התפקדות ינואר!

התפקדות ינואר!../images/Emo87.gif

לקוח מקומונת הישרדות! שם: גיל: מגורים: דבר מגניב מדצמבר: דבר מגניב שיהיה בינואר: מתכוונים להמשיך לראות פלוריסיינטה בשנת 2007: חגגתם ת'סילבסטר? עם מי? התנשקתם? מה אתם מאחלים לעצמכם ובכלל לשנה החדשה? הערות: שתהיה לכולנו שנה טובה ומוצלחת!

מתפקד!../images/Emo87.gif

שם: תום גיל: 15 מגורים: נתיבות דבר מגניב מדצמבר: לא זוכר
דבר מגניב שיהיה בינואר: כנ"ל מתכוונים להמשיך לראות פלוריסיינטה בשנת 2007: כשייצא לי, בטח! חגגתם ת'סילבסטר? בטח עם מי? עם כמה חברים וידידות.. התנשקתם? כן
מה אתם מאחלים לעצמכם ובכלל לשנה החדשה? הצלחה בלימודים! שיהיה רק אושר.. ושתעבור השנה בשלום ובכיף! הערות:

נטלי 97

New member
../images/Emo215.gifמיתפקדת../images/Emo215.gif

שם:נטלי גיל:16 וחצי מגורים:נתניה דבר מגניב מדצמבר:לא זוחרת דבר מגניב שיהיה בינואר:שמונה שעות יורדות לי מהמערחתתת =] מתכוונים להמשיך לראות פלוריסיינטה בשנת 2007:שיוצה ליי חגגתם ת'סילבסטר?לא עם מי?=] התנשקתם?לא באותו יום אבל כן...=] מה אתם מאחלים לעצמכם ובכלל לשנה החדשה? לעבור את הלימודים ..=] חחח הערות:

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifמתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif

שם:שירן גיל:16 מגורים:ראשל"צ דבר מגניב מדצמבר:המורה שלי להיסטוריה
דבר מגניב שיהיה בינואר:הממ..לא יודעת.. מתכוונים להמשיך לראות פלוריסיינטה בשנת 2007:הכוונה לעונה 1? כן
חגגתם ת'סילבסטר?חגגתי את השנה החדשה בראש השנה
עם מי?- התנשקתם?- מה אתם מאחלים לעצמכם ובכלל לשנה החדשה?מה שאיחלתי לעצמי בראש השנה
הערות:מזה הערות? נשמע כמו בדיקה של עבודה או משו..

my reflection

New member
מתפקדת../images/Emo182.gif

שם:סתיו גיל:13 וחצי מגורים:חולון דבר מגניב מדצמבר:לא זוכרת דבר מגניב שיהיה בינואר:לא זוכרת מתכוונים להמשיך לראות פלוריסיינטה בשנת 2007:לא יודעת,נראה כבר חגגתם ת'סילבסטר?נופ עם מי? - התנשקתם? - מה אתם מאחלים לעצמכם ובכלל לשנה החדשה?רק שיהיה טוב
הערות:משעמם לי

didalf

Well-known member
מתפקדת../images/Emo195.gif ../images/Emo109.gif

שם:
עדי גיל:
פחות מחודש 15
מגורים:
ראשל"צ דבר מגניב מדצמבר:
אמ לאדעת... שהתחיל השיר שלנו? דבר מגניב שיהיה בינואר:
יומולדת לאח שלי מתכוונים להמשיך לראות פלוריסיינטה בשנת 2007:
כן חגגתם ת'סילבסטר?
לא עם מי?
התנשקתם?
מה אתם מאחלים לעצמכם ובכלל לשנה החדשה?
שתעבור בכיף הערות:
אין

מתפקדת../images/Emo3.gif

שם: סיון גיל: 14 וחצי מגורים: רחובות דבר מגניב מדצמבר: הייתי בלונדון
דבר מגניב שיהיה בינואר: תעודות אם אפשר לקרוא לזה מגניב
מתכוונים להמשיך לראות פלוריסיינטה בשנת 2007: אולי מידי פעם.. חגגתם ת'סילבסטר? לא, לא הרגשתי טוב עם מי?.. התנשקתם? לא מה אתם מאחלים לעצמכם ובכלל לשנה החדשה? בריאות ואושר
הערות: כפרעלרןדנקר

פלורותם

New member
התפקדות../images/Emo195.gif

שם:רותם:] גיל:15 מגורים:ת"א דבר מגניב מדצמבר:אממ..לא זוכרת דבר מגניב שיהיה בינואר:שיהיה לי יומולדת..מחר
מתכוונים להמשיך לראות פלוריסיינטה בשנת 2007:בטח=] חגגתם ת'סילבסטר?לא:/ עם מי?-- התנשקתם?-- מה אתם מאחלים לעצמכם ובכלל לשנה החדשה?..כיף! והצלחה בלימודים..

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifמתפקדת../images/Emo69.gif

שם:
רוני גיל:
בקרוב 17 מגורים:
ת"א דבר מגניב מדצמבר:
ארוואי בספרד דבר מגניב שיהיה בינואר:
יומולדת לי
[23.1] מתכוונים להמשיך לראות פלוריסיינטה בשנת 2007:
בטח חגגתם ת'סילבסטר?
נופ עם מי?
-- התנשקתם?
-- מה אתם מאחלים לעצמכם ובכלל לשנה החדשה?
לעבור את הבגרויות בשלום... הערות:
כואב לי הגרון

הייהו../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif

שם: אביטל
מגורים: חולון
דבר מגניב מדצמבר: הממ.. סבתא הוציאה ספר? חחח
דבר מגניב שיהיה בינואר: יומולדת 18 לחבר הכי הכי הכי הכי טוב, מסיבת ענק
מתכוונים להמשיך לראות פלוריסיינטה בשנת 2007: וואלה, למה לא...
חגגתם ת'סילבסטר? כן, בערך
עם מי? יצאתי לסרט עם 6 חברות טובות
התנשקתם? בטח
מה אתם מאחלים לעצמכם ובכלל לשנה החדשה? שתהיה שנה מעולה, שאני אקבל תעודת בגרות נורמלית חח..
הערות: המממ.. הפורום מת וזה חבל אה, וזאת אני--->

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifנממ מתפקדת

שם:אדוה גיל:18 מגורים:גליל תחתון דבר מגניב מדצמבר:הוא נגמר דבר מגניב שיהיה בינואר:אני אתקרב לסיום קורס? מתכוונים להמשיך לראות פלוריסיינטה בשנת 2007:לא ממש יכולה לראות כרגע.. חגגתם ת'סילבסטר?יום לפני
עם מי?עם החבר התנשקתם?מין הסתם
מה אתם מאחלים לעצמכם ובכלל לשנה החדשה?לסיים תקורס בהצלחה בלי יותר מדי סבל, להנות בסדיר, לסיים תרישיון הערות:

למעלה