה: 19.6.91 מקום מגורים:חיפה
אני מאחל לעצמי לשנה החדשה:שתהיה יותר טובה מהקודמת..בהכל
אני מאחל לארץ/לעולם לשנה החדשה:אממ כנ"ל

Hakuna Matataa

New member
אני+נצל"ש

קודם כל שתהיה לכוולם שנה אזרחית טובה כמובן ולהתפקדות..ס' שם:טל גיל:15 וחודשיים תאריך לידה:5.11 מקום מגורים:צורן
אני מאחל לעצמי לשנה החדשה:אושר אני מאחל לארץ/לעולם לשנה החדשה:אושר למישהו יש את האיימיל של דניאל דחוף?

idanri

New member
אני.....

שם:עידן. גיל:עוד 4 חודשים בן 16. תאריך לידה: 30.4.1990. מקום מגורים: מזכרת בתיה. אני מאחל לעצמי לשנה החדשה: הצלחה בה-כ-ל-!-!-! אני מאחל לעולם: שיהיה קצת יותר רגוע....

NoY182

New member
^_^

שם:נוי גיל: 15 תאריך לידה: 19.8.90 מקום מגורים: קריית מוצקין אני מאחל לעצמי לשנה החדשה: מלא הופעות של דניאל אני מאחל לארץ/לעולם לשנה החדשה: מלא הופעות של דניאל ^_^

S h A b i T

New member
פפ

שם: אלמוג גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 6.4.89 מקום מגורים: ראש העין אני מאחל לעצמי לשנה החדשה: למות? אני מאחל לארץ/לעולם לשנה החדשה: שיהיה נפלא.

MaayaNushit

New member
../images/Emo66.gif

שם: מעין גיל: 17.6 מקום מגורים:יבנה אני מאחלת לעצמי לשנה החדשה: רק טוב,מלא הופעות. אני מאחל לארץ/לעולם לשנה החדשה:ר-ק טוב.ואל תשכחו לאהוב♥ שנה מדהימה שתהיה לכם!!

november rains

New member
../images/Emo9.gif

קודם כל שתהיה לכוולם שנה אזרחית טובה ולהתפקדות..ס' שם:טל גיל:15 וחודשיים תאריך לידה:5.11 מקום מגורים:צורן
אני מאחל לעצמי לשנה החדשה:אושר אני מאחל לארץ/לעולם לשנה החדשה:אושר:)

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gif

שם: הודיה גיל: עוד חודש 18 תאריך לידה: 7.2.88 מקום מגורים: מודיעין אני מאחל לעצמי לשנה החדשה: לסיים כבר בצפר ולצאת מהבית אני מאחל לארץ/לעולם לשנה החדשה: שיהיה טוב

ברררר

New member
עעעע

שם: בר גיל: ביום שישי 17! תאריך לידה: 6.1.89 מקום מגורים: משגב אני מאחל לעצמי לשנה החדשה: שתהיה טובה אפילו יותר מהשנה שעברה אני מאחל לארץ/לעולם לשנה החדשה: שיהיה טובבב....

A duli T

New member
מתפקדת../images/Emo80.gif

שם: עדי גיל: 16 תאריך לידה: 15.12.1989 מקום מגורים: חור... אני מאחל לעצמי לשנה החדשה: אני מאחל לארץ/לעולם לשנה החדשה:

LOLI152

New member
נו טוב, מתפקדת.

אני נמצאת פה, אבל לא כ"כ מגיבה. שם: אלה גיל: 13 וחצי לבערך. תאריך לידה: 19.8.92 מקום מגורים: אלפ"ש. אני מאחל לעצמי לשנה החדשה: לדעת לקבל את השונה, לאהוב, ולסלוח. אני מאחלת לארץ/עולם לשנה החדשה" ללמוד לקבל את השונה, ולאהוב.

ה ד ס ס

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם:
הדס גיל:
17 עוד חודש תאריך לידה:
28.01.1989 מקום מגורים:
קרית ביאליק

M A R K I

New member
2006../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif טירוווף../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

שם:מרווה גיל:19 תאריך לידה:8.12.86 מקום מגורים:גליל מערבי אני מאחל לעצמי לשנה החדשה: בהצלחה בהכל
שתהיה לכולנו שנה טובה!!!! אני מאחל לארץ/לעולם לשנה החדשה:אושר,הצלחה ואהבה

pilpelon1

New member
סליחה שנעלמתי קצת..

פשוט הייתי בלחץ מטורף. ממ מתפקדת. שם:איילת. גיל: עדיף שלא :) תאריך לידה: 5.8 מקום מגורים:חיפה. אני מאחל לעצמי לשנה החדשה:אושר,בריאות,וחיים טובים בכל. אני מאחל לארץ/לעולם לשנה החדשה:אושר,בריאות,ושלום.

Sideitself

New member
לא תמיד פה, אבל מתפקדת בכל זאת

[גוּזיד ממש לשעבר] שם: אור גיל: 15 תאריך לידה: 29.9.90 מקום מגורים: קרית אתא אני מאחל לעצמי לשנה החדשה: שיהיה לי הרבה טוב אני מאחל לארץ/לעולם לשנה החדשה: גם, המון טוב.

מסטולית

New member
.

שם: גילי. גיל: 18. תאריך לידה: 29.10. למה זה חשוב?! מקום מגורים: צפון. וזהו.

למעלה