התפקדות ינואר

התפקדות ינואר../images/Emo13.gif

הפעם זה כבר 2009..
כללי
שם:
שכבה:
סניף:
תפקיד בסניף:
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון?
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?
המלצה חודשית?
שיר החודש?
האדם שעשה לכם את החודש?
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?
איך אתם מסכמים את שנת 2008?
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?
משהו טוב שיקרה החודש?
משהו פחות טוב שיקרה החודש?
מה אתם מאחלים לעצמכם לשנת 2009?
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף?
אתם מדריכים?
אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?
על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?
הייתם במירוץ לפיד חניכים ובוגרים? איך היה?
איך אתם מסכמים את שנת 2008 במכבי?
משהו להגיד לאומה כולה?
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifעונהה:)

כללי
שם:רביד שכבה:שביעיות- רעל בעיניים! סניף:גדרה תפקיד בסניף:מדריכה והוגת דעות
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון?סבבה עד לתחילת המלחמה ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?סרט- "מפתח הלב" ראיתי אותו מלאנטלפים פעם אבל הוא מרגש כל פעם מחדש המלצה חודשית?לחיות את הרגע שיר החודש?incomplete- backstreetboys [ושמישהו יעז לצחוק עלייי!!] האדם שעשה לכם את החודש?שני שלי משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?מירוץ לפיד, התחלתי לעבוד:) איך אתם מסכמים את שנת 2008?מדהימה, חוויתית, בלתי צפוייה, מלאה באנשים מדהימים, בהחלט שנה שאני אזכור לעוד הרבה זמן:)
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?לשרוד את המלחמה הזאתי, חזרות לבגרות בתאטרון משהו טוב שיקרה החודש?דודה שלי מארה"ב מגיעה לארץ:) משהו פחות טוב שיקרה החודש?צבע אדום מה אתם מאחלים לעצמכם לשנת 2009?להגשים את היעדים שהצבתי לעצמי בתחילת השנה, ולא להפסיק לחייך:)
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף?המון, 300+ אתם מדריכים? כן אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?42, פעולות עוברות סבבה לגמריי בזמן האחרון על מה אתם עובדים בסניף עכשיו?להעסיק את החניכים בזמן המלחמה הייתם במירוץ לפיד חניכים ובוגרים? איך היה?רק מירות חניכים, היה טואוב... איך אתם מסכמים את שנת 2008 במכבי?שנת הדרכה [שישית] אחת הנדירות והמעולות, חיבור מטורף עם הארצי [המדהים
], התמכרות איטית וחזקה למכבי... משהו להגיד לאומה כולה?מחקרים מראים שאנשים שאוהבים חיפושיות וסרטים מצויירים הם גאוני על חלל!

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifמבחינת בית ספר..

אנחנו חוזרים ביום ראשון כנראה אבל למתכונת אחרת [בהתאם למצב הטחוני...] אנחנו לומדים מ12 עד 15:00 וגם אז רק מקצועות מסויימים ובכלל לא לפי המערכת.. נקווה שבעקבות החזרה ללימודים החזרות של המגמה לבגרות יתחדשו... ולגביי הסיכום שלי לשנה.. יש לי מנהג של הצבת מטרות ויעדים ב1.1 בכל שנה.. ואז ב1.1 של השנה אחרי אני פותחת ורואה מה הצלחתי ומה לא.. השנה הזאתי היא היחידה שהצלחתי הכל חוץ משלושה, ואני ממש גאה בעצמי.. חוצמזה שקרו בה כ"כ הרבה דברים,שהיא ראוייה להערכה

באלי (אם ממש תרצי)שתפרטי יותר על הרשימה..

מעניין ממש ממש ואני מעריכה!
ולגבי הלימודים- למה מ-12:00? הלמידה תהייה בבית ספר או במרחבים מוגנים? איזה מקצועות לומדים? תפרטי עוד. שיהיה מלא בהצלחה!
ואנחנו כאן לעזור אם צריך משו.

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאממ:)

לגביי הרשימה- האמת שזה דיי משהו שלי עם עצמי, דברים שאני רוצה להשיג במהלך השנה.. והאמת שאני לא פותחת את הקופסא שהרשימה נמצאת בה מהרגע שאני מכניסה אותה פנימה, אני נותת לשנה לעבור ובסוף השנה זה מין "הפתעה" כזו, ככה שאני לא ממש זוכרת מה הצבתי ל2009 לומדים מ12:00 כי זה הסידור היחיד שביה"ס מצא, בכיתות רגילות שקרובות לממ"דים, ואים את שואלת אותי.. הסידור הזה לא הולך להחזיק הרבה זמן

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifהיה מיותרXD

תנ"ך, הסטוריה ואזרחות זה שיעורים שאני בד"כ ישנה בהם.. אז לבוא לבי"ס סתם בשביל המקצועות האלה היה נראה לי מפגר ממש.. השבוע אני אצלכם ביומ"פ.. מקווה לראות אותך [קפצתי להגיד שלום גם בשבוע שעבר ולא היית]

RED HEADed

New member
מה מה מה ?! מה הולך פההה???!!!

