התפקדות ינואר, 2009

Oyster Girl

New member
התפקדות ינואר, 2009../images/Emo103.gif ../images/Emo54.gif

שם : מיקום : גיל : מסנג'ר\אייסיקיו : משהו שעשה לי את החודש : משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : השיר שעשה לי את החודש : הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן : אמנים נוספים אהובים : פורומים אחרים שאני נמצא בהם : מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד : דבר שחסר לכם בפורום והייתם רוצים שיתווסף? : תמונה :

A m 0 s

New member
מתפקד (בפעם השניה! פעם קודמת זה נמחק) ../images/Emo34.gif

שם : Amos מיקום : הוד השרון גיל : בפעם האחרונה; 14 מסנג'ר\אייסיקיו : במסר משהו שעשה לי את החודש : חופש! משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : סוף סוף 15; וסוף סוף אחרי כמעט חודשיים דנה ברגרמאוהב| בתמונע
השיר שעשה לי את החודש : אני חושב שהכי הרבה היו האלבומים; "סוג של ורוד" - תמר גלעדי, "מלטף ומשקר" - עברי לידר ו"בעברית" - רות דולורס וייס
הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן : ---- אמנים נוספים אהובים : דנה'לה, סיון שביט, תמר גלעדי, רות דולרס וייס, ורד קלפטר, טל גורדון, קורין אלאל, ירמי קפלן, מיקה, מיקה קרני, ביורק + + + פורומים אחרים שאני נמצא בהם : דנה ברגר, רוק ישראלי, מיקה, קורין אלאל... מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד : "ושכולם יקפצו לי..."
(
) דבר שחסר לכם בפורום והייתם רוצים שיתווסף? : אנשים! תמונה :

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שם : מיכל מיקום : כפר סבא גיל : 18 וחצי מסנג'ר\אייסיקיו : בכיף במסרים משהו שעשה לי את החודש : ללא ספק, הצימר עם דן
משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : גיוס השיר שעשה לי את החודש : cool של גוון הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן : הלוואי שהיו
אמנים נוספים אהובים : חמי רודנר, בוב דילן, ג'וני קאש, מאור כהן, איזבו, ביטלס וכן הלאה.. פורומים אחרים שאני נמצא בהם : חמי רודנר, טים ברטון וסרטים וקולנוע. מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד : שהמלחמה בדרום תיגמר כבר... דבר שחסר לכם בפורום והייתם רוצים שיתווסף? : אנשים
תמונה : פשפש קטן

200000009 ../images/Emo9.gif

שם : הוד מיקום : יבנה גיל : עוד 11 יום בת 18
מסנג'ר\אייסיקיו : משהו שעשה לי את החודש : מסיבת דצמבר,חנוכה,התעודה
משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : יומולדת שלי,מסיבת ינואר,שתיגמר המלחמה!!!,ימי הולדת של חברים,לעבור ת'בגרויות חורף בהצלחה... השיר שעשה לי את החודש : מהמרחקים-גלי עטרי,כל השבוע לך-החלונות הגבוהים הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן :
אמנים נוספים אהובים : חח הרבה אינליכוח פורומים אחרים שאני נמצא בהם : היהודים,חמי,מתופפים מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד : אנחנו ננצח
דבר שחסר לכם בפורום והייתם רוצים שיתווסף? :
תמונה :

Peeeach

New member
פחד אלוהים..

שם : מור מיקום : ב"ש.. גיל : 16 מסנג'ר\אייסיקיו : מממ [email protected] משהו שעשה לי את החודש : יותר משהו שהרס את החודש וקוראים לזה טילים משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : שיגמר השיר שעשה לי את החודש : מה קרה לך - שוטי הנבואה הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן : אמנים נוספים אהובים : דאפי פורומים אחרים שאני נמצא בהם : רוק ישראלי, פורום זיהוי שירים, קספר מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד : צריך להשמיד את החמאס דבר שחסר לכם בפורום והייתם רוצים שיתווסף? : איגי וקסמן. וקצת יותר יחס כשאנשים אחרים שהם לא דנה מוסיפים שאלון תמונה :

yuvizz

New member
חדשה פה..

שם :יובל מיקום :רחובות מסנג'ר\אייסיקיו :מסר. משהו שעשה לי את החודש :אני מניחה שההופעות, רגעים מסוימים. משהו שאני מחכה לו בחודש הבא :כרגע, בעיקר לשקט מהמלחמה הזו. השיר שעשה לי את החודש :מממ. my kind of nathing-תמר איזנמן, טיול בהיר, לחיות נכון- רונה קינן. הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן : אמנים נוספים אהובים :יש מספיקק.. פורומים אחרים שאני נמצא בהם :היהודים, איתי פרל, רוק ישראלי. מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד : דבר שחסר לכם בפורום והייתם רוצים שיתווסף? : תמונה :

Oyster Girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo54.gif

מחר דנה [המנהלת המגונדרת] תחזור ותעשה לך את החקירה השגרתית
אבל בינתיים את מוזמנת לספר לנו כל מה שבא לך על עצמך...

A t z a

New member
חחחח החקירה../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

ברוכה הבאהההההה!!! סופסוף קצת חידושים בשממה הזאת... אז יובל
ספרי לנו, איזה דיסקים של איגי יש לך, אילו שירים את אוהבת במיוחד והאם היית בהופעה כלשהי
? אה וכמובן, ספרי קצת על עצמך בכלליות...
(תכירי, זאת החקירה המסורתית)

yuvizz

New member
חחח..../images/Emo13.gif.

טוב אז ככה, את הדיסקים של איגי עוד אין לי.. והשיר האהוב עליי בעיקר הוא 'האיש החסר'.. ו-'אדום', שלא משנה כמה הוא חרוש הוא עדיין מצליח לרגש אותי כל פעם מחדש.. הייתי בהופעה אחת לצערי, כי בתקופה שממש אהבתי אותה הייתי צעירה מכדי להתעסק בזה, ועכשיו כשפתאום החלו בי הגעגועים לאיגי אז אין כל-כך הופעות ובעצם הייתי רק בהופעה אחת שלה באיזה פאב בראשון לציון. את איגי אני אוהבת בעיקר בגלל מה שהיא מסמלת עבורי (וזו ממש חפירה להסביר ואין לי כח...) אממ, זהו בס"כ.. אני יובל, מרחובות.. וזהו
.

A t z a

New member
אוי, את מהותיקים.../images/Emo80.gif

אני אוהבת את הותיקים. אני מאוד מקווה שבקרוב היא תחזור להופיע, ובכל מקרה יש עדכון קטן בנושא שאני אפרסם כאן בקרוב מאוד. נ.ב הייתי גם בהופעה הזאת בראשון, היה כיף
ושוב, ברוכה הבאה, אני מקווה שתשארי איתנו

A t z a

New member
ינואררר../images/Emo80.gif

שם : דנה מיקום : עליית גג גיל : 18 מסנג'ר\אייסיקיו : במסר משהו שעשה לי את החודש : הרבה מאוד דברים משהו שאני מחכה לו בחודש הבא : הופעותתת...אני מקווה השיר שעשה לי את החודש : נראהלי ש"רוני, אל תלכי" מרוב שחרשנו עליו הופעות קרובות של איגי שאני הולך/הולכת אליהן : מממ אמנים נוספים אהובים : כל מיני פורומים אחרים שאני נמצא בהם : חמי וכו' מסר לאומה/ משהו שבא לכם להגיד : אני מתגעגעת לנשק שלי דבר שחסר לכם בפורום והייתם רוצים שיתווסף? : אנשים והודעות תמונה :

למעלה