התפקדות ינואר (שנה טובה!)

התפקדות ינואר (שנה טובה!)

בסימן היצירת דרכי תקשורת בין חברי הפורום! החודש הבא עלינו לטובה מביא איתו עוד משהו חשוב.. חגיגות השנה לפורום! (פרטים בהמשך..) ועכשיו, להתפקד: שם: גיל: מקום מגורים: אייסיקיו: מסנג'ר: תמונה: במבה(אסם
) כתומה או עם התינוק? שנה טובה אנשים!

כדוגמה, אהיה ראשונה^^

שם: שדה חרוש גיל: 18 מקום מגורים: ערבים
אייסיקיו: לא בשימוש יותר מדי.. מסנג'ר: [email protected] תמונה: --> (התלבטתי בין 2, אם תדרשו יפה אפילו אשלח את השנייה) במבה(אסם) כתומה או עם התינוק? כתומה, ללא ספק!

עכשיו אני (כי ההוא... הלך)

בסימן חגיגת שנה לפורום (עם הרבה הפתעות, ב"ה. עדיין בתכנון) כאן סמ"ר (
) מיכל בלוך מתפקדת! אייווה... שם: דה.. כתבתי למעלה? גיל: 22 וחצי (עוד 10 ימים) מקום מגורים: כרגע זה בתעלומה. אייסיקיו: מת. מסנג'ר: [email protected] ואני מנפה שם מהר, אז אם לא תבואו, לא יישאר מקום
תמונה: אין לי חדשות. אני לא אוהבת להצטלם. תצטרכו לחכות עד שאני אצטלם שוב. אבל אני חמודה
במבה (אסם) כתומה או עם התינוק: תראו, תשמעו, תבינו, התינוק זוכה אצלי לפופולריות גבוהה, יש לי קשרי דם עם המדובבת שלו, אבל אני תמיד אעדיף את הכתומה. בארור שהיא הרבה יותר טעימה! ושנה טובה לכולולולולולולולולולולנו.

ToMeTiN

New member
יא!

מיכל, את נכדה של יזרעאלה במיקרה? אה, גרך אגב... גם אני פה:)

ToMeTiN

New member
חחח

יש לי קשרים בהנהלה... סתם אני מכירה קרובי משפחה שלך:)

clevelandrocks

New member
01.01.07

שם: ינון גיל: 28 (כבר מתחילים לראות ת'סוף!) מקום מגורים: ירושלים אייסיקיו: מה זה? מסנג'ר: אין לי אינטרנט תמונה: אין לי מכווצות מספיק במבה(אסם) כתומה או עם התינוק? ברור שכתומה! האריזה עם התינוק שומרת על הטריות והורסת את הטעם.

עכשיו תורי (עכשיו תורי עכשיו תורי!)

וואי לקח לי שנה להבין מה זה לעזאזל במבה כתומה. חשבתי בהתחלה שהתכוונת לבמבה אדומה ולא הבנתי למה החלטת שהיא כתומה
אבל עכשיו, כשנפל האסימון, אפשר להתחיל. שם: דנה גיל: 23 מקום מגורים: פרברי ת"א (
) אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] תמונה: יש במסנג'ר
במבה (אסם) כתומה או עם התינוק? עם התינוק!!!

darling2

New member
אני פה!../images/Emo9.gif

ועכשיו, להתפקד:
שם:דר גיל: 17+ מקום מגורים: מושב תאשור. אייסיקיו: 330971166 מסנג'ר: [email protected] תמונה: משום מה, אני לא מצליחה לעלות תמונות..אז או שתעבירו אחורה ותראו או שמשהו יעלה,אם בא לו.
במבה(אסם) כתומה או עם התינוק? ברור שכתומה
כל כך.

למעלה