אני שלחתי הכל עם תמונה ו... זה לא פה!!! ::(

yaelula94

New member
../images/Emo13.gif

כללי |שם:יעל שכבה: שישיות
סניף: נילי
תפקיד בסניף: מדריכה ורכזת סדנאות החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? סביר ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? דימדומים, באימא שלי,ה-סרט! המלצה חודשית? לבחון מי האנשים שבאמת חשובים לך שיר החודש? i'm yours האדם שעשה לכם את החודש? יותר מדי משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? מירוץ לפיד. דה. איך אתם מסכמים את שנת 2008? הייתה אחלה שנה מלאה בשינויים החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לימודים לימודים משהו טוב שיקרה החודש? יומולדת לגבסו משהו פחות טוב שיקרה החודש? אין דברים כאלה מה אתם מאחלים לעצמכם לשנת 2009? שהשינויים ימשיכו במגמת עלייה מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? --- אתם מדריכים? אכן אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? 8 חניכים, פעולות תותחיות במיוחד על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? ט"ו בשבט ופורימון הייתם במירוץ לפיד חניכים ובוגרים? איך היה? הייתי בשניהם והיה הכי תותח בארץ איך אתם מסכמים את שנת 2008 במכבי? שנה מלאה בעשייה והתקדמות משהו להגיד לאומה כולה? היום אני שמחה ולא יודעת למה אפילו לא יודעת מה פתאום אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש אררר לא מצליחה להעלות

אוהבת את שיר החודש שלך גם! ../images/Emo13.gif

מתי היה לגבסו יומולדת?? אמרתי מזל טוב?

ידעתי שלא פיספסתי...עוד יומיים! חחחח...

אמרו לי שדמודמים סרט ממש טוב, אגב, אבל כשסיפרו לי על מה זה התבאסתי. שווה צפייה?

assafein

New member
כבר אמצע החודש אבל נזרום עם זה../images/Emo3.gif

כללי שם: אסף שכבה: שמיניות סניף: נילי תפקיד בסניף: מדריך ח'. החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? חביב ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? הייתי עסוק בלישון.. המלצה חודשית? לישון! שיר החודש? נומי נומי.... האדם שעשה לכם את החודש? לא עולה לי לראש... משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? מירוץ לפיד.. איך אתם מסכמים את שנת 2008? חביבה וכואבת
החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? להדריך כמו בן אדם, לחתום ולקבל תרכזת החדשה של הסניף.. משהו טוב שיקרה החודש? אם אחד מהשלושה יצליחו.. משהו פחות טוב שיקרה החודש? אם הם לא יצליחו.. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנת 2009? לא להיפצע אני מאמין
מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? .... אתם מדריכים? כן, ח' אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? זה תלוי בפעולה.. מאוד קיצוני... על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? ניהול שותף נורמאלי עד לתחילת העבודה על הפורימון.. הייתם במירוץ לפיד חניכים ובוגרים? איך היה? היה ממש ממש טוב
איך אתם מסכמים את שנת 2008 במכבי? חביבה אך כואבת
משהו להגיד לאומה כולה? אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

Kobi2402

New member
הייי מה קורה...

כללי שם:קובי איגן שכבה: 1/7 סניף:מערב תפקיד בסניף: טכני החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?היו יותר טובים... ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? לצערי לא היה זמן.... המלצה חודשית? יהיה לנו טוב... שיר החודש?גשם- אלי לוזון...ומחר אני בבית - אתניקס האדם שעשה לכם את החודש?מזרחי ושגיא... משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? לא היה בו משו טוב... איך אתם מסכמים את שנת 2008?שנה של תהפוכות...ואגרסיות ולמידה... החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?הרבה מכבי...ולימודים... משהו טוב שיקרה החודש?לא יודע..נראה מה מצפן לי העתיד משהו פחות טוב שיקרה החודש? כנ"ל מה אתם מאחלים לעצמכם לשנת 2009? שנה של חברים ושלום.. מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?20-25 אתם מדריכים? לא אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? על מה אתם עובדים בסניף עכשיו? פורימון... הייתם במירוץ לפיד חניכים ובוגרים? איך היה? היה בסדר(שנה שעברה בהרבה יותר טוב..) איך אתם מסכמים את שנת 2008 במכבי?שנה שגילית מה זה מכבי... משהו להגיד לאומה כולה?
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש

למעלה